ГЕРБ гради, за да граби, разчетоха от РЗС

"Грабим България" било мотото на управляващите
Обновена: 30 авг 2011 17:09 | 30 авг 2011 16:10,
218
ГЕРБ гради, за да граби, разчетоха от РЗС
Снимка: Булфото

РЗС разчете предизборния лозунг на ГЕРБ „Градим България“ като „Грабим България“.

„За никого в България няма съмнение, че в навечерието на изборите „градивната” сила на ГЕРБ стига само до граденето на мрежи за купуване на гласове и на мафиотски схеми за източване на държавата“, се посочва в съобщение на партията.

Според хората на Яне Янев „ГЕРБ „градят”, за да грабят – „градят” пътища, за да грабят комисиони, „градят” околовръстни тангенти, за да грабят проценти, „градят” спортни зали, за да грабят от бившата спортна слава. Градят нови офиси за партията с парите на купените депутати от РЗС и Атака“.

Управляващите „градят един километър асфалт и режат два километра лентички да го откриват“, смятат още от партията.

Според РЗС от първия ден на управлението си ГЕРБ градят въздушни кули: за края на кризата, а тя се задълбочава; за борбата с престъпността, а тя нараства безнаказана, за „генералната промяна”, която се оказа генерална подмяна.

Докато ГЕРБ „гради”, България деградира, категорични са от РЗС.

Според съмишлениците на Яне Янев ГЕРБ много искат да минат за „строители на съвременна България”, но всъщност се оказали „поредните срамители на България“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
1
 
2
 
! Отговори
faci преди 12 години
До 201 - пенсиите 2 долара но пуших цигари МАЛБОРО ,а сега пенсията е 100 долара а не мога да си купя и кисело мляко само боб леща,боб леща всеки ден.
205
2
 
3
 
! Отговори
a rzs meta преди 12 години
a kvo pravi rzs osven smrad i meki...
204
7
 
4
 
! Отговори
цецо преди 12 години
180 МНОГО СИ ПРАВ ДО КЪДЕ ЩЕ Я ДОКАРАМЕ С ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ ОТ ГЕРБ НЕ МИ ПОБИРА АКЪЛА
203
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РЗС имат коалиционен брак с Костов и СДС, които ликвидираха и ограбиха българската икономика през 1997-2001 г.
202
4
 
5
 
! Отговори
художника преди 12 години
Отишъл Яне на гости на руски депутат. Ония го посреща в разкошна вила, матрьошки им играят, басейни, лукс, всьо.Яне го пита. А бе тавариш, откъде тия пари бе? Ония дръпнал пердето и му вика.-Мост увидьеш? -Виждам го и к,во?-С половинье сюда.Отишъл след време руснака на гости на Яне на вилата му в с. Малки Цамин, и като видял лукса там още от вратата го запитал.Яне, откуда денги для ето? А Яне му отговорил.-Моста виждаш ли ? Огледал се руснака и не видял нищо.- Нет???-Е, моста е тука!
201
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Янето иска само да граби!
200
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Единтвеното, което се граби в момента е от Янето и това е нашето време да му изчетем глупостите. А това е възможно само с помощта на медийни комунистически шефове, които му пускат платените реклами за без пари.
199
3
 
7
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
QNE OT KAKTO TE PAZQT NSO NIKOI NE TE E.E A TREBE,4E SI IZPU6IL OTVSQKADE
198
4
 
10
 
! Отговори
Милен преди 12 години
Няма ли кой да ги избие вече всичките тия бе м*м* му с*а*а. Тоя вече само като го видя или пък чуя и не само ми се драйфа ами направо не знам. И не само тоя ами всичките маскари долни, спазми стомашни получавам само като имената им чуя. Стамболов, последния държавник и велик политик на тая страна, в гроба си се обръща като гледа сегашните амеби, претендиращи, че са държавници. Само лаят и се хапят и лапат, а "НИЕ СТОИМ И ЧАКАМЕ, ЗА НИЩО НЕ СЕ ГОТВИМ".
197
9
 
10
 
! Отговори
HARI преди 12 години
Моля забележете кандидата за президент Атанас Семов. Интелигентен, образован, достоен човек. Според мен той има голямо бъдеще в политиката и заслужава да бъде подкрепен. Жалко че матреалът не го (раз)познава...
196
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прав е Яне. Но всички сте такива ... и БСП и ГЕРБ и РЗС и СДС/ОДС Хора от народа .... купете си оръжие и да протестираме....
195
5
 
9
 
! Отговори
До 171 преди 12 години
За поння Цоньо, управлението на БСП с Жан Виденов, фалита на банките, 5000лв за долар, пенси от по 2 долара като в Индия, това е най-некъдърното правителство, без да има криза без външни фактори, или сте късопаметни и забравихте, а? Ако беше Троиката на власт при тая световна криза вече да сме с купони и празни магазани, Гарантирано от БСП ;)
194
14
 
7
 
! Отговори
xxx преди 12 години
Гласувайте за Синята коалиция и за сините кандидати!
193
6
 
23
 
! Отговори
дедо преди 12 години
за разлика от вас които само грабихте без да градите.
192
2
 
5
 
! Отговори
sc преди 12 години
Хайде пак с платените коментари. За едни 500 символи, за каузата 5000 :):)Поне не толкова явно.
191
4
 
6
 
! Отговори
бг преди 12 години
а тебе ти звьршиха флашките,,ами сега ,,,,алексеичо ви би дузпата и каде ще се хванете,,,помислете имате 3 опита
190
1
 
3
 
! Отговори
акуд преди 12 години
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
189
18
 
21
 
! Отговори
ваня преди 12 години
Никой няма да гласува за Костов!Всички партии се страхуват от Герб, защото това е най-силната политическа партия,която наистина гради и то във всички сфери на заобикалящата ни среда. Инфраструктурата последните години достигна върхове, поздравления!
188
27
 
12
 
! Отговори
3A KOCTOB !! преди 12 години
Гласуваите за KOCTOB.
187
16
 
16
 
! Отговори
До 186 преди 12 години
Другарю! Как така, за кого да гласуваш ?! Гласувай за Милиционерът Комунист и говорителят на Мутрите от СИК, За партийният секретар от БКП, За Цв консултантът и служител от щата на МВРДС, За милиционерът със 125 години трудов стаж..... Не така Другарю, има за кого да се гласува в ГЕРБ е пълно с комунисти, служители на ДС и Мутри изборът е голям.