Масларова ще бори бюджета на Дянков

Ощетява децата, майките, пенсионерите, изброи тя
Обновена: 13 дек 2011 20:43 | 13 дек 2011 20:43,
138
Масларова ще бори бюджета на Дянков
Снимка: БТА

Ще се борим срещу Бюджет 2012 до дупка, зарече се днес левият народен представител от Емилия Масларова на пресконференция в Хасково.

"В социалната област липсват нови идеи и политики, а направените от Коалиция за България предложения бяха отхвърлени въпреки обосновките ни", коментира бившата социална министърка.

По думите й новият бюджет намалява възможностите за активна политика на пазара на труда в условията на увеличаваща се безработица.

Според Масларова финансовата рамка ощетява 820 хиляди деца, майките, които се грижат за тях и 1,8 милиона пенсионери.

"БСП ще постави отново тези проблеми при обсъждането на наложеното от президента Георги Първанов вето. Ако бюджетът мине без исканите промени ще сезираме Конституционния съд, като преди това ще съберем нужните подписи", подчерта тя.

В края на пресконференцията народната представителка смени тона и мина на празнична вълна.

Тя подари на присъстващите журналисти два вида шоколадови бонбони от престижни марки и им пожела весела Коледа и до нови срещи догодина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тия от столетницата не разбраха ли че такива като тая им развалят имиджа още повече и не ги махнат завинаги. Маслорива има нещо по важно от лъскави чанти, коли, апартаменти и т.н. и това е ИМЕТО маслорова дори да успееш да излъжеш някои беден пенсионер повечето те знаят каква си такава ще си останеш и отидеш и завинаги в учебниците по история след 30 г ще пише че си крала да се гордеят с теб и внуци и правнуци да си харчиш с кеф всичките пари
11
1
 
17
 
! Отговори
Тони преди 12 години
Ако бяхме нормална държава, Карбовски щеше да ни покаже някоя Събота интервю с тази жена от Сливенския затвор и след това да я забравим.
10
3
 
4
 
! Отговори
стар мерак преди 12 години
Аз бих борил Масларова !
9
0
 
16
 
! Отговори
rediohaoha преди 12 години
7 ми и аз се чудя защо не е в затвора
8
0
 
26
 
! Отговори
направо чудоооо..о преди 12 години
Ее..ей най-големите крадци от тройната банда станаха и "демократи"!?
7
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗАЩО СИ В ДНЕС БГ, А НЕ В ЗАТВОРА МАСЛАРОВАААААААААААААААААА!!!!!
6
0
 
29
 
! Отговори
серГЕЙ Станишев преди 12 години
А ти открадна милиони, Масларова!
5
0
 
33
 
! Отговори
George1 преди 12 години
Тая крадлива коза има наглоста да се появява в публичното пространство.Наистина комунистите са най безочливите подобия на хора.
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Министър Мария Антоанета Много сте активни, нали бяхте гладни? към протестиращи пенсионери през март 2009 г. Министър на решетките Домове за деца винаги ще има, такива с решетки на прозорците през февруари 2008 г. пред журналисти. Министър на абортите През есента на 2008 г. Масларова пожела да лиши от родителски помощи всяка бременна жена, която maslarovaоткаже да се тества за увреждания на плода. Целта: да намали броят на деца с увреждания в България. Министър, който внимава Половината инвалиди са фалшиви пред журналисти по повод облекченията за внос на кола от хора с увреждания. Министър, който обича работата си На въпроса на журналисти как гледа на идеята министерството й да се раздели на две на труда и на социалната политика, Масларова отговори Ако там е заровено кучето, заповядайте. Нямам нищо против. С удоволствие бих предоставила на най-желаещите да се занимават с проблемите на социалното подпомагане. Министър на филмовото дело Могилино е игрален филм. Ако искам да, извинете за израза, да злепоставя някоя държава, мога да направя много по-страшен филм. И то много. Министър на клетите създания През март 2009 г. в писмо до Нова телевизия Масларова сведе човек с увреждане до маловажен и неспособен обект, наричайки го клето създание. Министър, който вече знае Част от работодателите преекспонират въпроса с очакваната безработица. Преди дни имах среща с бизнесмени от сферата на услугите. Казват ми непрекъснато търсим персонал, но хората не искат да работят. Мързи ги. Министър на вдигнатите рамене Вие трябва да разберете, че тези деца толкова си могат към журналисти след като филмът на ББС показа обезводнените и недохранени питомци на Могилино през есента на 2007 г. Министър на реториката Ох, много, много има за свършване. Казах ви, тази една година мина като миг. А какво можеш да свършиш за един миг? пред журналисти в края на 2006 г.
3
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
този уруд масларова не я е срам,да онемее за винаги дано.
2
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
махайте тази крадлива и дърта вещица на нас вече герб ни омръзна камо ли пък тази крадла
1
1
 
39
 
! Отговори
ew преди 12 години
Наглостта на тая крадлива комунистическа бабичка е безпределна.