За варивата, печивата и семейните истории в "Атака"

13 депутати няма да напускат парламентарната група, двама липсват
Обновена: 25 ное 2011 16:09 | 25 ное 2011 16:08,
65
За варивата, печивата и семейните истории в  "Атака"
Снимка: архив, Булфото

Тринадесет от общо 15 народни представители от "Атака" категорично заявяват, че нямат никакво намерение да напускат парламентарната група на партията.

Те са се подписали под обръщение до медиите, с което искат  да спестят усилията на журналистите "в търсене на доказателства за разцепление в парламентарната ни група".

"По клеветническите въпроси за харчове, субсидии, апартаменти, пури, запалки, химикалки, напитки, варива и печива за вас и срещу някои от вас работят нашите юристи", заявяват депутатите от "Атака".

От групата на Волен Сидеров, подписали се под документа, липсват имената на народните представители Калина Крумова и Борислав Стоянов. От пресцентъра на партията уточниха, че и двамата не били съгласни с декларацията.

Депутатът от "Атака" Борислав Стоянов заяви пред Dnes.bg, че подготвеното обръщение звучало глупаво и било безумно с жълтите истории в него.

"Още на групата миналия понеделник, когато се обсъждаха резултатите от изборите, аз и Димитър Стоянов поставихме въпроса, че лидерът на партията при тези катастрофални резултати, трябва да си подаде оставката. Още тогава казах категорично, че нямам намерение да напускам групата на "Атака", коментира Стоянов.

Той отново повтори позицията си, че няма намерение да напуска нито парламентарната група, нито партията. Но продължава да иска оставката на лидера Волен Сидеров.

На въпрос как ще работи с колегите си и с лидера на партията, който не желае да се оттегли, Стоянов отговори: "Има време до конгреса, след това ще видим".

Според депутата лидерът на "Атака" сам е изнесъл личните скандали, с което изместил проблемите в партията.

Вчера в парламента плъзна слух, че Калина Крумова обмисля да напусне след раздорите в партията.

"Както виждате, съм на работното си място и нямам какво повече да кажа. На работа съм, не съм напуснала и няма да напусна", заяви вчера тя по повод твърденията, но отказа да отговори на въпрос дали застава зад лидера Волен Сидеров. Днес тя не беше открита за коментар.

Още по темата
22 ное 2011 09:06
223

Последният депутат, който напусна групата на "Атака", беше Цвета Георгиева, която единствена от бившите си съпартийци подкрепи бюджета за 2012 г. Преди това напуснаха Валентин Николов, Камен Петков, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев и Стоян Иванов.

Скандалите в партията избухнаха с пълна сила, след като доведеният син на Сидеров – Димитър Стоянов, поиска оставката на Сидеров. Възникна и спорът кой иска да превземе партията - Деница Гаджева, за която се твърди, че е в близки отношения с лидера на "Атака", или Капка Сидерова, която вече се е разделила със Сидеров.

След семейнитe драми в "Атака" изплува и въпросът за парите. Бивши съпартийци обвиниха ръководството на партията в злоупотреби с пари от държавната субсидия.

Партията купила голямо количество обикновени химикалки, които били описани на цена от по 3,80 лева, докато реално стрували 20 стотинки.

По време на пътувания организаторите отсядали в скъпи хотели, пиели уиски за 500-600 лева, а самият Сидеров пушил пури за 120 лева и правел сметки от по 5000-6000 лева.

Появиха се и изказвания и за вила на Сидеров на Лазурния бряг, както и за апартамент в Париж.

От обръщението на депутатите на "Атака" става ясно, че ще бъде потърсена съдебна отговорност заради направените изказвания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Oktopoda ''Ataka'' Mafia
63
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХАХААХ Наистина глупостите от последните абзаци на статиятя са писани и 100% приети на сериозно само от най-глупавите и ощетени мисловно потребители на сайт-а. Чак ми стана смешно...Англичаните са казали: ''In a room full of people, always hear listen to the voice of the few"Така е, всички са против АТАКА и никои нито слуша, нито се ослушва. Волен премиер, България на българите.
62
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тя, калинката, дали е успяла да прочете правилно декларацията?! щото по скат не успяваше да прочете нищо без грешка
61
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този Волен е болен, да отиде и се гръмне по най - бързия начин ,че ми писна от него от доведените му деца от жена му и т.н.
60
4
 
9
 
! Отговори
Питащ преди 12 години
Кога ще е опелото на тази сапунка А така
59
6
 
7
 
! Отговори
Стойчо преди 12 години
Под ника баба Яга се крие самата атакиска принцеса Деница Гаджева, нежно поседнала до лудия принц преди поредните нощни похождения по луксозните кръчми !!!!!!!!!!!
58
9
 
4
 
! Отговори
Баба Яга преди 12 години
Не престанаха с клеветите си срещу "Атака".И на мен ми дадоха 2 химикалки,ама изобщо не са от 20 стотинки.Пълна лъжа и манипулиране на общественото мнение.Не е въпрос за химикалките, а за помиярщината.Ако трябва и в съда ще ги занеса тези химикалки за да се убедят съдиите с очите си как гнусно се лъже.Надписа на "Атака " е върху тях. Масивна желязна химикалка гланцирана при това не може да струва 20 стотинки.
57
4
 
5
 
! Отговори
Яне Янев преди 12 години
Воленчо,кога ще ми дойдеш на гости да пием кафе на саме?:-)))А пък после Капка ще дойде да ни свети...
56
6
 
18
 
! Отговори
Пламен преди 12 години
Всички знаят че изборите бяха манипулирани.Народа масово гласува срещу тъпанарите от ГЕРБ и по-точно срещу келемето им с лакираните нокти.Ако съдийте имат съвест и морал ще касират изборите и ще се проведат нови.Крайно време е да се изправим срещу тъпанарите от правителството.Затова на 30-ти всички на стачка.
55
9
 
2
 
! Отговори
ataka e ds преди 12 години
ataka e ds,volen e bolen
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ми тъй ми
53
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗА КАКВО НИ ЗАНИМАВАТ С АТАКА ? КОИ ГО Е..Е ЗА НЕЯ
52
6
 
15
 
! Отговори
Защо? преди 12 години
Защо са атаките срещу АТАКА?Заради хода на делото за касиране на президентския избор и предаванията на ТВ АЛФА по темата!Има реална възможност изборите за президент да бъдат касирани и това се разисква само по ТВ АЛФА от представители на АТАКА!Това е възможно най-черния сценарий за ЦвЦВ, ББ и ГЕРБ и те ще направят всичко възможно да убият "носителя на новината", а после ще изманипулират КС да вземе решение в полза на ГЕРБ, без изобщо никой да спомене подробности в медиите!
51
1
 
1
 
! Отговори
ДГ преди 12 години
Отдавна не съм се смяла така на нечии коментари, чак ми хрумна, че самият Куку-Руку Палома Бланка си ги пише. :) То бива хвалебствени слова... и Иисус не е получавал толкова, баси!
50
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не се заблуждавайте, Волен нито е ***, нито е луд. Както и Жорж Ганчев и подобни. Волен просто си играе ролята в цирка.И я играе много добре. Верно, че понякога преиграва ама то всеки като се пийне не се контролира особено.:))
49
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
та те не стават за нищо , каква опозиция нали по този начин издигат герб в очите на другите
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бах мааму че и портрети като на Тато му носят ***:)) *** пародията!
47
8
 
15
 
! Отговори
грозде преди 12 години
Волен има грешки, безспорно е! Но нека си го кажем, той в момента не е необходим на Борисов. По-лесно се управлява Янето. Затова Борисов иска да затрие Атака. При българите обаче има една специфика: колкото повече са ударите, толкова по-задружен става. В момента атакистите се капсулираха. Това означава яростна опозиция срещу ГЕРБ. Дали пък сметките на Борисов няма да излязат криви?
46
8
 
16
 
! Отговори
Петър преди 12 години
Кой въобще се интересува от този нещастен човечец и хората около него..
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Коя есен не уточни