Калинка отлетяла от "Атака" заради ежбите у Сидерови

Тя нямала скъпо жилище, пък Гаджева как така си го позволила
26 ное 2011 12:08,
148
Калинка отлетяла от "Атака" заради ежбите у Сидерови
Калина Крумова. Снимка: Булфото

"Мотивите за оттеглянето ми от "Атака" не са лични, а вътрешно партийни. Колебаех се от доста отдавна дали да напусна партията и мога да кажа, че решението ми не е продиктувано от последния "семеен" скандал - той бе просто финалната капка, която преля чашата", коментира тя оттеглянето си от ПГ-то на националистите Калина Крумова.

Депутатката обясни, че се чувства огорчена от вътрешните противоречия в политическата формация. На първо място са застанали разногласията й с лидера Волен Сидеров по отношение на политиката в избирателния район на Крумова.

"Аз смятам, че в моя избирателен район можеше да имаме много по-добри резултати на изборите. Г-н Сидеров обаче зае позиция, доста по-различна от моята и според мен това повлия негативно на резултатите", поясни Крумова пред bTV.

Още по темата

Като втора причина за разочарованието й тя изтъкна ниската подкрепа на съпартийците й за Законопроекта за сурогатното майчинство, който е изцяло неин.

"Нещо, което има обществена подкрепа и е важно за толкова много хора в България, бе оценено и одобрено от по-голямата част от депутатите в парламента, а получи подкрепата на едва 5-6 души от моята бивша парламентарна група. Това е абсурдно и обидно", заяви Крумова.

Тя обясни, че според нея същността на проблема в партията е бил много силно изместен от партиен към личен и семеен.

"Когато една тема е сензация в медиите, много трудно е всичко казано да е истина на 100%", заяви депутатът.

Тя отказа да коментира темата за неправомерно високите, според носещите се слухове, представителни разходи за лични цели на лидера Волен Сидеров.

Крумова изтъкна, че тези неща се знаят единствено от хората, които са в най-близкото обкръжение на политика.

По отношение на скъпия апартамент на депутатката Деница Гаджева в центъра на София, който още повече разду скандала в "Атака", Крумова все пак коментира, че двете с Гаджева по едно и също време са влезли в партията.

„Аз обаче не бих могла да си позволя такъва апартамент”, категорична бе депутатката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
1
 
0
 
! Отговори
musi преди 12 години
ve4e stanahte smeshni ot ataka.ataka v bataka..tazi kukuviza si misleshe 4e shte *** na volen zial jivot li.vse fasul yade li se a. mrysni rasisti shte se *** edin drug.
144
1
 
0
 
! Отговори
150 000 EVRO преди 12 години
dali ne i predlojiha 150 000 evro hahahaha da napusne Boklucite ot Ataka
143
1
 
0
 
! Отговори
"Има нещо гнило преди 12 години
Атака: повече "селска", отколкото "чест"Оперета, ако не и водевил се разиграва в момента около Волен Сидеров и неговата партия. В сравнение с този пошъл спектакъл винаги е по-добре за душата да идеш на "Селска чест".Че проектът Атака ще приключи водевилно, беше ясно от самото начало преди всичко от фигурата, избрана от задкулисието да го олицетворява. Онова дребно дуче с черна кожена тужурка изглеждаше особено бутафорно, а жестовете му с високо вдигнатата ръка бяха като копирани от громящите фашизма кинопрегледи за парадите на Мусолини и Хитлер, които се прожектираха в някогашното кино Дружба, сега Одеон.
142
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Калинка отлетяла а сега върху кого е кацнала?Но при пеперудките е така - от цвят на цвят (от х.. на х..)!Има ли по-големи *** от политиците?Радио Ереван - това е просто непостижимо.
141
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сърби я сливата, ама чичо й Волен явно не ще да я начеше. Хлътнал е по Деница. Турските сапунки ряпа да ядът пред тия ***. Лошото е, че не са ***, а мошеници и крадци. А нас правят на ***. Един здрав неокастрен кол ще ги оправи тия.
140
2
 
0
 
! Отговори
Ибришим преди 12 години
напуснала заради в партията ,браво .сигурно ти е много плитка чашата и бързо се пълни ,НЯМА ДЕБИТ ,
139
0
 
2
 
! Отговори
отец Нафарфори преди 12 години
още едно пиленце излетя от семейната партия да го *** това пиле ела да те изповядам да те евам
138
2
 
6
 
! Отговори
bzb преди 12 години
Престанете да наричате атакистите националисти!!!
137
4
 
15
 
! Отговори
Митьо Пищова преди 12 години
Калинке, заповядай в мойто жакузи да изкараш един ускорен курс по гладко четене.
136
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази кака Калина просто не е успяла да се дореди до Сидеровия кавал и да го надуе няколко пъти. И кола щеше да си изкара и апартамент... "Я надуй дядовото кавала..." - така започва променената хайдушка песен през очите на Деница и лидера на партия Атака. :)
135
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая е Баба Яга на млади години.
134
9
 
6
 
! Отговори
Волен завинаги! преди 12 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ.
133
0
 
23
 
! Отговори
jeronimo преди 12 години
БОЖЕ МОЙ , кои са се нагърбили да отстояват и бранят НАЦИОНАЛНАТА КАУЗА ! ДЯКОНЕ , виж ги !!!!
132
2
 
8
 
! Отговори
Schweizer преди 12 години
И пак почват поредните изблици на националистическа простащина и изливане на наци-помия срещу всеки който е с по-различна позиция от фюреровата. Същността на национализма е помия, повечето промити мозъци които й се хващат на въдицата са абсолютно комплексари, помиярчета и некадърници. Малкото свестни хора, които са имали нещастието да бъдат заблудени от националистическите лъжи, рано или късно си отварят очите и се отдръпват. А шепата заблудени ще си седят в помийната яма Атака докрая.
131
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОРЕДНАТА КАЛИНКА! ТПЪПА, ПРОСТА И НАГЛА КУРВОЛЕТИНА!
130
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
калинке,че те тунквам,еи
129
1
 
4
 
! Отговори
toi преди 12 години
taq koq be6e 4e ne se seshtam ...ami da se mahne i ot NS da ne pre4i na Ataka taq principnata,nali trqbva6e da ne ostavat v NS kato napusnat partiqta koqto gi izbira,no tova ne se pire
128
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей, този Сидеров, бе! Не остави нито една неодрусана слива в Народното събрание. ахахах
127
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***, а защо не напуснеш парламента като си толкова принципна? Ако не беше Волен да те вкара в народното събрание, още щеше да стоиш в кабеларката СКОТ. Долна измекярка,хората гласуваха за Волен Сидеров,а ти сега го предаваш, проста кукумявке.
126
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама кой я слуша какво говори, всички само я гледат :)