Ние ще градим България – ако искат да я рушат, да я рушат

МВР готвело арестуването на Цар Киро от цели 15 дни
Обновена: 28 сеп 2011 16:06 | 28 сеп 2011 16:00,
600
Ние ще градим България – ако искат да я рушат, да я рушат
Снимка: БТА

"Всеки ден зад себе си оставям 30-40 километра нови пътища, детски градини, пречиствателни станции. Който искал да руши, да го прави. Ние ще градим България".

Това обяви премиерът Бойко Борисов по време на посещението си в Димитровград, където в компанията на министър Лиляна Павлова резна лентата на ремонтирана 22-километрова отсечка, която е част от рехабилитираните пътни участъци на Лот 13. 

"На този, който иска да създава напрежението, аз отговарям с пътища“, допълни министър-председателят по повод протестите в страната след убийството на 19-годишния Ангел в Катуница.

Още по темата

Премиерът не пропусна да коментира и ареста на Кирил Рашков, като заяви, че всеки, който наруши закона, е прибран и са му повдигнати обвинения.

Борисов подчерта, че още преди 15 дни са започнали мероприятия за задържането на Цар Киро и ако не беше се случило това в Катуница, никой нямало да обърне внимание на ставащото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


600
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
481
0
 
3
 
! Отговори
tinko преди 12 години
toi boiko moje da reje samo lenti,da vzeme da si otreje glavata ve4e 4e da se opravi MALKO balgariq
480
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** газ пикаят и кръв *** като им вземат и кметските топли местенца :)Взеха им депутатските хранилки - сега ще им вземат и местните :)Затова реват толкова много :)На комуниста само му вземи паричките и той сам ще умре от жлъч :)
479
0
 
10
 
! Отговори
до 479 преди 12 години
Братле,цялата републиканска пътна мрежа е 19 500 км,Ама тази по която аз се движа явно не е българска - прилича ми да не са правени ремонти поне от 30 години
478
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не се подвеждай по коментарите. 90% от тях са творение на *** от Позитано 20. Специален отдел там има за цел да подвежда и дезинформира.Те само това могат, да не забравяме ДС и тяхното вербуване. Но са тръгнали по пътя на забравата, споко!
477
4
 
9
 
! Отговори
ВЪШКА преди 12 години
АБЕ ТИ КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИШ.... КОИ СТЕ ВИЕ КОИТО ГРАДИТЕ И КОИ СМЕ НИЕ КОИТО РУШИМ...ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА
476
4
 
4
 
! Отговори
гражданин преди 12 години
До 475:Трай бе, ***.
475
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напук на комунистите седесарите и фесовете - САМО ГЕРБ.За по-силна България !
474
2
 
9
 
! Отговори
Мутрфона пак позира преди 12 години
Момчето умира, а Бойко мутрафона позира, асвалтира и евтино ни пак манипулира. Мутрата си в камерата пак навира. Психиатъра го гони, хапчета да му завира, ала той не ще на топло пак да се прибира. Ако ще цел град от глад да си умира, Бойко мутрафона пак ще пие бира и ще асвалтира. Давай Бойко - лудницата свири, вий крадците на България, днес сте нашите кумири.
473
1
 
3
 
! Отговори
до 475 преди 12 години
Кого да гони ГЕРБ, нали се вижда, те са същата червена пасмина, само са си сменили името. 22 години 'преход' все ***, чедата им, а сега и слугите им, само ни стрижат и доят! Протестът е граждански, не е оцветен, той е срещу цялата самозабравила се политическа пасмина, която се интересува само от изборите, да се докопа до властта и да смуче. Но за хората, никой от тях не се интересува.
472
2
 
12
 
! Отговори
Ъъъ, моля ?! преди 12 години
"Всеки ден зад себе си оставям 30-40 километра нови пътища" ?!Въпрос - министър председателя ни ЛЪЖЕ или е НЕВМЕНЯЕМ ? Разбира се, ако ми посочите 20 000 км нови пътища /за две години/, ще си посипя главата с пепел и ще целуна краката на Борисов. Но ако пък ЛЪЖЕ ? Не е ли морално да си подаде оставката ?!
471
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червени чукундури не разбрахте ли, че нещата не стават само с демагогия, кражби и плюене по опонентите. 65 години срахте и крадяхте, стига вече !!!ГЕРБ е Единственото правителство до сега което работи за България.
470
2
 
5
 
! Отговори
Sasho преди 12 години
BORISOV S TEZI GLUPOSTI KOITO GI GOVORISH OMRAZNA NA VSICHKI. DORI I NA MEN. DA TI KAJA NA USHENCE CHE I HORATA DOLU SE GOTVYAT OT 15 DNI DA TE UVOLNYAT. A MINISTARA DA SI GLEDA RABOTATA A NE IZBORITE .
469
0
 
2
 
! Отговори
до 472 преди 12 години
Не само пред съдебните сгради, пред парламента, министерски съвет и президентството! И там е същата мафия, която съдиите просто обслужват!
468
10
 
8
 
! Отговори
от форумите преди 12 години
Помня Народа през 1990 година. Всички бяха на улиците. София беше един мравуняк, а аз бях в Студенстки град.Никога няма да забравя, как хората - напълно непознати - се прегръщаха по улиците! Хората искаха промяна - в интерес на истината и те не знаеха точно каква - но искаха промяна!!И бяха излъгани. Червената мафия се сдуши с турците и последваха 200 хотела в Слънчев бряг, 2000000000 лева кражби от бюджета, източване на банките, изкупуване на фирмите.ГЕРБ,ИЗГОНИ ЧЕРВЕНАТА ПАСМИНА ЗАВИНАГИ !
467
0
 
5
 
! Отговори
до 453 преди 12 години
Май сте напред...... с Кирил Рашков отзад :)))
466
0
 
7
 
! Отговори
нали! преди 12 години
Политиците и ромите са доволни от ---22годишният ПРЕХОД!Защото само консумират ,и за тях не важат закони и правила в БГ ,само ----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ----!РОМИТЕ АДАПТИРАХА --ПОЛИТИЦИ И УПРАВНИЦИ !
465
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Протестите в цялата страна трябва да се преместят пред съдебните згради там са истинските виновници за всичко .Вместо да съдят престъпниците съдиите се чудят по кои параграф да ги оненинят .всички знаем че са корумпирани и в Европа го знаят ЩЕ ВИДИМ ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОНдокато не изринем тази пастмина от там. Държът се като богове и с право защото са независими .НО Е ВРЕМЕ ДА ИМ ПОКАЖЕМ ЧЕ НЯМА ДА ТЪРПИМ ТОВА призовавам всички протестиращи днес да тротестираме пред съдилищата
464
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Do 456."***" E IMETO NA BASHTA TI.A "TULPA " SA LUBOVNICITE NA MAIKA TI....NISHTOJESTVO....
463
4
 
7
 
! Отговори
гражданин преди 12 години
Макар, че не искам това, което пиша, да се изтълкува като насаждане на омраза, и при цялото ми уважение към господин министър-председателя, ще кажа това:1. Човек, който се изхвърля като *** на песък и след това си сменя мнението при първото духване на вятъра, си е лек мъж.2. Човек, който през 5 месеца ходи на инструктаж в Тел Авив и като се върне се държи все едно там не е правил *** предано и с усмивка, си е лек мъж.
462
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А Мая Манолова и *** Нинова вече месели каймата за предизборни кюфтета и кебапчета, защото *** не обичали да гласуват на гладно!