Борисов и Димитър Стоянов готвели преврат в "Атака"

Сидеров поиска доведеният му син да напусне ЕП
Обновена: 20 ное 2011 13:21 | 20 ное 2011 13:21,
305
Борисов и Димитър Стоянов готвели преврат в "Атака"
Волен Сидеров заедно с майката на Димитър Стоянов - Капка Сидерова. Снимка: архив, Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви, че премиерът Бойко Борисов пробва опит за преврат в "Атака" заедно с хора, които са били в централното ръководство на партията и дължат своята политическа кариера на Сидеров.

Вчера доведеният син на Сидеров Димитър Стоянов беше изключен от партията, след като стана ясно, че е поискал оставката на лидера.

По думите на Волен Сидеров "очевидна е връзката и взаимодействието между премиера Бойко Борисов и бившия заместник-председател на "Атака" Димитър Стоянов - с идейката да се направи преврат в партията". Плановете за преврат са съчинени в нечии щабове и точно така се приемат действията на изключения вчера и от партията и от Централния сбор Димитър Стоянов, заяви Волен Сидеров.

За раздялата със съпругата ми Капка Сидерова причината не е друга жена, а е принципна, защото има опит да бъде обсебена партията, която съм създал с усилия, със сърце и душа, заяви Сидеров. Той добави, че не е фолк или шоу звезда, за да се интересуват медиите толкова много от неговия личен живот.

Сидеров каза, че вижда пряка връзка и сговор между премиера Борисов, който познава лично и майката на Димитър Стоянов - Капка Сидерова, и използването сега на "една лична и семейна история, за да се постигнат политически резултати и да се направят политически удари срещу партия "Атака".

Още по темата

"Реакцията на Димитър е реакция на син, който иска да защити майка си. Вероятно е използван, по-късно ще го разбере”, коментира Сидеров. 

Ако е коректен, Димитър Стоянов би трябвало да напусне поста си на евродепутат, но вероятно няма да го направи, заяви Сидеров. Той допълни, че няма юридически механизъм, по който една партия да "извади" депутат от европарламент или от национален парламент.  По думите на Волен Сидеров властта в България е монополизирана от партия ГЕРБ, от нейния лидер и той имал възможността да прилага цялата репресивна машина срещу лидера на "Атака".

Според самия Димитър Стоянов изключването му от партията е незаконно и противоуставно. "Аз съм избран за член на Централния сбор на "Атака" от конгреса на партията - Националния сбор, и това е единственият орган, който може да ме освободи от позицията на заместник-председател и да ме изключи, посочи Стоянов пред БТА.

Така че аз все още съм заместник-председател на "Атака" и имам право да участвам в заседанието на Националния сбор на партията, каза Димитър Стоянов. Той заяви намерението си да се включи в заседанието на конгреса на "Атака" и декларира, че там отново ще поиска оставката на лидера на партията Волен Сидеров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
274
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** *** е тази партия!...
273
3
 
13
 
! Отговори
? преди 12 години
що има 280 коментара ,като могат да се сведат до 2:1-вия е : "тоя е луд"2-рия : "тоя не е луд"
272
2
 
12
 
! Отговори
за Витков! преди 12 години
Сещам се за една песен на Белослава и Спенс! Та там в един коплет се пее "тинтириминтири" точно така ми звучат тези глупости! Факт е ,че Сидеров с политиката си на подкрепа към бокича сам си изяде главата! Дано се е наял защото парламент повече няма да види!
271
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волене що го направи това копале депутат а кажи де знаеш ли що що спинкаше с Капка за това
270
11
 
11
 
! Отговори
Ради преди 12 години
Искам Капка за една нощ да и обърна матката
269
2
 
7
 
! Отговори
El Turko преди 12 години
..Tipichno za bulgarite...gena na predatelstvoto!!! 500 godini robstvo sa pata ti shte richinata, tezi Andreshkovtci da reagirat po tozi nachin!!! Elementarno Watson!!! Siderov, edin den glavata ti shte bude zalojen na komar, ot tezi koito sa okolo tebe!!!! Napravci bulgarina kmet, i toy pruv shte ubie bashta si!! Muka, muka i mnogo smyah!!!
268
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kato vseki lider i Siderov e zaobikolen ot predateli i neblagodarni rodnini izpolzvachi.Lichnija givot na Volen Siderov ne me interesuva. Toi e umen chovek i az otnovo shte glasuvam za nego. A ako balgarite se vslushat v negovite udei, Balgarija shte varvi kam dobro.
267
2
 
37
 
! Отговори
Веселин преди 12 години
Тия Атака уж са против турците, а разиграват турски сериали.
266
30
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пълна подкрепа за Волен от всички атакисти. Срам и позор за предателя Димитър Стоянов.
265
4
 
22
 
! Отговори
ТЕТКА МАРА преди 12 години
СПОКОЙНО, ХОРА !Сапунката "ПП Атака", ще продължи.Следват нови серии.
264
14
 
9
 
! Отговори
Росен преди 12 години
Ей, продажно копе*енце излезе това пелтече.Волен го направи от никой евродепутат с 18 хил евро заплата, а тоя му ср* в усатата.Кой знае Мутрата какво му е обещал.
263
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе,Волене, и ти се провали в последно време,ама хак ти е,като го направи този п...льо евродепутат и ..въобще..човек..Кой го знаеше този..Хвала на дядо му...Но нали точно той се отрече от него...Храни куче да те лае!!!
262
5
 
16
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
Този *** бе 2 години главен *** при ББ сега реве като вдовица за краставичка-***...!!!
261
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отношенията между АТАКА и ГЕРБ - храни куче да те лае.Ако АТАКА не беше подкрепяла Борисов, те въобще нямаше да бъдат на власт. Това беше огромна грешка на Волен. С тая политика хем закрепи Борисов във властта, хем загуби голяма част от симпатизантите си.
260
4
 
26
 
! Отговори
Муха–ха–ХАтака преди 12 години
Циркаджията Сайдеров падна до дъното и вече копау надолу!Така е , като се хвана с тази Капака и скапания и син, който има наглостта да се отрече от биологичния си баща Кин Стоянов!!!
259
9
 
6
 
! Отговори
До 234 преди 12 години
Дебилии, защо се напъваш да коментираш нещо извън твоите възможности!Германия и Швейцария не са България !Няма друга страна в Европа толкова зависима от азиатската, деспотична, компленсирана Русия!!Заради тиквенице като теб сме на това дередже!
258
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И Волен като Доган не дава друг да е начело на партията.Тоталитарно управление,навремето др. Тодор Живков беше несменяем,сега Волен.Сега пак като овце и под строй ще гласуват за волен,да живее партията,да живее комунизма
257
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За Деница Гаджева море, ръка си давам, себе си продавам!
256
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
всички мишки и страхливци, които наричат Волен Сидеров - луд, да кажат в какво по-точно се изявява лудостта му
255
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Алчността е много прекомерно или ненаситно желание и се стреми към пари, богатство и сила. Основно се разглежда като порок и е един от седемте смъртни гряха в Католицизма.В будизма също се употребява това понятие. Според будистите това че страдаме е причинено от състояния на ума като алчност и привързаност. При комунизма алчносттта се лекува със Народен съд.