Бойко лак не слагал, БСП били по тия работи

Премиера го е срам от Ламбо: не може да пише
19 окт 2011 12:08,
694
Бойко лак не слагал, БСП били по тия работи
Снимка: архив Булфото

Премиерът Бойко Борисов отказа да „влиза в темата“ на лидера на БСП Сергей Станишев, че ГЕРБ готвят манипулация на изборите.

„Аз никога не съм се лакирал. Те явно се лакират, ходят на педикюри, така че ги разбират тези работи“.

Така премиерът отвърна на твърденията на Станишев, че ГЕРБ са подготвили чувалите с изборните резултати, които трябва да бъдат подменени.

Според лидера на социалистите управляващите инструктирали своите представители как да правят бюлетините недействителни. Например ако жена е с червен лак и неволно остави следа по бюлетината, тя вече е невалидна, разясни вчера Станишев.

„Те са модерни хора. Не искам да им влизам в приказките. Вижте какво прекрасно училище сме направили. Всеки ден ви показваме нови болници, училища, детски градини. Ще видите какъв следващ музей ще направим”, измести темата Борисов.

Още по темата
Той присъства на откриването на обновената сграда на Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография. Борисов захапа кандидата за вицепрезидент от БСП Стефан Данаилов, който четири години като министър на културата не бил си "мръднал пръста" да  ремонтира сградата.

„Много ме е срам от него, не стига, че не може да пише”, каза премиерът и обеща нови компютри за учениците.

Премиерът заяви, че има намерение да гласува както винаги в Банкя на 23 октомври. Тогава обаче в Брюксел ще се проведе важно заседание на Европейския съвет. Премиерът добави, че е говорил с председателя на Съвета Херман ван Ромпой заседанието да приключи към 14,30 брюкселско време.

"Така че около седем без пет-без десет да мога да пристигна в Банкя да гласувам. Ако гласувам в Брюксел, ще мога да гласувам само за президент и няма да мога да подкрепя Йорданка Фандъкова, а това е не по-малко важно", отбеляза премиерът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


694
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
592
2
 
10
 
! Отговори
Бай Онзи преди 12 години
Бойко,Бойко,някога имаше виц за целите проводници и полупроводниците,помниш ли го?Е по-смешен от него го измисли ти.Защото не можеш да направиш разлика между образование и култура,макар,че са тясно свързани.Не се ли сети,че в бюджета на държавата,те се именуват отделно?
591
5
 
4
 
! Отговори
Adi889 преди 12 години
Когато го канеха за президент същия избяга като дявол от тамян.Прав беше -на този пост все нешо се върши.Виж като вице на клатикурския пост има и далаверка-промилвания, гражданство- що пък да не намаже-и хоп писмо до Гея-драги сергей-що не вземеш да ме пишеш вице-евала бат Серги-не измени на себе си
590
1
 
13
 
! Отговори
обаче преди 12 години
Как плюе обаче съпартийците си... все пак да си припомним откъде излиза Борисов.... БКП-то ! Не ме интересува за кого ще дам гласа си, но определено знам, че няма да е за тази полицейска мутра !
589
7
 
3
 
! Отговори
Adi889 преди 12 години
Каква култура,какво образование в простака Данаилов,който написа Збогом в книгата при поклонението пред останките на М.Нейкова.И тоя *** и дърт комунист имал и срама представете си-ега ти.Ако се сещате същия *** правеше и предишния клип когато изстреля ББ във властта
588
2
 
11
 
! Отговори
2 преди 12 години
На втори тур ще гласувам за когото и да било,но срещу герб.
587
1
 
12
 
! Отговори
пф преди 12 години
Адски подъл става вече !!
586
2
 
11
 
! Отговори
никола преди 12 години
Борисов за пореден път говори пълни простотии, защото няма какво друго да каже.. и няма как да коментира човек от пожарникарското училище неща от политиката.. не прави разлика между култура и образование.. дано имаме разума да го изпратим да си почива
585
2
 
8
 
! Отговори
evgeni преди 12 години
---- Прикрепено писмо ("МИНАЛО В БЪДЕЩЕ ВРЕМЕ " до генерал "Стършел") ----Подател: евгени славков <evgeni70251***abv.bg>До: GIS***GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER***GOVERNMENT.BGОтносно: "МИНАЛО В БЪДЕЩЕ ВРЕМЕ " до генерал "Стършел"Дата: Сряда, 2011, Октомври 19 20:33:43 ЕЕЩБойко,Бойко,Бойко,какви ги вършиш ! Виждаш ли как е сега,когато си от страната ,другата ?! Когато мерзосттите ги издигаш в култ,паметник на глупостта си самият ти. Между другото вече излизаш от сценария на ТЕАТРОТО,поради губене на почва.Такива ми ти работи ,поредната дамска превръзка на времето си.
584
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
През тази година са отпуснати над 8 млн.лева за лечение на деца в чужбина. При предишната власт,сумата е 2 млн. и децата ни умираха докато се връщаха пари в бюджета и беше отказвано лечение на нуждаещите се от лечение деца. Казвам го като родител на дете, което заради забавен контролен преглед (8 месеца)по вина на предишната власт сега се нуждае от нова операция,за която сме одобрени за по-малко от месец и детето. Ето това е разликата в моите очи между сегашната и предишната власт.
583
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не си лакирам ноктите но не съм от ГЕРБ.Имам познати които ходят на маникюр и се лакират/с безцветен/ но не са от БСП.И ми е чудно как може премиер да дрънка простотии.А най чудното е как толкова много хора вместо да са отвратени го хвалят.То за това държавата е на тоя хал.Плюе си народа,съсипва икономиката а хората се кефят.Младите и специалистите напускат държавата и няма реакция - трябват ни само овчари и картофаджии.Сигурно сме народ от мазохисти,иначе не си обяснявам одобрението към него.
582
1
 
7
 
! Отговори
до 591 преди 12 години
Що така бе брат?Финансите за училищата се осигуряват от образователното министерство. Какво общо има културното, а?Някой хора все още ползваме главите си за да мислим, не чакаме да ни го спуснат от горе. Нали се сещаш свобода на словото и мисълта, Демокрация и други такива. Министерството на културата най много да финансира изложбите на учащите и т.н, но не и самия процес на обучение. Не че нещо но изкуство не се възпитава, то Ван Гог, Давинчи и т.н не са завършвали школи.Хахахахахахаха
581
0
 
8
 
! Отговори
Минчев, Е. преди 12 години
Генерала винаги разказва интересни факти. Много ме разсмива колко много знае за всеки.
580
3
 
1
 
! Отговори
DO 590 преди 12 години
BRATO I TEB LI TE VZE KUTEV OT GIUMA AZ NA EDNA LAINIANA SALFETKA PROCHETOH CHE FOTOGRAFIATA E IZKUVSTVO------IMALO O IZLOJBI
579
2
 
15
 
! Отговори
Умрях от смях преди 12 години
"Борисов захапа кандидата за вицепрезидент от БСП Стефан Данаилов, който четири години като министър на културата не бил си "мръднал пръста" да ремонтира сградата. "БлаааааааахахахахахахахааБоко той не може да тише(не че го вярвам) ама ти след 2,5 години министър прецедател май не правиш разлика между министерство на културата и образованието. ХахахахахахахахаЗащо министерство на културата трябва да осигурява финанси на образователното.Или не знаеш или пробваш удари под кръста разчитайки на първосигналноста на българите, който няма да се замислят на д думите ти. Долничко. И как нито един ДжурналИст не ти го зададе този въпрос?
578
0
 
16
 
! Отговори
112 преди 12 години
Г-Н БОРИСОВ ИСКАМ ДА ВИ БЛАГОДАРЯ, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС СЛЪНЦЕТО И ДНЕС ИЗГРЯ И ОЗАРИ СВЕТАОБАМА, МЕРКЕЛ, САРКОЗИ КАКВИ СА ТИЯ СРАВНЕНИ С НАШИЯ ТИТАНХВАЛА И ВЕЧЕН ЖИВОТ ТИ ЩЕ СИ ЗЕМЛЯНИНА КОЙТО ЩЕ ПОСРЕЩНЕ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ
577
0
 
4
 
! Отговори
DO GN.KUTEV преди 12 години
SEGA SLED IZBORITE 6TE SI VZEME6 LI KOMPA I 6TE ME VARNE6 LI PAK V BOKLUKA
576
0
 
4
 
! Отговори
DO KUTEV преди 12 години
BLAGODARIA TI 4E ME IZVADI OT GIUMA I MI KUPI KOMP DA KLOPAM SU BOIKO
575
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже как може човек който е прочел само една книга през живота си изобщо да си отваря устата ?Защо ли е сам като куче щом е толкова добър.Жена, любовница, деца .......
574
0
 
3
 
! Отговори
акуд преди 12 години
какво казва АМЕТ ДОГАН НА *** в КърЖали, че БЪЛГАРИЯ НЕ БИЛА СЪЩАТА СЛЕД Катуница. какво ли иска да каже с това???? ДО КОГА ще го ТЪРПИМ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА????:))))) нека го накажем. !!!!! ЕДИННА И СИЛНА БЪЛГАРИЯ????
573
2
 
5
 
! Отговори
Цуца фризьорката преди 12 години
Бойко е много приятен за раздумка на кафенце.