Ситуацията била взривоопасна заради бездействието на МВР

Цветанов се разхожда, Плевнелиев се държи като клоун, заяви Станишев
Обновена: 30 сеп 2011 21:09 | 30 сеп 2011 21:09,
244
Ситуацията била взривоопасна заради бездействието на МВР
Снимка: Архив, БТА

Заради бездействието на МВР ситуацията в страната е взривоопасна, заяви в председателят на НС на БСП Сергей Станишев в Провадия, където участва в откриването на предизборната кампания на БСП в града.

Сега поведението на ръководството на МВР е бездействие, докато в прехода през последните 20 години българските полицаи са показали, че могат и знаят как да действат при кризисни ситуации.

„Цветан Цветанов се разхожда, Бойко Борисов не взима отношение по въпроса, а Росен Плевнелиев се държи като клоун”, каза Сергей Станишев. според него няма по-политически въпрос от това, което се случва в момента в държавата.

Утре предстои заседание на Консултативния съвет за Националния съвет за сигурност, който е свикан от президента по предложение на Ивайло Калфин. Според Сергей Станишев подготвените материали от управляващата партия за това заседание показват безпомощност.

Сергей Станишев посочи, че управляващата партия е била най-силна в сферата на сигурността и затова хората са им прощавали поразиите в други сфери.

Сергей Станишев изтъкна, че Ивайло Калфин и Стефан Данаилов са най-силната кандидатпрезидентска двойка, докато Росен Плевнелиев бил недоразумение. Той не бил наясно с президентската институция, какво трябва и какво може да свърши тя.

Кандидатпрезидентската двойка на управляващата партия нямала и послание. „Президентска кампания не се прави по паркетите в Брюксел”, каза Станишев.

Пред младежите в Провадия той обясни, че на тези избори въпросът не е ще я има ли БСП, а ще има ли България, защото хората са все по-отчаяни и живеят все по-бедно.

„Задължение и отговорност пред България е БСП да спре това”, каза още Сергей Станишев. При срещите с хората през последните седмици той вижда хъс. Според него на 23 октомври БСП ще се поздрави с победа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
4
 
7
 
! Отговори
Умерен преди 12 години
На комуназите все революциии са им в главата.......нали те развъждаха ***, като зайци за да гласуват за тях срещу 20 кинта
170
0
 
2
 
! Отговори
до177 преди 12 години
Понякога играчите се сменят,важното е да продължи играта ,и нали знаеш условието който падне и става после други сядат да играят!!!!!
169
5
 
5
 
! Отговори
ленторез преди 12 години
Хората май почнаха да се усещат, че светът не започва и не свършва, и най-вече - не е възникнал по волята на лентореза Борисов и неговият делегат-президент Плевнелиев...
168
3
 
4
 
! Отговори
до175 преди 12 години
Говоря за Сергейчо , работодателя ти!!!!!
167
2
 
5
 
! Отговори
До Ahmet преди 12 години
На 24 часа ли ви държи Той?! Ама вземи малко разнообрази - едно и също, Румен Петков си купил къщо, Доган припознал Калфин. Това го чета от няколко дни. Смени диска. Или кажи да ти дадат нещо друго. Не разбра ли, че ни управляват ГЕРБ, Атака и ДПС.
166
5
 
5
 
! Отговори
истината преди 12 години
Бойко Борисов е най-големия предател и *** на българския народ.. не ни стигат турци , айде турците са бабаити защото Турция е силна и имат гръб. А партия ГЕРБ и Боко са гърба на ***.
165
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Той е ваш вожд, не наш. Вас ви работи както си иска.
164
3
 
3
 
! Отговори
до 172 преди 12 години
Ти видя вожда на снимката и не изпускаш момента да изпаднеш в блаженство!!!!
163
2
 
3
 
! Отговори
Dan преди 12 години
1.От 1989 г. до сега Кирил Рашков за пръв път е в затвора-факт, (БСП е била 3 пъти на власт от 1989 до сега)друг е въпроса защо аджеба сега точно е там! 2. "...докато Росен Плевнелиев бил недоразумение. Той не бил наясно с президентската институция, какво трябва и какво може да свърши тя." -какво направи досегашната (ако изключим обиколката на света)??? 3. За пръв път в кандидат президентската двойка фаворита е вицето, колко % от хората знаят кой е вице на Първанов и....какво зависи от него?
162
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 168Имам си други приоритети. В тях не влиза откриването на училище за бавноразвиващи се.
161
2
 
0
 
! Отговори
до169 преди 12 години
Малииииииии *** ти си бил много широко скроен бе,и как си се налапал с "чуждици" като *** с гъши ла...!!!!!
160
3
 
2
 
! Отговори
цвъ.цвъ преди 12 години
Бащицата на ГЕРБ Цвъ.Цвъ тази сутрин имаше поредното прозрение казвайки, че е по-полезен за МВР, когато не е на работа!" Ама разбира се - тук всички сме на едно мнение с него! Скоро всички ще го усетим когато им дадем безсрочен отпуск.
159
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 163Не ровя, изчезнало звено от Дарвиновата еволюция. Оставям the pleasure на теб! Нужно ти е да продължиш да еволюираш!
158
1
 
1
 
! Отговори
до166 преди 12 години
това можеше да го напишеш за минута ,ти го мисли половин час,нещо не ми се връзват нещата!!!!
157
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Ей свърши им работното време,най сетне настана спокойствие!!!!
156
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 158Коран не се отваря и чете за щяло и нещяло. Не е бакалски тефтер в халваджийницата. А който си го знае, знае. Сега темата е друга.
155
3
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Къде отидохте бе червени кхмери!!!!
154
5
 
2
 
! Отговори
АГЕНТ НА МОСКВА преди 12 години
СърГей, на вокзал и потом в Сибире, понял ?
153
3
 
1
 
! Отговори
до158 преди 12 години
*** в гугала ли ровиш!!!!
152
3
 
0
 
! Отговори
до158 преди 12 години
Я напиши един абзац от корана,него би трябвало да го знаеш наизуст!!!!