Борисов и Димитър Стоянов готвели преврат в "Атака"

Сидеров поиска доведеният му син да напусне ЕП
Обновена: 20 ное 2011 13:21 | 20 ное 2011 13:21,
305
Борисов и Димитър Стоянов готвели преврат в "Атака"
Волен Сидеров заедно с майката на Димитър Стоянов - Капка Сидерова. Снимка: архив, Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви, че премиерът Бойко Борисов пробва опит за преврат в "Атака" заедно с хора, които са били в централното ръководство на партията и дължат своята политическа кариера на Сидеров.

Вчера доведеният син на Сидеров Димитър Стоянов беше изключен от партията, след като стана ясно, че е поискал оставката на лидера.

По думите на Волен Сидеров "очевидна е връзката и взаимодействието между премиера Бойко Борисов и бившия заместник-председател на "Атака" Димитър Стоянов - с идейката да се направи преврат в партията". Плановете за преврат са съчинени в нечии щабове и точно така се приемат действията на изключения вчера и от партията и от Централния сбор Димитър Стоянов, заяви Волен Сидеров.

За раздялата със съпругата ми Капка Сидерова причината не е друга жена, а е принципна, защото има опит да бъде обсебена партията, която съм създал с усилия, със сърце и душа, заяви Сидеров. Той добави, че не е фолк или шоу звезда, за да се интересуват медиите толкова много от неговия личен живот.

Сидеров каза, че вижда пряка връзка и сговор между премиера Борисов, който познава лично и майката на Димитър Стоянов - Капка Сидерова, и използването сега на "една лична и семейна история, за да се постигнат политически резултати и да се направят политически удари срещу партия "Атака".

Още по темата

"Реакцията на Димитър е реакция на син, който иска да защити майка си. Вероятно е използван, по-късно ще го разбере”, коментира Сидеров. 

Ако е коректен, Димитър Стоянов би трябвало да напусне поста си на евродепутат, но вероятно няма да го направи, заяви Сидеров. Той допълни, че няма юридически механизъм, по който една партия да "извади" депутат от европарламент или от национален парламент.  По думите на Волен Сидеров властта в България е монополизирана от партия ГЕРБ, от нейния лидер и той имал възможността да прилага цялата репресивна машина срещу лидера на "Атака".

Според самия Димитър Стоянов изключването му от партията е незаконно и противоуставно. "Аз съм избран за член на Централния сбор на "Атака" от конгреса на партията - Националния сбор, и това е единственият орган, който може да ме освободи от позицията на заместник-председател и да ме изключи, посочи Стоянов пред БТА.

Така че аз все още съм заместник-председател на "Атака" и имам право да участвам в заседанието на Националния сбор на партията, каза Димитър Стоянов. Той заяви намерението си да се включи в заседанието на конгреса на "Атака" и декларира, че там отново ще поиска оставката на лидера на партията Волен Сидеров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
254
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някакъв СПАМИ с извадки от книги...Ай сиканс бре ...))
253
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето и малко инфо от този сайт днес.бг"Ако отворите стенограма на МС Николай Василев казва на Станишев, че по този начин, по който харчат следващото правителство ще го оставят на хляб и вода", обясни Борисов. По думите му предишното правителство умишлено е правило това и въпреки това той всеки ден показва къде се влагат парите. Според премиера фискалният резерв в момента е над 5 милиарда лева.Source-dnes.bg/obshtestvo/2011/06/19/bez-lihvi-po-nadvzetite-ot-maichinstvo-pari.121746
252
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Двуличието и подлостта на Борисов никога не трябва да се подценяват!След време той ще бъде най-мразеният политик в цялата история на България!От 681-ва година до днес!Без значение колко магистрали ще построи!С чужди пари всеки може!
251
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ вече си напазарува депутати, които напуснаха партиите си и сега могат да минат и без Атака. След това люспене РЗС вече нямат необходимия брой депутати за сформиране на парламентарна група. Атака са на път да ги последват. Разделяй и владей!
250
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преврата е направен отдавна..Воленчо чак сега се осефери
249
7
 
5
 
! Отговори
до №252 преди 12 години
От стенограмата записана през 2008 отнасяща се за тройната коалиция се казва "Ако продължате така да харчите (крадете) ще оставите следващото правителство на вода и хляб". А и това е казано от БСПар.Предишното правителство подпомагало финансово само кметове от БСП!Ти сега си прави извода!
248
4
 
19
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Волене мушнал си майка му,приятелката му това добре ама и него требваше да го праснеш той за това плаче!Радой беше единствения свестен от тази фамилия!
247
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен обиколи ВСИЧКИ партии с близане,но най-дълъг му беше езика за близане при компира?бкп,дс/бсп...И ТОЙ МУ ВИДЯ СМЕТКАТА...
246
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атакуваха части от ЧОН - Части особого назначения (ЧОН) военно-партийные отряды, создававшиеся при заводских партячейках, районных, городских, уездных и губернских комитетах партии на основании постановления ЦК РКП(б) от 17 апреля 1919 года для оказания помощи органам Советской власти по борьбе с контрреволюцией, несения караульной службы у особо важных объектов и др.Для общего руководства выделялись ответственные организаторы при ЦК РКП(б) и организаторы при губкомах, укомах и т. д. Изначально ЧОН формировались из членов и кандидатов в члены партии, с августа 1919 года также из лучших комсомольцев и беспартийных.Первые ЧОН возникли в Петрограде и Москве, затем в центральных губерниях РСФСР (к сентябрю 1919 года созданы в 33 губерниях). ЧОН прифронтовой полосы Южного, Западного и Юго-Западного фронтов принимали участие во фронтовых операциях.ЧОН не знаеха милост След битката полето бе осипано с отрязани глави и тела. Имваше отрязани наполовина конници с туловищто на коня. Страшната касапница потресе и повиканите от Москва комисари. На фронт от 50 км нямаше метър без убит белогвардеец. Първа конна се бе изявила с жестокост, незапомнена от времето на Чингис Хан- |Троцки искаше да се разформироват нейните части.
245
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен изрита като кучета майчин син и майка. Не може това *** заради майка си да иска оставката на Сидеров. Вън това *** Митрето...."Разбирам да съм се фръцнал"....баси *** как се изказва!
244
0
 
2
 
! Отговори
до №242 преди 12 години
Абсолютно си прав в разсъжденията си и те подкрепям...*)))
243
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до края на мандата на това НС и Атака заминава в архивите.Воленчо да се замисли далине дължи досегашния си успех на жена си.
242
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Рапона ББ си каза,че след последните избори,на СЦЕНАТА са:БСП - ляво...ДПС - център,като "либерална" партия !? и ГЕРБ - "дясно"като "ДЕМОКРАТИЧНА" партия...!?Правете си ИЗВОДИТЕ,ако поне малко сте умни!
241
3
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Боко май е мушнал Капка тука стана неква турска сапунка!
240
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Сидеров поиска доведеният му син да напусне ЕП'____________Aз искам Воленчо да напусне парламента.Не гласувах за него да е к**ва на мутрите!
239
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Събка извика звънливо: От гръцко робство избави българите цар Асен, а от турско робство ще ги избави цар Александър, от Русия!Тя зле разбра думите на баща си.Цялата зала утихна подир думите на ученичката. Герберите излязаха навън. Стефчов стана и се обърна към предните столове: Господа, тук се пръскат революционни идеи против държавата на негово величество султанаь както и срещу цълвула от Банкя! . Аз не мога да остана тука и излазям.Нечо Пиронков и трима четворица още го последваха. Последваха го депутатите от БСП, СДС, ДПС, Атака и всички патриоти. Но Стефчовият
238
2
 
2
 
! Отговори
до 247 преди 12 години
Стартират линковете !!!!
237
1
 
3
 
! Отговори
До 243 преди 12 години
Ти си *** некадърен. Линковете си работят, ама ти не можеш да ги стартираш. Постарай се малко, тъпанарчо!!!
236
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подир половина час цялата орда, победоносна, свирепа, демонически весела, излазяше из дола с Огняновата глава, набучена на прът. Докторовият череп, раздробен на късове от ножовете (най-първия удар - от куршум - сам докторът си беше нанесъл), не можеше да послужи за трофей. Също Радината глава беше оставена - по политическа причина вече: Тосун бей беше по-хитър от Тъмрашлията.Отзади носеха, натоварени на едни кола, убитите и ранените.С дивашки викове сганта дойде в града. Той беше по-пуст и по-мълчалив от едно парясано гробище. На мегданя побиха трофея.Само един човек се мяркаше там, като един призрак.Той беше ***.Като позна главата на любимия си Русияна, той вторачи яростни, безумни очи в нея и изригна, в един дъжд от плюнки, една колосална попръжня против Мохамеда и султана.Обесиха го на касапницата.Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира.
235
1
 
6
 
! Отговори
До 236 преди 12 години
Напълно си прав, с една малка корекция: Шеврон е американска компания, собственост обаче на еврей. Това е най-алчната и най-човекомразеща комбинация. За тях няма значение смъртта на 50 000 българи, а само евентуалната печалба!!!