Плевнелиев маха посланиците с картонче

Аз съм категорично "за" референдумите, каза той
Обновена: 3 ное 2011 14:41 | 3 ное 2011 12:06,
233
Плевнелиев маха посланиците с картонче
Снимка: Булфото

Новоизбраният президент Росен Плевнелиев са зарече, че в първия си ден като държавен глава ще подпишe указите за отзоваване на посланиците, които са били част от ДС.

Думите му идват повече от два месеца след решението на НС за отзоваване на дипломатите агенти на службите до края на тази година.

Още по темата

"Аз съм категорично „за” референдумите", каза още Плевнелиев.

По думите му за референдумите трябва да се формулират ясни въпроси, на които гражданите да отговорят.

Според него актуални въпроси за общонационално допитване са темите за енергетиката и националният план за развитие "България 2020".

Попитан за какво са си говорили с Първанов, Плевнелиев каза, че неговата категорична заявка е за надграждане на институцията. Двамата щели да имат поредица от срещи. Предстоят срещи на Плевнелиев и с президентите Желю Желев и Петър Стоянов.

"В следващите три месеца аз на парче няма да работя. За мен е важна цялата институция, нейните приоритети, как ще я структурираме. Давам заявка за активно президентство", завърши той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
1
 
7
 
! Отговори
ами преди 12 години
За десет години как не съм разбрал какво яде и не яде Първанов а от първия ден на Плевнелиев вече знам че не яде гъби!!! ЕХ журналисти ,ех подлизурковци,но най лошото е че вие формирате общественото мнение.
150
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РУМЕНЕ,ИСКАМЕ ЗАКОН ЗА Л У С Т Р А Ц И Я !
149
0
 
10
 
! Отговори
Def преди 12 години
Абе какви референдуми какви 5 лева бе? Простия Хасанчо от Факултето, дето името не може да си напише ли ще дава мнение за ядрена енергетика или евро-атлантически преоритети? Всички важни въпроси трябва да се решават на кръгла маса, публично от широк кръг експерти. Дебатите да се излъчват по телевизията и докато не се стигне до косенсус да не се става. Всичко друго е измиване на ръцете.
148
2
 
6
 
! Отговори
1 преди 12 години
Този продължава да надгражда,изгражда,догражда. Плевнелиев моля те научи се да говориш като хората,вече не си в предизборна кампания.5 години ще го слушаме как надгражда и догражда и нищо смислено.Днес ни занимават с това какво обичал да яде,утре сигурно на коя страна обича да спи,вдругиден по колко пъти ходи в тоалетната,е айде стига вече - познати номера
147
2
 
5
 
! Отговори
до 148 преди 12 години
След като виждаш,че е така,няма да се биеш в гърдите,че това ще направиш,онова ще подобриш...разбра ли демократични ми умнико...
146
1
 
10
 
! Отговори
ГЪБАР преди 12 години
На мен пък ми е все тая какво ще прави с доносници и каквито и да било крадливи "магьосници",аз искам просто да живея добре и нормално,и наистина ми е все тая кой е на власт,кой министър ,кой председател и кой варди бустана...смятам,че това трябва да важи за всеки...както и обратното,не желая да ме управляват не кадърници,каквито и да са по цвят и убеждение...просто БГ се нуждае от закон за предизборни обещания,както за партии,така и за президент...който не ги спази..на топло..да е мислил...
145
5
 
2
 
! Отговори
до 146 преди 12 години
Вафлите нали знаеш кой ги изяде!И като са изядени няма откъде да се вземат!А ако не знаеш питай Кадиев и жена му,Р.Овч.,Р.Петков,Доган,Станишев и мадридския крадец!И оттам ще трябва да се търсят,но за това пък питай Груев,Велчев и останалата "магистратска" пасмина!А накрая питай социалния президент Гоце и плоския данък!!Та има още да питаш,преди да дращеш позитански папагалщини!
144
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човека казва че ще махне доносниците от Външно министерство, а има коментари че бил щатен комсомолски секретар. Явно някои спешно трябва да ходи при доктор.
143
0
 
1
 
! Отговори
до 157 преди 12 години
Лошото е ,че последните 3 години,няма увеличение и за една вафла...
142
1
 
0
 
! Отговори
до 150 преди 12 години
Сметките ти са от позитанските "математици"!При наличие на две кабинки за гласуване сметни какво ще излезе при твоето "смятане"!Такива сметки са добри за показателите на социалистическото съревнование,но мисля,че го няма вече,освен в главите на такива като тебе!И си пропуснал наличието на представители на горепосочените "математици" в СИК!Тия ги разправяй на бабичките,дето ги лъжете ,че ще им увеличите пенсиите и им ги увеличавахте с толкова,че да си платят тока!
141
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Марк, чаламбаааа !!!
140
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Р.П. от 1982г до 1984г кара казарма със задръжка 3 месеца, а от 1984г до 1989г учи в МЕИ-то в София. Кажете къде е бил щатен комсомолски секретар в МЕИ София, в казармата, в Благоевград или на Позитано?
139
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БРАВО на Плевнелиев!
138
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-напред се отърви от Йосковците и генералите зад тях!
137
0
 
6
 
! Отговори
до МАРК преди 12 години
Тоя пък бил добре облечен бизнесмен и раздавал заплати...аааахахахахахахахахаааахахахаххххххахахахахахахахахахахахахахахахахах....божееее боже...аахахахахахаха,не мога да спра да се хиля....знаеш ли какво е ибрик....хахахахахах....или пък ***....или пък подметка...или пък нискочело създание с 7(седем) буквички.....аххахаха....ще разкаже какво е ял и какво еб..л...ааахахаха....Достоевски е написал цял роман,прочети го...."***" се вика....ахахахахахаха....знаеш ли какво е ***...ахахахахаха
136
0
 
0
 
! Отговори
Марк до 147 преди 12 години
Като нищо муци!
135
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
650 човека по 2 мин = 1300мин = 21.666 часа = от 8.00 а.м. до 5.40.сутринта, толкова е продължил изборния ден.Но истината е че изборите са нагласени, винаги са били и ще продължават да бъдат, всички партий са едно и също нещо, лицето на БКП за пред света.Ето казах истината, сега всички я знаете (не че не сте я знаели до сега, ама друго си е като някой го каже на глас :)
134
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Понеже виждам,че има доста спорове около светлото комсомолско минало на нашият новоизбран вожд, да ви кажа че Плевнята е бил щатен (значи платен ) комсомолски секретар и поради това не е могъл да бъде все още член на БКП-то. И като такъв сигурно е понаписвал по нещичко, но това ще излезе в друг етап. Когато му дойде времето.
133
6
 
11
 
! Отговори
Sin преди 12 години
Каквото и да казва този, убеден съм че това е последното комунистическо и милиционерско управление на гербавите комунисти и *** им псевдонационалисти-атакисти.
132
0
 
4
 
! Отговори
ДО мАРК преди 12 години
БРАВО НА ТЕБ - сега вече ме убеди че е възможно да гласуват 650 човека в една секция за по малко от 48 часа !!!!