Масларова ще бори бюджета на Дянков

Ощетява децата, майките, пенсионерите, изброи тя
Обновена: 13 дек 2011 20:43 | 13 дек 2011 20:43,
138
Масларова ще бори бюджета на Дянков
Снимка: БТА

Ще се борим срещу Бюджет 2012 до дупка, зарече се днес левият народен представител от Емилия Масларова на пресконференция в Хасково.

"В социалната област липсват нови идеи и политики, а направените от Коалиция за България предложения бяха отхвърлени въпреки обосновките ни", коментира бившата социална министърка.

По думите й новият бюджет намалява възможностите за активна политика на пазара на труда в условията на увеличаваща се безработица.

Според Масларова финансовата рамка ощетява 820 хиляди деца, майките, които се грижат за тях и 1,8 милиона пенсионери.

"БСП ще постави отново тези проблеми при обсъждането на наложеното от президента Георги Първанов вето. Ако бюджетът мине без исканите промени ще сезираме Конституционния съд, като преди това ще съберем нужните подписи", подчерта тя.

В края на пресконференцията народната представителка смени тона и мина на празнична вълна.

Тя подари на присъстващите журналисти два вида шоколадови бонбони от престижни марки и им пожела весела Коледа и до нови срещи догодина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
3
 
! Отговори
До странджата преди 12 години
В тоя ред на мисли бойковистите, също като Божидар Димитров, имат объркана ориентация ляво-дясно и който каже нещо против Борисов, го обявяват за ***. Така бойковистите обичат да наричат по форумите в интернет всеки, който не се радва на Бойко. По-рано през годините сините наричаха БСП и всеки, който е против тях комунисти. Сега терминът е сменен със съответстващ на по-ниското културно равнище на сегашното управление.И понеже от време на време и Синята коалиция нещо критикува по някакви въпроси герберите, веднага им лепят и на тях етикета сини ***. Всички, освен ГЕРБ, са ***.Само че в ГЕРБ не липсват агенти на ДС, като Божидар Димитров. Има такива и областни управители, и депутати и др. назначени от ГЕРБ. Има и наследствени, и бивши комунисти. Това не ги смущава. Те обичат да говорят против ДС и комунистите. Положението граничи с шизофрения.Всъщност *** са самите бойковисти. Типични. Никакви други мнения не признават, никакви други партии, само Бойко. Чист комунизъм.
51
6
 
2
 
! Отговори
До 46 преди 12 години
Не,аз мисля да организираме едно такова мероприятие срещу най-големият крадец в днешно време. Бат Боко-Банкянският селендур,който не може и шоколадови бонбони да раздаде,а само парчета от асфалт изградени от миналото правителство.
50
2
 
19
 
! Отговори
Капутев преди 12 години
Другарката Емилия открадна 11 млна лв. от парите на бедния и отруден български данъкоплатец, но вместо да се гушка с някоя лесбийка в сливенския затвор и да разменя флуиди с главната надзирателка, тя ще бори бюджета на Дянков и ще погнусява с трътлестата си фигура общественото пространство.
49
2
 
14
 
! Отговори
ined преди 12 години
Стига се мазни *** Масларке, изстина ти мястото в Сливенския, после да не се оплакваш че вместо на топло си на студено.
48
2
 
22
 
! Отговори
неразбиращ преди 12 години
Егати наглата твар бе братче!
47
1
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА original преди 12 години
# 44Стига многословие... - кажи си направо, че си *** и симпатизираш на Масларова...
46
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
немислите ли господа от форума и ние да съберем подписи срещу тази която е почерпила журналистите със скъпи бонбони купени с нашите пари и да си сформираме едно гражданско управление на МВР едно прокурорско управление и едно гражданско съдилище и да искаме право да участваме и да търсим отговорност на такива като тази защото ние сме хората които избираме и ние сме хората които трябва да ги контролираме
45
1
 
13
 
! Отговори
Koledna elha преди 12 години
Нагла крадла! Дори не може да осъзнае, че трябва да се покрие, а не да се изявява по медиите! И нека да спре да ходи накичена като коледна елха! И ако има малко останала съвест - да дари част от откраднатото на нуждаещите си!
44
5
 
8
 
! Отговори
До страндажата whate преди 12 години
За голямо нещастие истинските българи напуснаха България отдавна. Една малка шепа от интелигентни хора останаха задушени от миризливите прости селендури,гнусни грозни силиконови пачаври,вонящи *** продаващи глас за две кебапчета, необразовани чалгари с напушени глави, дебели малкoпишковски мутри кръжащи с джипове.ЗАЩО СЕ ЧУДЕТЕ ЧЕ ГЕРБ ИМАHA ПРЕДНИНА В ИЗБОРИТЕ?
43
1
 
0
 
! Отговори
Бургас преди 12 години
Къд затвор какви 5 лева...объркан свят
42
1
 
14
 
! Отговори
Бургас преди 12 години
Тая Масларова нали я съдеха ко стана,беше откраднала 3-4 милиона и си живурка бабата умряла...
41
0
 
15
 
! Отговори
Валя преди 12 години
Тази не трябваше ли да е в затвора?
40
2
 
3
 
! Отговори
До внимание опасно преди 12 години
Забрави да добавиш че има и доста залухани селски чалгари с основно образование като самото правителство. Те също се радват на циркът Герб.
39
3
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА original преди 12 години
# 33Не съм знаел, че 52 процента от българските граждани са "синчета и дъщерички на полицаи, съдии, мутри и други извратени криминални типове"...
38
3
 
13
 
! Отговори
Дърта Крадла преди 12 години
Лицето на БСП.
37
3
 
9
 
! Отговори
Нико преди 12 години
Тази гадна лъжкиня още ли не е в затвора? Докога ще има наглостта да се показва и говори? Перде.
36
3
 
6
 
! Отговори
Народен гняв преди 12 години
Краде!
35
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
абеМАСЛАРОВА 16 000 000 милиона откраднати от теб че може и повече да са като ги разделиш на 820 000 деца още толкова за майките и 1 000 000 на пенсионерите ще разбереш с колко си ги ощетила ти самата и с колко си ги окрала ти си за психиятрията мозък мозъъъъък нямаш нечетеш ли какво се пише за теб че и нарден представител на кого
34
2
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА original преди 12 години
Защо Гоце не си взема БМВ-то... - пардон, АБВ-то от Дондуков и да се омита?...
33
5
 
5
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ ОПАСНО! преди 12 години
Въпреки истинската мрачна картина в която е България днес под диктатурата на полицейската хунта герб, все още някои пискливи герберски *** се оипитват да защитят тази кауза на губещо правителство. Герберските почитатели(синчета и дъщерички на полицаи,съдии,мутри и други извратени криминални типове)Всичко си има граници. Внимавайте!