Ламбо отвръща с удар на Бойковия удар

"Излъгал съм се, че премиерът е мъжко момче"
20 окт 2011 19:08,
361
Ламбо отвръща с удар на Бойковия удар
Стефан Данаилов Снимка: БТА

"Мислех, че премиерът Бойко Борисов е мъжко момче, но явно съм се излъгал. Чух как толкова си е изпуснал нервите при поредното рязане на ленти на нещо започнато от друг, че чак ми е направил комплимент, наричайки ме "това момче", за което му благодаря".

Това е отговорът на кандидата за вицепрезидент на левицата Стефан Данаилов на критиките на премиера Бойко Борисов.

При откриването на ремонтираната сграда на Националната професионална гимназия по фотография и полиграфия в София министър-председателят "захапа" Ламбо, че не си е мръднал пръста за училището, докато е бил министър на културата. Освен това Борисов каза, че го е срам, че Данаилов не може да пише.

Кандидатът за вицепрезидент на социалистите обаче не му остана длъжен и цитира цифри от отчета на правителството на тройната коалиция.

Още по темата

Данаилов е категоричен, че над 89 млн. лева са били инвестирани за подпомагане дейността на училищата по изкуствата и културата от 2005 до 2009 г.

От 13 милиона лева за 2005 г. делът в годишния бюджет на културното министерство за образование през 2009 г. нарасна на 22,7 млн. лв., каза Данаилов. По думите му броят на училищата по изкуствата през тези 4 години е нараснал на 23.

Ламбо е категоричен, че по негово време Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография – София, е била обновена.

"Направихме проект в два етапа. Първият бе основен ремонт на сградата с лаборатории и кабинети, където се усвоява основната им професия за 200 000 лв. Закупихме съвременна техника за обучение на бъдещите полиграфисти за 500 000 лв. Вторият етап включваше  основен ремонт на сградата с учебните класни стаи, но времето не ни стигна… а и нямахме навика на всеки етап да режем лентички с фанфари", обяснява Стефан Данаилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


361
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
19
 
11
 
! Отговори
За сведение преди 12 години
Г-н Данаилов не прави изключение, като всеки комунист той е много елементарен.За съжаление, в бъдеще хората ще го свързват не с ролите му, а с глупостите които сипе в момента.Бедний г-н Данаилов -- определено се "осрахте"!
240
16
 
15
 
! Отговори
Смешници преди 12 години
Евала на Ламбо! Споделям че по голям лъжец и наглец от Боко Тиквата няма...за разлика от Стефан Данаилов, който е един и ще се помни, то Борисов ще се помни само като герой от вицове...***
239
19
 
11
 
! Отговори
ЗЗЗбогом Ламбо преди 12 години
До сега знаехме, че г-н Данаилов е неграмотен, от изявите по изборите се вижда, че е и много елементарна и скудоумна личност!
238
6
 
10
 
! Отговори
akud преди 12 години
майор Деянов истинските момчета знаят кога трЕбва да птрестанат да се излагат. ОСТАВИ ВСИЧКО НА НАС НАРОДА има само още 3 дни i ]e te utarwem ot glawoboliqta, zawinagi :)
237
8
 
11
 
! Отговори
И УМНАТА !!!! преди 12 години
ПРЕДИЗБОРНО! МЪЛЧАЛИВОТО МНОЗИНСТВО ДА ПОКАЖЕ СИЛАТА СИ НА 23 ОКТОМВРИ Подобен нетолерантен премиер не сме имали.Той иска да се чува само неговият глас.Който му опонира го изкарва от равновесие.Когато ББ казваше че няма нищо против да го подслушват,може би отново е бил воден от своето его."Подслушват ме значи ме слушат навярно си е казал самодоволно."ББ ругае нколко години медиите и журналистите. Само къдете не блъсна или не наби някоя журналистка дъзнала да го пита нещо. Въпреки това те му сервилничат за да не го разгневат съвсем. Такова чудо само в БГ може да се случи.С обедняването навярно не малък процент българи оглупяха.След като се кефят на гаменското поведение на ББ. Колкото повече глупости и неистини изприказва,толкова повече този процент българи изпадат във възторг.След време психолозите трябва да обяснят това българско чудо
236
10
 
5
 
! Отговори
подкрепям 234 преди 12 години
az sa6to ne sam v bg така че гласувайте за плевнелиев ,иначе жална ви майка,с оплюване на кадърните хора нищо няма да постигнете ,той поне е успял човек и не говрете ,че е благодарение на връзките на баща му ,той беше ученик когато остана сирак,пожелавам му късмет и му съчувствам ,защото тои е наистина патриот,при положение ,че има всичко и да помага на едни неблагоданици ,каквито са мнозинството в бг ,просто бог да му е на помощ,не забравяйте да ми цъкате минуси ,виж това го можете
235
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато комунистите плюят някой значи ги е страх от него и държавата върви в правилната посока към ЕВРОПА , а не към Севрна Корея или Анадола.Браво ГЕРБ !!! Браво Борисов !!!
234
8
 
14
 
! Отговори
Така е преди 12 години
Бойко Б е време да си вземе поука. Около него е пълно с некадърни ***. Ламбо му ги казва правилно нещата. В неделя ще има отрезвяване.
233
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ти да не би да искаш нещо рушено 22 години да се оправи за 2 години - доста са глупави много от хората - искат някой да дойде и като с вълшебна пръчка да оправи нещата - ама не става. Сякаш са им изтрити спомените за управлението на комунистите - за заменките, инфлацията и долар 3000 лв, за купонната система - другите държави са въвеждали купонна система само по време на война и т.н. и т.н. С какво комунистите са по-добрия вариант от Герб - с кое - с крадените милиони от земеделието ли?
232
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не грешете в неделя, просто изберете Плевнелиев, защото човекът работи за вас колкото и да сте безмозъчни...
231
2
 
16
 
! Отговори
Мето преди 12 години
До 239 - браво бе Колумб, че от ГЕРБ кой не е комунист? Я да видим - дай пример.
230
9
 
10
 
! Отговори
Отворено писмо! преди 12 години
Кажи си бе Ламбовец, с колко нули е стимула, който ти дадоха Станишко и Ко! Айде кажи си, нема лошо, нали сам каза, че всичките си успехи дължиш на партията, личи си, че си голем артист, ама май вече и червените бабички не ти вярват!
229
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
'и защо точно за ГЕРБ трябва да се гласува, че да се прати ДПС в историята? По-скоро трябва да се гласува за наистина националноотговорна партия като НФСБ'. ЗАЩОТО СТЕФАН СОЛАКОВ Е АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ Т.E. КОМУНИСТ
228
3
 
8
 
! Отговори
РЕВ И МАСКИ преди 12 години
Когато имаше купонна система, мутри, бухалки, силово застраховане и палежи на бизнеси, отвличания, поръчкови убийства, бомби, Галеви, ХИПЕРИНФЛАЦИЯ, ФАЛИТИ НА БАНКИ, пирамиди, бензинова контрабанда, заменки кон за кокошка, Доганови подкупи от 1 милион, кражба на ДДС, източване, чрез обществени поръчки, кражба на пари в Белене, Цанков камък, огледалото в Кърджали, килърите, наглите, недосегаемите и т.н. немаше такъв рев, а сега го има, защо ли ? Ами защото от нова година започва новия СЪД, дето ще реже яко и ЧЕРВЕНИ и СИНИ КОМУНИСТИ и цялата ДС сволчь. Это защо сега са тия самонападениая на офиси на БСП, ДПС и РЗС, чупене на бусове на ЦСКА и Левски, бомби срещу техни журналисти и этническо напрежение и предвалително обявяват изборите за нечестни.
227
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
bravo na 234
226
4
 
5
 
! Отговори
Мето преди 12 години
До 233 - и защо точно за ГЕРБ трябва да се гласува, че да се прати ДПС в историята? По-скоро трябва да се гласува за наистина националноотговорна партия като НФСБ.
225
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Избори са пейте робини тез ... НЕ на КОМУНИЗМА, ама Ламбо е прав !
224
23
 
16
 
! Отговори
Еделвайс преди 12 години
Здравейте, изпращелници от този форум! Гласувайте за Герб в неделя...ако сбъркате и изберете Калфата на Станишката и Първанката и тяхното куче бездарния комунистически актьор Ламбо...Бог да ви е на помощ...аз няма да се върна в България да ви гледам сеира даже...след 10 години ще умрете на някой протест най-вероятно...ама няма да помните срещу какво протестирате дори...Та, не грешете в неделя, просто изберете Плевнелиев, защото човекът работи за вас колкото и да сте безмозъчни...
223
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВАЖНО !!! ЗА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ, НЕЗАВИСИМО ОТ ДОСЕГАШНИТЕ ИМ ПРЕДПОЧИТАНИЯ: Гласувайте масово за ГЕРБ на 23-ти, защото ЕЛЕКТОРАТА НА ДПС НЯМА ДА ГЛАСУВА НА ПЪРВИЯ ТУР, защото в голямата си част СА НЕГРАМОТНИ и НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ С ГОЛЕМИТЕ БЮЛЕТИНИ и вероятността да гласуват за неправилния човек е много голяма, а ще гласуват на ВТОРИЯ тур защото ще има само двама претенденти и те лесно ще се ориентират за кой да гласуват пак по нареждане на Доган Ага! - това го каза един коментатор по ТВ и ми звучи много логично. Това е обяснението защо ДПС електората няма да гласува на Първия тур, а ще изчака уж да види за кого! А истината е тази - от неграмотност ще изчакат, НО НИЕ НЕ ТРЯБВА ДА ЧАКАМЕ, СЕГА Е МОМЕНТА ЗА СЪКРУШИТЕЛЕН УДАР по грабителите на България. Българи гласувайте за ГЕРБ, за тези които само за 2 г. управление успяха да стабилизират държавата в най-голямата световна криза от 50г. и ни върнаха към Европа! Изберете Европа, а не Анадола и един турчин Ахмед Доган за пореден път да определя кой ще бъде Българския Президент докажете, че сте истински потомци на БОТЕВ и ЛЕВСКИ и на всички знайни и незнайни герои, прославили с героизма си България!!!!! СЕГА ВИЕ ИЗБИРАТЕ, А НЕ ДОГАН - ВСЕ ОЩЕ СМЕ БЪЛГАРИЯ, А НЕ ***, както ни наричат по Турските телевизии!!!!!!!!!!!
222
9
 
19
 
! Отговори
бивш преди 12 години
Време е да пратим Тиквата и червенотиквеничковчетата му да си садят картофи, да си пасат овцете и да си дробят помия за *** си.Много си повярваха и трябва да си ходят со кротце, со благо докато не стигнем и до третото дето го е казвал Андрей Ляпчев...Колкко милиционера са нужни да ни казват какво да правим вместо тях.