Плевнелиев маха посланиците с картонче

Аз съм категорично "за" референдумите, каза той
Обновена: 3 ное 2011 14:41 | 3 ное 2011 12:06,
233
Плевнелиев маха посланиците с картонче
Снимка: Булфото

Новоизбраният президент Росен Плевнелиев са зарече, че в първия си ден като държавен глава ще подпишe указите за отзоваване на посланиците, които са били част от ДС.

Думите му идват повече от два месеца след решението на НС за отзоваване на дипломатите агенти на службите до края на тази година.

Още по темата

"Аз съм категорично „за” референдумите", каза още Плевнелиев.

По думите му за референдумите трябва да се формулират ясни въпроси, на които гражданите да отговорят.

Според него актуални въпроси за общонационално допитване са темите за енергетиката и националният план за развитие "България 2020".

Попитан за какво са си говорили с Първанов, Плевнелиев каза, че неговата категорична заявка е за надграждане на институцията. Двамата щели да имат поредица от срещи. Предстоят срещи на Плевнелиев и с президентите Желю Желев и Петър Стоянов.

"В следващите три месеца аз на парче няма да работя. За мен е важна цялата институция, нейните приоритети, как ще я структурираме. Давам заявка за активно президентство", завърши той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
3
 
5
 
! Отговори
емигрант преди 12 години
Тоя се изказва, все едно като че ли не го е откърмила и него майката БКП. Гербери и социалисти-всички от едно комунистическо котило, затова бг-последната дупка на кавала в целия ЕС и нормален човешки свят. Това ще е винаги, докато си избирате комунисти и ще си драскате по форумите.
130
0
 
3
 
! Отговори
до BIG AL да НФБ преди 12 години
Колко си прав приятелю и колко неразбран от стадото български УФСЕ,,,
129
7
 
5
 
! Отговори
Мар к до 133 преди 12 години
Аз лично гласувах за 0,0001 мин.Но комуноидите стояха по 1015920 мин.Правеха напук!Мръсните гадове!
128
0
 
4
 
! Отговори
ДО МАРК И СТРАНДЖА преди 12 години
Привет ВАМ - дали може да ми обясните за колко време гласуват в една секция с една тъмна стаичка 650 човека - говоря за първият тур - 3 в 1 - моля ви сметнете и чакам отговор .ЧАКАМ ВАШИЯТ ОТГОВОР !!!Сметнете и ми отговорете
127
2
 
0
 
! Отговори
Марк до 133 преди 12 години
Тоя па само заплата му е в ума!Аз давам заплати , ***!
126
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бъдещият президент казва че ще отзове бившите сътрудници на ДС от дипломатическите мисии, което е желанието на мнозинството на Българския народ, такова решение е прието с мнозинство в парламента и също така се приема положително в Европейските страни.И коментаторите кометират: той е бил секретар на комсомола, родата му са били партийни секретари и е започнал бизнеса си с червени пари.
125
3
 
2
 
! Отговори
Марк до Шарк преди 12 години
134тииСори , явно нямаш втора гънка!Нищо карай така!Ще пуснем една подписка за лечение в чужбина да те пратим!Дано те оправят я в САЩ, я в Германия!А аз сега ще се храня!Обилно!Защото съм добре облечен бизнесмен!После ще ви разкажа какво съм ял и какво съм е....л!!!Аре у лево всички комунозаври!Винаги трябва да има *** тор за готините пичове!
124
4
 
6
 
! Отговори
до 135 преди 12 години
Защо мислиш,че в родния му град не гласуваха за ГЕРБ ? Защото освен,че е бил винаги с изрязани нокти, знаят и други не толкова чисти неща.
123
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво искате, да извади от джоба две риби и да ви нахрани ли? И референдуми сигурно ще има, но не от типа на гръцкия "Да си плащаме ли дълговете?"...
122
8
 
7
 
! Отговори
Гоцевед преди 12 години
Браво, Росене! Още един ченгеджийски бастион на агента от Държавна сигурност Гоце Седефчов от Сирищник отива в небитието. Агент Гоце, след като овладя и съсипа съдебната система, след като яхна медиите и направи от журналистиката ***, след като реабилитира комунистическите кланове Бокови, Станишеви, Живкови и т.н., след като поквари цялата държава, дори чрез своето протеже Бокова доведе до разпад ЮНЕСКО, Гоце неуморно вредителства и крои планове за съсипването на България!
121
7
 
9
 
! Отговори
до 111 преди 12 години
Герберастите не ги интересува какъв е бил Плевньо, баща му ,майка му. Не ги интересува и Бойко какъв е бил. Защото едната част от избирателите им обичат да ги лъжат, а другата част да лъжат.
120
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В гоцеделчевско също смятат Росен Плевнелиев за ***
119
8
 
3
 
! Отговори
Шарк преди 12 години
Всички герберски *** марш в ***!Цветанов донесе помията!Ще ви я сипе в копанката!МухахахахаххахахахахахаххахаАх , защо няма едни предсрочни парламентарни избори?!?!Да ви набутаме где слънце не огрява!
118
1
 
3
 
! Отговори
до марк и странджата преди 12 години
Хайде герберски роби отивайте в другата тема, че иначе няма заплата днес !!!
117
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако странджата и марио 36, се вземата ще стане страшно!!!!(а те май са един и същи човек, или поне действат заедно, като в една книга)
116
1
 
3
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Всички червени *** марш в ***!Кутев донесе помията!Ще ви я сипе в копанката!МухахахахаххахахахахахаххахаАх , защо няма едни предсрочни парламентарни избори?!?!Да ви набутаме где слънце не огрява!
115
3
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Разбрахте ли... - Диария Сергеевна много приличала на сина на Ирен Кривошиева...
114
1
 
1
 
! Отговори
Марк до Шарк преди 12 години
118 тииииОбъркал си се бе , пич!Включи на другата мозъчна гънка , бе!тази на която си в момента ти е за ***!Мухахахаххахахахахахах
113
0
 
4
 
! Отговори
работник преди 12 години
Получават ли Българите в България еднакво заплащане за еднаква работа(длъжност) както чужденците в България!?!?!?!?!?!?!Референдум за забрана дейноста на Чужди фирми дискриминиращи Българи в България!!!!!!!!!!!!!!!Гласувайте, благодаря!
112
0
 
2
 
! Отговори
до Марк от друг преди 12 години
Нищо лично, но се пише напаДки !