Ламбо отвръща с удар на Бойковия удар

"Излъгал съм се, че премиерът е мъжко момче"
20 окт 2011 19:08,
361
Ламбо отвръща с удар на Бойковия удар
Стефан Данаилов Снимка: БТА

"Мислех, че премиерът Бойко Борисов е мъжко момче, но явно съм се излъгал. Чух как толкова си е изпуснал нервите при поредното рязане на ленти на нещо започнато от друг, че чак ми е направил комплимент, наричайки ме "това момче", за което му благодаря".

Това е отговорът на кандидата за вицепрезидент на левицата Стефан Данаилов на критиките на премиера Бойко Борисов.

При откриването на ремонтираната сграда на Националната професионална гимназия по фотография и полиграфия в София министър-председателят "захапа" Ламбо, че не си е мръднал пръста за училището, докато е бил министър на културата. Освен това Борисов каза, че го е срам, че Данаилов не може да пише.

Кандидатът за вицепрезидент на социалистите обаче не му остана длъжен и цитира цифри от отчета на правителството на тройната коалиция.

Още по темата

Данаилов е категоричен, че над 89 млн. лева са били инвестирани за подпомагане дейността на училищата по изкуствата и културата от 2005 до 2009 г.

От 13 милиона лева за 2005 г. делът в годишния бюджет на културното министерство за образование през 2009 г. нарасна на 22,7 млн. лв., каза Данаилов. По думите му броят на училищата по изкуствата през тези 4 години е нараснал на 23.

Ламбо е категоричен, че по негово време Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография – София, е била обновена.

"Направихме проект в два етапа. Първият бе основен ремонт на сградата с лаборатории и кабинети, където се усвоява основната им професия за 200 000 лв. Закупихме съвременна техника за обучение на бъдещите полиграфисти за 500 000 лв. Вторият етап включваше  основен ремонт на сградата с учебните класни стаи, но времето не ни стигна… а и нямахме навика на всеки етап да режем лентички с фанфари", обяснява Стефан Данаилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


361
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
261
4
 
14
 
! Отговори
до 270 преди 12 години
Такива като тебе ,които критикуват бившия министър на културата, пишат по принцип. Единствените им представи за "култура " са свързани с чалгата.
260
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И преди 2 години ме беше СРАМ от МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА ...а И СЕГА СЪЩО МНОГО МЕ Е СРАМ...ЩО ЛИ???? Може би НЕ само защото са КОМУНИСТИ...ААААА,може би защото са ГНУСНИ КДСари!?
259
17
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
...това са президентски избори, а не кастинг за Стъклен дом.......видях ме те като министър на културата, аре нема нужда и като президент....
258
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БИВШ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР НА БКП В НАР.ТЕАТЪР....БИВШ ПОЗьОР И ЧЕРВЕН ***! НЕ Е КЪСНО,ЗА ДА СТАНЕШ ЗА АБСОЛЮТЕН РЕЗИЛ!
257
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червен,остарял ***!
256
8
 
27
 
! Отговори
Чичо преди 12 години
Добре, поддръжници на ГЕРБ, моля осведомете ме. Колко е тарифата ви? На пост ли ви плащат, на час ли? Просто искам да знам за колко сте готови да продадете себе си, децата си, че и майките си. Само да ви кажа, че ни чака сериозна инфлация. Така че ако не сте ***, поне искайте повече пари от Цецо, защото дори и в момента той ви ограбва. Смешници...
255
11
 
6
 
! Отговори
ТОВАРИЩ ЗБОГОМ преди 12 години
Партиен рецитатор . . .
254
16
 
6
 
! Отговори
АПЕЛ преди 12 години
Бойкот на филми с участието на г-н Збогом . . . Червена *** - дтана ми артисдт на партийна основа . щщд !
253
16
 
10
 
! Отговори
ЧЕРВЕН ПУДЕЛ, ЩЩД преди 12 години
Артисти, музиканти и певци са най-разпасаните хора без никакво чувство за дисциплина и отговорност, абсолютни лигльовци нема лошо, то такава си им натурата. Добре, ама да ми се кандидатират за президенти само за да привлекат Электорат, това вече е подло и за смях. Г-н Збогом май си е повярвал, че е голяма работа . . .*** ..
252
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевнелиев е акула в икономиката и нула в политиката. Прави се на тиха вода ненапита, а в същност е мошеник и далавераджия от класа.
251
12
 
5
 
! Отговори
МНОГО РЕ"Ф" преди 12 години
Когато имаше купонна система, мутри, бухалки, силово застраховане и палежи на бизнеси, отвличания, поръчкови убийства, бомби, Галеви, ХИПЕРИНФЛАЦИЯ, ФАЛИТИ НА БАНКИ, пирамиди, бензинова контрабанда, заменки кон за кокошка, Доганови подкупи от 1 милион, кражба на ДДС, източване, чрез обществени поръчки, кражба на пари в Белене, Цанков камък, огледалото в Кърджали, килърите, наглите, недосегаемите и т.н. немаше такъв рев, а сега го има, защо ли ? Ами защото от нова година започва новия СЪД, дето ще реже яко и ЧЕРВЕНИ и СИНИ КОМУНИСТИ и цялата ДС сволчь. Это защо сега са тия самонападениая на офиси на БСП, ДПС и РЗС, чупене на бусове на ЦСКА и Левски, бомби срещу техни журналисти и этническо напрежение и предварително обявяват изборите за нечестни.
250
10
 
7
 
! Отговори
Винетуто преди 12 години
Какъв политик и държавник може да ми бъде тоя артист . .. я да ходи да се снима . . . ***, с изтръпнал мозък от алкохол . . .
249
1
 
7
 
! Отговори
До 257 преди 12 години
А ти, като си такъв спец, вземи се научи на граматика ;)
248
0
 
2
 
! Отговори
medsan преди 12 години
politikata e gadno ne6to kak priqteli govorqt takiva raboti za sebesi zalka kartina
247
12
 
8
 
! Отговори
До 254 преди 12 години
Научи какво е фонетична грешка и какво правописна.Очевидно е, че речника Ви е беден като този на г-н Данаилов.Отново влизаш в гугъл уикипедия и гледаш какво е фонетика -- простако с ***.
246
6
 
3
 
! Отговори
Аман от смятах преди 12 години
До 255Нищо не си смятал драги, ами си *** като *** та мислиш, че със "смятах да" няма да ти лъсне голия комунистически ***
245
9
 
19
 
! Отговори
за чекист отвъзмутен преди 12 години
Смятах да гласувам за Плевнелиев от личен интерес. Преди година обеща нещо, и започна да спазва обещатието си. С това цената на мой имот се вдигна в пъти. Изказването на Борисов срещу един от най големите и обичани наши актьори направо ме сащиса. Само мутра може да бъде толкова арогантен. Ламбо е много чувствителна натура и можем само да си представяме на кой свят се е намирал при изпращането на не малко велика актриса от него. Да вади изборни девиденти от траурна книга ...***!!!
244
6
 
21
 
! Отговори
чекист преди 12 години
Ще ми припомни ли някой каква беше конкуренцията едно време за ВИТИЗ и каква за пожарникар? Някой би ли ми обяснил какъв обем литературен материал, е необходимо да прочете през живота си актьор с кариерата и репертоара на ПРОФЕСОР Данаилов и колко страници е правилника за противопожарна опасност. А, да ...и Винету? Впрочем на всички е ясна разликата като ерудиция между Ламбо и Боце,но що за човек трябва да си за да търсиш фонетични грешки в траурто посещение и от това да правиш капитал???
243
16
 
13
 
! Отговори
Истина е преди 12 години
Само Плевнелиев е с европийско възпитание и уважение и към най- обикновения избирател.Не га чух да обиди и опонетите ,които го оклеветиха.
242
0
 
5
 
! Отговори
Х - ха - ха преди 12 години
Предизборна агитация!! Клевети и обиди!!Това ли ще ни се придложе в следавщите години от " Обидинителите на Нацията"!?!?1