ГЕРБ откри предизборната си кампания с нов офис в Тетевен

С молебен в "Св. Николай Чудотворец пък стартираха в Плевен
Обновена: 24 сеп 2011 13:31 | 24 сеп 2011 13:17,
55
ГЕРБ откри предизборната си кампания с нов офис в Тетевен

ГЕРБ откри предизборната си кампанията в Тетевен с водосвет в новия си офис, където ще бъде разположен и общинският предизборен щаб, съобщават от пресцентъра на областната структура на партията.

Областният координатор на ПП ГЕРБ Николай Нанков е представил кандидата за кмет д-р Мадлена Бояджиева, която е и директор на местната болница.

Нанков е заявил, че д-р Бояджиева е техният избор и всякакви спекулации са неуместни. По думите му тя е отличен избор на партията, за нея биха могли да се изтъкнат предимствата на доказан професионалист, модерен мениджър и силната жена, "която в много случаи, като личност, поемаща отговорност, задминава мъжете".

"Мадлена Бояджиева е изборът на централното, областното и
общинското ръководство, а надявам се – и на вас, тетевенци", е отбелязал Нанков.

Кандидатът за кмет на Тетевен е припомнила думите на министъра на здравеопазването д-р Стефан Константинов при посещението му наскоро в общинската болница.

"След като разбра, че се кандидатирам за кмет, той ми пожела успех с думите: "Ще ти липсва професията. Като лекар обаче помагаш само на един човек, а като кмет – на цялото общество", е заявила Бояджиева.

На отриването на предизборната кампания на ГЕРБ в Тетевен са представени и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства в общината.

Предизборната кампания на политическа партия ГЕРБ в Плевен пък бе открита с молебен в най-стария възрожденски храм в града - "Св. Николай Чудотворец". Гост бе председателят на Народното събрание Цецка Цачева.

Очаква ни много работа, за да покажем, че Плевен може да се управлява по по-различен начин, по-експертно, с мисъл за града, а не за голямата политика, каза Цачева пред журналисти след ритуала.

Нашият кандидат за кмет на община Плевен - доц. д-р Димитър Стойков, е подготвил реалистична програма, която ще
допринесе за ускореното развитие на града, добави тя.

По-късно в залите до регионалния офис на ГЕРБ бе открита нова градска художествена галерия, наречена "Плевен". Първата изложба в нея са подредили художниците Огнян Кузманов, Венци Василев, Любен Ангелов и Красимир Люцканов. Председателят на парламента поздрави четиримата автори за създадената от тях живописна колекция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
питащ преди 12 години
Въпросчета към "кандидатът- отличникът" на ГЕРБ за Тетевен:1. Какво ще каже по темата за инфекцията с хепатит С в ръководената от нея болница? 2. От кого разбра, че общинската болница е включена в групата на 11- те болници, между които бяха разпределени 50 милиона, за да участват с проект за реконструкция и модернизация?
50
1
 
1
 
! Отговори
ив преди 12 години
Само успехи и нагоре по стълбата на успеха!
49
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво! Успех им желая на Герб Тетевен!
48
1
 
1
 
! Отговори
Деница преди 12 години
Значи идеите се разпространяват! Браво!
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
A ot kide e vodata za taja melnica
46
1
 
1
 
! Отговори
човек преди 12 години
показателното за герб е , че са единствената партия в българия , имаща офис във всяка българска община с платен общински лидер и технически секретар . това ми напомня на едно време , което болшинството от пишещите меко казано не харесват , но пък са готови да гласуват за герб . това не е ли парадокс - предлагате да изберем действаща по комунистически партия за да преборим комунизма . казвам ви , че бсп са най - демократичната партия в момента в българия , изберете я ..
45
1
 
0
 
! Отговори
Ваня преди 12 години
Не се съмнявам в успеха на ГЕРБ на предстоящите избори.
44
0
 
0
 
! Отговори
Иво Николов преди 12 години
що не отскочите и до Катуница сега, белким някой ви повярва
43
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,В България имало равенство в правата на гражданите... УБЕДЕТЕ СЕ САМИ...:1. За българите в Катуница След многократни обиди *** и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ, полицията отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит, а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!2. За *** в Катуница - Научавайки за зверското убийство на младеж и петима осакатени, местните граждани се организират със намерение да изгонят от селото Царя на местните бандити...- Полицията научава и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро заради смъртните заплахи. В Катуница се командироват специални части от цялата страна."Очевидно, че правото на живот на българин е нищо, пред правото на Бандитски цар да живее където си поиска и да УБИВА КОГОТО СИ ПОИСКАЕто това е СВРЪХЛИБЕРАЛНОТО РАВЕНСТВО и КОНСТИТУЦИОННОТО ни единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ- *** има право да убива, а българина задължението да търпи убийствата на децата си!!!( По закон заплахата с убийство се съди КАТО УБИЙСТВО!!! НО ЗА КОГО ЛИ важи това??? )
42
1
 
1
 
! Отговори
Ми преди 12 години
Нов офис нов късмет! Пожелавам успех на ГЕРБ на предстоящите избори. За мен те са най-добрата алтернатива за прогреса на България.
41
0
 
0
 
! Отговори
evgeni преди 12 години
Българи,до кога ще се оставяме да ни манипулират -поробват и децата ни една шепа мерзавци като Гоце Първанов,А.Доган,Б.Борисов>>>>,Р.Петков,С.Станишев,Р.Овчаров,С.Сакскобурготски ,М.Велчев и др.Това са някои от медийните герои на 67 годишния "преход".Вижте добре ЗЛОТО образувано от външна служба,наречена КГБ .Ще кажете ,не ние сме пронатовски ориентирани ? Отворете си очите за да видите как това бе заложено от много отдавна.Що се отнася за двойните агенти,лицемерите,те просто имат 100 лица,като първия им враг е народа.Докато псевдопатриарси се крият на нестолични летища идващи от Истанбул,за да се срещнас с Борисов за лобиране,когато Ердоган смъмря същия този Борисов,когато Путин при посещенията си в България носи и личната си лимозина/радио зашумена и обезопасена от подслушване/ за срещите си с цъщия този Борисов,какво очаквате от agent "СТЪРШЕЛ,който ни е премиер" ???!!! Само един пример ще ви дам с УЖ ПОДСЛУШВАНЕТО на митническия му колега Танов,не е трудно да се досетите защо !!!! И изборите семанипулират по най-детският начин ,с МОЛИВ,внесен от Кремъл. А ние си мислим ,че медиите и агитациите,митингите,афишите и концертите са това ,коетоправят изборите,да ама не е точно така !!! Не правят ли същите лъжи и поповете изнасяйки ви някое друго представление,преди да отидете да си оставите стотинките на боядисаните подноси ,наречени "чудотворни" ?????????????????????
40
0
 
0
 
! Отговори
до ани преди 12 години
Те офисите хубаво стартират,но ще ги видим на финала,ха-ха-ха......
39
2
 
0
 
! Отговори
ani преди 12 години
Пожелавам успешен старт на новия офис и успех на изборите на ГЕРБ
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да натирим крадливия и неграмотен катун ГЕРБ където му е мястото.
37
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Полицаи извиха ръцете и отнеха от председателя на Инициативен комитет "Свобода" и кандидат за кмет на ЕНП Станка Тачева плакат, на който пише "Дразним ви, защото вече подписахте", съобщиха от Единната народна партия.Това стана по време на откриването на обновения площад в Нова Загора в присъствието на министър-председателя Бойко БорисовЦивилни и униформени представители на полицията насила са отнели и още четири плаката на протестиращите от Инициативен комитет "Свобода", на които са били изписани "Прерязвате законите", "Борисов, откраднахте ни площада", "Вземете си Кольо, върнете ни площада" и "Батко и Братко, обичат Бате", както и транспарант с името на инициативния комитет, съобщават още от партията."Оправданието на полицаите бе, че дървените пръчки, на които бяха поставени плакатите ни са били оръжие", обясни Станка Тачева и допълни "Казахме на полицаите, които дойдоха и бяха цивилни, че ако смятат, че сме опасни да останат да ни пазят. А на въпроса ни, защо не отнемат чадърите на хората. Отговорът от страна на органите на реда беше, че ще ги вземат, но това така и не се случи. И се чудя защо един лист хартия е по-силно оръжие от един чадър?"
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички ГЕРБЕРИ на бесилото м.... им предатели, циганофили и убийци! Добър български политик и *** е само мъртвия!
35
3
 
4
 
! Отговори
do 36 идиот преди 12 години
мъдурко , ти си за психото бре!
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ксеркс ти *** ли си
33
18
 
4
 
! Отговори
Ксеркс преди 12 години
До комунистическата ***: стига сте говорили за Катуница сякаш случилото се там е плод на Герб, нещата са така от над 20 години насам и всички управлявали до сега са виновни! Скапани комунисти, навсякъде гледате да си прокарате пропагандата.
32
1
 
5
 
! Отговори
Гошо Шиника преди 12 години
винаги получавам ерекция при прочитане на подобна новина!