Бойко лак не слагал, БСП били по тия работи

Премиера го е срам от Ламбо: не може да пише
19 окт 2011 12:08,
694
Бойко лак не слагал, БСП били по тия работи
Снимка: архив Булфото

Премиерът Бойко Борисов отказа да „влиза в темата“ на лидера на БСП Сергей Станишев, че ГЕРБ готвят манипулация на изборите.

„Аз никога не съм се лакирал. Те явно се лакират, ходят на педикюри, така че ги разбират тези работи“.

Така премиерът отвърна на твърденията на Станишев, че ГЕРБ са подготвили чувалите с изборните резултати, които трябва да бъдат подменени.

Според лидера на социалистите управляващите инструктирали своите представители как да правят бюлетините недействителни. Например ако жена е с червен лак и неволно остави следа по бюлетината, тя вече е невалидна, разясни вчера Станишев.

„Те са модерни хора. Не искам да им влизам в приказките. Вижте какво прекрасно училище сме направили. Всеки ден ви показваме нови болници, училища, детски градини. Ще видите какъв следващ музей ще направим”, измести темата Борисов.

Още по темата
Той присъства на откриването на обновената сграда на Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография. Борисов захапа кандидата за вицепрезидент от БСП Стефан Данаилов, който четири години като министър на културата не бил си "мръднал пръста" да  ремонтира сградата.

„Много ме е срам от него, не стига, че не може да пише”, каза премиерът и обеща нови компютри за учениците.

Премиерът заяви, че има намерение да гласува както винаги в Банкя на 23 октомври. Тогава обаче в Брюксел ще се проведе важно заседание на Европейския съвет. Премиерът добави, че е говорил с председателя на Съвета Херман ван Ромпой заседанието да приключи към 14,30 брюкселско време.

"Така че около седем без пет-без десет да мога да пристигна в Банкя да гласувам. Ако гласувам в Брюксел, ще мога да гласувам само за президент и няма да мога да подкрепя Йорданка Фандъкова, а това е не по-малко важно", отбеляза премиерът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


694
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
572
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kaкво има да коментира Бойко тъпотиите на станишев?Да не би да е длъжен??станишката да се оправдава, а Бойко пак ще си го бие на изборите!!!Само ГЕРБ!
571
6
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Това с лака определено беше много интересно което бях измислили,работи му фантазията на Станишев хаах
570
2
 
3
 
! Отговори
до576 преди 12 години
Вие може да сте платени,но не и аз....,не нещо друго съм.
569
7
 
2
 
! Отговори
DO 572 преди 12 години
BOIKO VINAGI KAZVA ISTINATA NAPRAVO BEZ OBIKOLKI - ZATOVA LI SE SRAMUVATE GOSPODINE...... A OT BRADATIA KOZEL AKTIORA STEFAN DANAILOV "NA VSEKI KILOMETAR" - NE SE SRAMUVATE......E-EI-I-I......KAKVI NAGLI I BEZSRAMNI HORA IMA.......
568
1
 
14
 
! Отговори
яна преди 12 години
До там сме стигнали човек, който единствено разбира от дължината на маркуча да дава оценка на хора, които ще ги помни България вечно?! заслужаваме си вождовете .. заслужаваме си мизерията... щом нямаме доблест един камък да хвърли по тези, които ни се подиграват в очите, значи не сме народ, а ***
567
4
 
28
 
! Отговори
обективен преди 12 години
лелел майко какво се случва в този форум? пуснали са лудите май? възможно ли е да има толкова промити мозъци на едно място? кой Бойко Борисов ви е в главата бе хора? Онзи дето си позлати приятелите - Цветелинка, Вальо, Пашата и сие? Онзи, който се гушна с *** и турци за едната власт? Онзи, който нарича хилядите безработни хора = мързеливци? Онзи, който изпрати хиляди хора да стават овчари и да си сеят картофите? За него ли говорите?
566
2
 
16
 
! Отговори
bobi преди 12 години
Ами как да се срамувате от Борисов като сме оскотели като народю! Не случайно гърците носят плакати -,,тихо да не събудим българите" то нас какво ли може да ни събуди!
565
4
 
24
 
! Отговори
до 573 преди 12 години
"Аз не се срамувам от Бойко!"Значи си овца ! Или платена овца !
564
3
 
17
 
! Отговори
пуф преди 12 години
Ох г-н Борисов не ви ли писна да спорите и да се заяждате и да се изказвате така сякаш сте на нивата ?! Ама всъщност вие не можете по друг начин ! Каква е тази България?! Мутри ни управляват бе хора, предпочитат мишоци да ме управляват пред плиткоумни мутри !
563
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледах дебата, Ламбо е по зле и от дядо ми, баси примитива, и тоя, ще ми става вице, добре, че дойде Бойко, че Перник пак да има театър а полиграфията нова национална гимназия. Р. Плевналиев и м. Попова са с класа над мадам ИЕС и пухлуто Калфин, то и името му такова. Червените крадци са проклятие за България, нека в неделя ги приключим, птиятели.
562
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз не се срамувам от Бойко!
561
7
 
23
 
! Отговори
ив преди 12 години
А аз господин Борисов се срамувам от Вас, от миналото Ви, от диалекта Ви, от образованието Ви, От начина по който говорите чужди езици, от липсата на каквото и да е умение да общувате с нормални и интелигентни хора, от начина по който ни представяте пред света....добре че все по рядко Ви канят. И се гордея с прекрасния човек, космополитния актьор и човека който отстоява идеите си независимо от това кой е на власт - прекрасния Стефан Данаилов. Дано той Ви каже с(З)богом на изборите!!!
560
4
 
2
 
! Отговори
Adi889 преди 12 години
570 е абсолютно прав
559
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уж печени комунисти, а Бойко ги изпържи на предишните избори и много лошо ги удари през крадливите пръсти, а сега се надявам напълно да ги обезличи като партия, защото в тази партия червени олигарси вече не могат да смучат от държавата и губят все повече позиции, а останалата огромна част са все бедни хора, които вече са прогледнали и са разбрали, че БСП са социалистическа партия само на думи, а иначе са партия на черв. капиталисти и нищо не правят за съпартийците си, освен да ги правят по-бедни
558
13
 
8
 
! Отговори
Adi889 преди 12 години
Защо сте толкова глупави.Ясно ББ не е идеален но е алтернатива на крадливата тройна.Избрали сме по-малкото зло-какъв е проблема.Орисията ни е такава като не забраниха ком.партия както направиха и в Русия.Стигна се дори и до там-един дърт комунист да има срам-нещо нечувано и за гинес
557
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Samo Gerb!
556
3
 
11
 
! Отговори
Помним преди 12 години
ООООх, той пък Боката е един грамотен, един високо ЕнтЕлегентен, една тава кИфтета може да изяде, толкова е Умен! А за наглостта и миналото да не говорим. И да не си плюе по съпартийците, защото знаем как се е махнал от пожарната. нали още му стърчи червената книжчица от джобчето на рубашката, както и на повечето от неговите придворни от личната му партия (група по интереси). Нека да се обръща честичко и да не забравя "славното" си минало. И по-леко със сарказма за писане, четене и говорене!
555
17
 
7
 
! Отговори
GERB преди 12 години
SAMO GERB......DA PRODALZAVAME DA STROIM BALGARIA......DA ZIVEE BOIKO BORISOV I GERB
554
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гордея се с мистър Бойко Борисов, сигурен съм, че левите не се гордеят със систър Станишко!
553
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко, ние честните и почтени граждани на Република България сме с теб!