Остатъци от СДС в процес на доганизация!

РЗС вини в тайни договорки ДПС и Румен Христов
Обновена: 4 окт 2011 15:07 | 4 окт 2011 10:22,
69
Остатъци от СДС в процес на доганизация!
СДС да си кажат, зове Яне Янев. Снимка: БТА

РЗС остро възразява срещу тайната договорка между ДПС и Румен Христов от СДС и настояваме лидерите на СДС и ДСБ да кажат на глас приемат ли тайно договорените с Ахмед Доган гласове.

Това се посочва в становище на партията на Яне Янев, изпратено до медиите. 

"Нямаме нищо против Мартин Димитров и Румен Христов публично да седнат до Ахмед Доган и да признаят какво ги обединява. Но сме категорично против задкулисната демокрация и комерсиалните договорки зад гърба на избирателите", категорични са от партията.

Оттам твърдят, че са получили потвърдена от няколко източника в средите на ДПС информация, че в последните 2-3 дни от обиколката на Доган в Лудогорието "след събранията и на характерните за ДПС запои" Сокола е дал знак в Разград, Търговище, Силистренско масово да се гласува за Румен Христов на първи тур.

"Имаме информация и от други "крепости" на Доган като Кърджали, Стамболово, Руен, Якоруда и Велинград, че местните структури на ДПС разпространяват от човек на човек позивната "На първия тур – за синьото!", казват още от партията.

Вчерашното изявление на Лютви Местан било доказателство на този процес. Заместникът на Сокола заяви, че ДПС ще даде решаващата си подкрепа на втория тур на изборите.

Според съмишлениците на Яне Янев основният мотив за подкрепата на Доган към фалшивия десен формат е, че в него не влиза Иван Костов и това напълно се вписвало в стратегията за разбиване на Синята коалиция на "сегашния сив кардинал на ДПС и бивш на СДС Христо Бисеров".

От РЗС смятат, че подкрепата на ДПС за десния кандидат-президент ще бъде пагубна и в София за резултата на Прошко Прошков, който единствен можел да спре Фандъкова.

Очакваме поне ДСБ категорично да се разграничи от донорството за Румен Христов на ДПС.

РЗС призовава СДС да си признаят, "защото „така е по-честно"..., завършва становището на партията. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
r преди 12 години
Волен е единствения човек заслужаващ да спечели ! Другите са адските недостойни крадливи 'човеци'
64
0
 
0
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
63
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Единствено ГЕРБ подкрепям и това изказване ми затвърди меннието...
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сдс отдавна се разпадна.Оттеглянето на костов го доказва!
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето и поредните хора, които приемат "друговерци" при себе си, само и само да имат контактите им!
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В този случай не зная на кого да вярвам :)
59
0
 
0
 
! Отговори
Ваня преди 12 години
Постоянно сме свидетели на различни мнения около парламентарния живот, но в крайна сметка не трябва да си затваряме очите пред очевадни факти, а именно, че такова силно правителство като това на ГЕРБ в България отдавна не е имало.
58
4
 
2
 
! Отговори
до Цюрих преди 12 години
Наистина така е, тук в Испания всички които познавам ще гласуват за ГЕРБ , но има и много голяма част които след убийството на момчето от Катуница ще гласуват и за "Атака" и са прави,трябва да се спре *** в Б-я,защото се забелязва,че Б.Б.все още не осъзнава как в З.Европа вече съвсем открито изритват ***,а той в същият момент плаши с Европа защото "видите ли ще ни се карат" и какво от това бе Бойко това се прави само заради хората,тези животни разбери вече никой не ги иска.
57
3
 
9
 
! Отговори
GERB=GROB преди 12 години
Изминаха две години от парламентарните избори. Това е повод отново да оценим свършеното от Правителството на ГЕРБ.8. Обещание. Премахването на монопола на здравната каса и въвеждането на индивидуални здравни партиди. Неизпълнено!9. Обещание. Ревизия на всички заменки, спорните приватизационни договори и сключени концесии.Неизпълнено!10. Обещание. Върховенството на закона и независимата съдебна система. Неизпълнено!11. Обещание. Премахване на безконтролното следене в Интернет от МВР. Неизпълнено!12. Обещание. 10-12% икономически растеж годишно. Неизпълнено!13. Обещание. 20% ръст на доходите годишно. Неизпълнено!14. Обещание. Средна работна заплата 1500-2000 лева. Неизпълнено!15. Обещание. 15% ДДС. Неизпълнено!16. Обещание. Премахване на данъци върху наследството и дивидентите. Неизпълнено!17. Обещание. Отпадане на минималната работна заплата. Неизпълнено!18. Обещание. Намаление на пенсионната осигуровка от 23 на 10%. Неизпълнено!19. Обещание. 7% данък върху доходите и 1000 лева необлагаем минимум. Неизпълнено!
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Давате ли си сметка, че ние - аз и всеки един от вас тук, му плащаме на този и другите като него, да правят това, което този прави в момента на снимката.
55
3
 
1
 
! Отговори
Прошко Прошков :) преди 12 години
"Прошков ще отиде на балотаж " абе ако се казвам Прошко никога не бих се кандидатирал а Найден балотаж сънува!!!лека нощ
54
3
 
3
 
! Отговори
Найден преди 12 години
Големи думи, но едва ли са верни. Прошков ще отиде на балотаж със или без подкрепата на други партии, защото софиянци го подкрепят!
53
0
 
0
 
! Отговори
поля до 45 преди 12 години
Наречи се Утопист, ще ти отива
52
1
 
5
 
! Отговори
алоо, Янее, преди 12 години
в политиката ПРАВИЛА ---НЕМА ,АКЪЛ ----НЕМА ,МОРАЛ ----НЕМА ......ЗНАЧИ ,-----НИЩО НЕМА !
51
1
 
4
 
! Отговори
Жорж преди 12 години
РЗС остро възразява срещу тайната договорка между ДПС и Румен Христов от СДС и настояваме лидерите на СДС и ДСБ да кажат на глас приемат ли тайно договорените с Ахмед Доган гласове - се посочва в становище на РЗС, изпратено до медиите. "Нямаме нищо против Мартин Димитров и Румен Христов публично да седнат до Ахмед Доган и да признаят какво ги обединява. Но сме категорично против задкулисната демокрация и комерсиалните договорки зад гърба на избирателите", категорични са привържениците на Янка. Чакай бе, Яне, ти оправи ГЕРБ, даде им 10 дни срок да изгонят Цецко и докато чакаш, си решил да набиеш обръчите на СДС?! Какво ти бърка Мартин отзад, та се извъртя и седна и него да лаеш? За Ахмед ли те е яд, че евентуално ще се съюзи със СДС, а не с теб? Ти каза ли му, че си му хвърлил мерак? И защо се отказа от надпреварата за президент - нали преди около 3 седмици каза, че доцент Наско ще бъде на балотаж, а може и бащица на БГ да стане! Вземи ги степенувай тези мероприятия, а това с Доган го остави за домашно! Излагаш се, да знаеш!
50
3
 
4
 
! Отговори
те преди 12 години
Даже и пожарникаря разбра че без Доган политика в България не става - само този гном Яне се прави на ударен с неговата смешна партийка.......
49
7
 
7
 
! Отговори
ан преди 12 години
ДО 49. ДА СЕ НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ. И НАРОДА ДА ПРЕДЛОЖИ ХОРА КОИТО ДА СЪСТАВЯТ ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО. В КОЕТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА УЧАСТВАТ ХОРА ОТ ВСИЧКИ СПЕЦИАЛНОСТИ. НЕ НИ ТРЯБВАТ 240 ЛЕЖАЧИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.ТРЯБВАТ НИ ЕКСПЕРТИ ВЪВ ВСИЧКИ ОБЛАСТИ НА ИКОНОМИКАТА. ЗА КАКВО ХРАНИМЕ ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ КОЯТО САМО КРАДЕ? ЗА КАКВО СА НИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ КОИТО СА ПРОЧЕЛИ ВИНЕТУ И СЕГА УПРАВЛЯВА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА? И ВИДЯХТЕ ТЕЗИ ТАРИКАТИ ЗА 22 ГОДИНИ ДО КЪДЕ НИ ДОКАРАХА.
48
0
 
10
 
! Отговори
? преди 12 години
Какъв Каракачанов,какво вмро! Стига вече предателстава стига вече ДС сътрудници,лицемери!Каракачанов само прави демонстации и подстекава към бунтове.България трябва да се изчисти от миналото, от комунизма от сътрудниците на дс като не се гласува за тях.Бог да пази България!
47
0
 
0
 
! Отговори
Джугашвили преди 12 години
Ан, въпросът ми е към теб!
46
1
 
3
 
! Отговори
Джугашвили преди 12 години
Според теб, кой трябва да управлява народа, след като това няма да са политиците? Дай предложения?