Едно си Яне знае, едно си бае. ГЕРБ е групировка!

РЗС щурмува НДК на конференция, вече тръгват за изборите
Обновена: 18 сеп 2011 14:34 | 18 сеп 2011 14:34,
192
Едно си Яне знае, едно си бае. ГЕРБ е групировка!
Снимка: БТА

"Основният опонент на РЗС е групировката ГЕРБ, водена от Бойко Борисов и ние искаме на всяка цена тя да бъде уволнена".

Това каза лидерът на РЗС Яне Янев пред присъстващите на Националната конференция на партията, която се провежда в НДК.

На форума бяха представени кандидатите за президент и вицепрезидент, както и кандидатите за кметове и общински съветници.

"С този форум ние официално откриваме нашата предизборна кампания. Ако позволим Бойко, Цецко, Цецка и компания да овладеят президентската институция и да се закрепят в местната власт, нашата страна отива към едноличен режим", предупреди лидерът на РЗС.

"Полицейската палка ще стане основен аргумент, съдът ще бъде превърнат в подразделение на МВР, а свободното слово – в пародия, бизнесът ще бъде окончателно задушен, а мизерията ще бъде постоянното състояние на обикновените хора", допълни той в словото си.

По думите му РЗС заслужено е извоювало място на най-твърд разобличител на корупцията и организираната престъпност по високите етажи на властта.

"Затова си спечелихме омразата на мафията и нейната държава, но и уважението на честните хора на България", е тезата на лидера на партията.

Още по темата

"Ние имаме най-добрия, най-борбения, най-компетентния и най-чист президентски тандем в лицето на доц. д-р Атанас Семов и Поля Станчева", посочи Янев.

На свой ред кандидатът за президент на РЗС Атанас Семов заяви, че ще поведе и доведе българския народ до нова конституция и нова българска държава, в която да останем.

Поля Станчева пък каза пред присъстващите в НДК, че се кандидатира за вицепрезидент защото иска да промени тази лишена от същност длъжност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
5
 
20
 
! Отговори
Мери преди 12 години
"Основният опонент на РЗС е групировката ГЕРБ, водена от Бойко Борисов и ние искаме на всяка цена тя да бъде уволнена"- казва Лудото Яне. Кой да уволни ГЕРБ, бре Янке! Нали си завършил Право в Югозападния университет - Благоевград! Вярно, че това е толкова университет,колкото аз съм космонавт, ама си имаш тапията на юрист и би следвало да знаеш със своята македонска глава, че управляващи не се уволняват, , а се сменят чрез избори. Ти какво си мислиш, като събра в София учениците от Сандански и *** от Факултуета и Татарли, че си войвода ли?! Лелеее! Ама ти си за връзване бе, Яне! Язък за юристите като Семов и журналисти като П.Станчева!! Не те ли виждат, че си достоен за главен герой във филма Той танцува само едно лято!
98
1
 
8
 
! Отговори
анал преди 12 години
янка в акция
97
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истината е, че Яне не е политик и няма нужните качества и образование, за да управлява.Но Яне има определена мисия - а именно да бъде опозиция на една нагла мутра като Бойко и една орг. престъпна група от ГЕРБ. В нормални държави отдавна ГЕРБ щеше да е паднала от власт след разкритията, които бяха направени и чиято АВТЕНТИЧНОСТ бе потвърдена.Не забравяйте и че ГЕРБ има целия апарат на държавата и въпреки това за Яне не излезе никакъв компромат освен, че бил гей...Аз лично мисля, че потресаващата ни татковина има нужда от такъв "герой", след като медиите и полицията са абдикирали.
96
2
 
5
 
! Отговори
.. преди 12 години
верно много е луд
95
4
 
8
 
! Отговори
Деян преди 12 години
Янето няма ли да си го приберат на 4-ти километър? Много му се е влошило състоянието. За съжаление няма да има място за всички, които се канят да гласуват за него. Народът яко изтрещя напоследък...
94
5
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Мисля, че е време срещу "юриста" от ЮЗУ лудото Яне да започнат дела за обиди, публично изречени лъжи, оклеветяване, защо не и за нерегламентирани от закона действия на шайката РЗС, оглавявана от очевидно имащия сериозни психични проблеми нейн лидер. Юристите на ГЕРБ, ако действително има сериозни такива, а не хора като леля Цуца от Плевен и А.Анастасов, следва да проучат ситуацията и да започнат сондаж с прокуратурата. Янето трябва да бъде спрян от последващи налудничави действи
93
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До Истината --- Верно? *** цирка е било. Ще се посмея като гледам новините довечера
92
14
 
7
 
! Отговори
Истината преди 12 години
Хора,защо пишете за тази,а забравяте новината че днес следобяд РЗС изкара десетки хиляди хора в София на шествие. Защо не пишете ? Коя друга партия може да накара да излязат на улицата в неделния ден 20 000 души,освен БСП която на 1-ви май изкара толкова. Хора не вярвайте на социологически проучвания,Семов води убедително,опитват се са ви подведат,излезте и гласувайте заа бъдещето си !Атанас Семов отряза лента, разграфена на четири години, която символизираше мандата на премиера Бойко Борисов пред Министерски съвет по време на митинг-шествието на партия РЗС, което се проведе след национална конференция в НДК.Ако бъда избран за президент, ще уволня Борисов, защото това иска огромната част от българския народ, каза кандидатът за президент Атанас Семов в словото си пред МС. По-нататък той отбеляза, че България не заслужава да живее по този начин, не заслужава корумпираното и безпомощно управление на ГЕРБ.С огромна книга в ръце, озаглавена "Нова конституция", с възгласи "РЗС Семов - президент", "Уволнение", "Долу Бойко", "Мафията вън" многохилядното шествие на партията на Яне Янев след 13.30 часа пристигна пред Министерски съвет. На платформа пред вратите на сградата на правителството пред членовете и симпатизантите на РЗС застанаха лидерът Яне Янев, кандидатите за президент и вицепрезидент Атанас Семов и Поля Станчева, водачът на листата за общински съветници Мартин Заимов и други активисти на партията. Реч произнесе и Яне Янев, който каза, че е убеден в алтернативата и тя е нова конституция, а партията, която може да реализира тази кауза е РЗС. Янев бе категоричен: "Ние ще бъдем изненадата на тези избори".Трябва да освободим народа от оковите на фалшивите милиционери, които искат да вземат това, което не им принадлежи, на фалшивата групировка, наричаща се ГЕРБ, която дойде на власт с чалъмите на Бойко Борисов като главен секретар на МВР, каза по-рано по време на конференцията Яне Янев.
91
6
 
9
 
! Отговори
йяяя преди 12 години
Марионетката на трактора това е разярения яне или лудото яне,шут до костите на мозъка незнам само дали някой го взимат насериозно,ние от Сандански си го знаем....
90
15
 
13
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Яне - ***!
89
0
 
5
 
! Отговори
UFO преди 12 години
Както писах преди малкс, boro, думата *** произлиза от ранната демокрация в древна Атина и обозначава човек, който има право да гласува, но не се възползва от това!т.е. който не гласува е ***... Но по-лошо е когато агитираш и други да станат ***...
88
3
 
3
 
! Отговори
boro преди 12 години
88 не е ***,*** е 90.
87
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
88 ***
86
2
 
10
 
! Отговори
до Яне преди 12 години
Партията е организирано обществено мнение
85
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОТ ТАЗИ ГОДИНА ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАВИСЯТ ПРЕДИМНО ОТ ПЛАТЕНИТЕ ГЛАСОВЕ НА ТУРЦИ И ***,ВСЕ ПОВЕ4Е БЪЛГАРИ СЕ ОТКАЗВАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ПОРЕДНИТЕ МУТРИ-КОМУНИСТИ С МНОГО НОВИ ИМЕНА И ЦВЕТОВЕ.ВРЕМЕТО Е ПАРИ,А ГУБЕНЕТО НА ВРЕМЕ И СРЕДСТВА ДА ХОДИШ ДА ГЛСУВАШ ЗА СЪЩИТЕ -ПОРЕДНИ КОМУНИСТИ4ЕСКИ КРАДЦИ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА И ОПРАВДАВА.ДА ГО ДУХАТ ВСИ4КИ ПАРТИИ И ДЕПУТАТИ.СТИГА МИЛИ О4И И ЛЪЖИ ДОКАТО ГО ИЗБЕРЕШ, А ПОСЛЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ ГЛАВАТА ТИ ОТРЯЗВАТ И НА ГЛАДНА МЪ4ИТЕЛНА СМЪРТ ТЕ ПОДЛАГАТ.АРЕ СИКТЕР
84
9
 
13
 
! Отговори
до 83 преди 12 години
Да, Яне бил "прав"!САМО ГЕРБ били "мафиоти", а той, трактора, БСП, ДПС, ДСБ, НДСВ и т.н. целите в "бяло"!Ами щом всички атакуват в хор ГЕРБ за това, а по между си не се нападат, не е ли по-вероятно обратното - че те са мафията, а сега някой се опитва да им развали рахатлъка!
83
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
янето ептем изпращя.
82
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РЗС кандидатира *** за кмет на община Стралджа, 31 годишния *** Митко Тодорв ще е кандидата за кмет на Яне Янев за община Стралджа. В листата за общински съветници са вписани 13 роми от града..... Янеее, така ли ще променяме нещата?
81
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поля Станчева се прецака много яко с този си ход.Янев е бетер Сидеров,съвсем изкука и се вживява в ролята на лидер.
80
16
 
15
 
! Отговори
Петков преди 12 години
Яне Янев е прав, но има ли кой да го чуе. Този народ е глух за истините това е най-жалкото днес. Гледа да се хареса на силните на деня, а после си ближе раните от мизериятаЩе го подрепим цялата фамилия.