Масларова ще бори бюджета на Дянков

Ощетява децата, майките, пенсионерите, изброи тя
Обновена: 13 дек 2011 20:43 | 13 дек 2011 20:43,
138
Масларова ще бори бюджета на Дянков
Снимка: БТА

Ще се борим срещу Бюджет 2012 до дупка, зарече се днес левият народен представител от Емилия Масларова на пресконференция в Хасково.

"В социалната област липсват нови идеи и политики, а направените от Коалиция за България предложения бяха отхвърлени въпреки обосновките ни", коментира бившата социална министърка.

По думите й новият бюджет намалява възможностите за активна политика на пазара на труда в условията на увеличаваща се безработица.

Според Масларова финансовата рамка ощетява 820 хиляди деца, майките, които се грижат за тях и 1,8 милиона пенсионери.

"БСП ще постави отново тези проблеми при обсъждането на наложеното от президента Георги Първанов вето. Ако бюджетът мине без исканите промени ще сезираме Конституционния съд, като преди това ще съберем нужните подписи", подчерта тя.

В края на пресконференцията народната представителка смени тона и мина на празнична вълна.

Тя подари на присъстващите журналисти два вида шоколадови бонбони от престижни марки и им пожела весела Коледа и до нови срещи догодина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
7
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 12 години
Тази дропла крадеше със замах. Сегашните все още "пощипват" плахо, но до края на мандата си ще опоскат всичко, което може да се открадне. Не си създавайте илюзии за честността на боковото правителство.
71
4
 
7
 
! Отговори
До Странджата преди 12 години
Още искаш ли странджанска герберска ***? Това че баща ти е полицаиска хрътка и си вие опашката пред селендура боко,не значи че българският народ е съгласен с тебе.
70
4
 
13
 
! Отговори
Избирател преди 12 години
Масларке, мястото ти е в пандиза, в обща килия заедно с Пърдянков, там да си се обяснявате и боричкате!
69
1
 
8
 
! Отговори
демос преди 12 години
Опа а а,наркопедерастчетата от комунистическо крадливо потекло пак цвърчат.Свърши се уюта ви ***.Време е да си отработите комфорта на гърба на народа.Ножа опря на кокала.Елате,ще ви обуча да работите като каналджии,за да почистите канализацията от комунистическата ви смрад.
68
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
масларова!Защо не застанеш пред детектора на лъжата и да отговориш на въпроса - заплашвала ли си ти или твои мутри основния свдетел срещу теб по делото за да промени показанията си на 360 градуса? хайде да видим какво ще покаже детектора, а след това давай "компетентни" изказвания...
67
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая не ремонтира ли някакъв дом в Стара Загора за 2000 евро квадратния метър?
66
3
 
14
 
! Отговори
boqn4o преди 12 години
Чудя се кой е най-наглият български политика - Масларова или Сашо Томов?
65
3
 
6
 
! Отговори
До Странджата преди 12 години
Ако се замислите и познавате малко от историята на създаването на БКП и процесите в нея, ще забележите съществени прилики в ГЕРБ и БКП, както и поведението.Разликата, че че на столетницата са и трябвали към 30 години за да изродяса и да вземе да прави глупости, а на ГЕРБ само няколко месеца, защото разбира се, има вече готово ноу-хау.Да Градим БългарияЛозунгът на ГЕРБ за изборите ми прилича ей на това. Няма да се учудя, ако има една нова инициатива за възраждане на това движение от младежите на ГЕРБ, който стояха дни и нощи за да бъдат първенци в надпреварата за изборна регистрация. Освен това вече се въвежда военното във училищата, скоро ще се въведат и бригадите.Култ, олеСкоро ще се пее по улиците Гордо знаме ни е Бойко, пръв учител ЦветанОв. Само аз ли виждам култ към личността на ББ или се бъркам. В ГЕРБ няма собствено мнение, всичко се спуска отгоре. Основния аргумент, както при БКП в началото е, че няма алтернатива на управлението и те са най-добрите, а другите са маскари и ако те слязат от власт, България жива да я оплачеш.Най-показателен е факта, че всички в ГЕРБ си вярват, че правят нещо стойностно и наистина градят нещо, както комунистите на времето и говорят с плам за това. Хайде да построим нов Хаинбоаз другари, гербари.Да подготвим народаГлавен комисар Флоров (язък му за фамилията) иска връщане на комунизма, защото не може да се справи с престъпността. Дали не ни подготвят за възстановяване на трудовата повинност и лагерите?Свобода на пресатаПреди се пишеше за големите другари, сега за ББ, друго по медиите няма катастрофи и музикални вечеринки (реалитита) както едно време, но с други герои, онези просто измряха. Свобода на пресата няма. Никой не се осмелява да напише, че хората няма какво да ядат и работят и псуват премиера всеки път като заговори за магистрали или по живковски открива нещо. Скоро ще живеем около магистралите, щото няма да има къдеСкоро ще заживеем добре, но пак в онзи строй, където за виц срещу Бойко ще отидете на екскурзия до Белене, ама не до площадката на АЕЦ.
64
2
 
6
 
! Отговори
До Странджата преди 12 години
Незапомненият хаос на изборите има елементарно обяснение - твърде много хора на ГЕРБ в избирателните комисии.Че те са твърде много, беше констатирано и от международните наблюдатели на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ). Нейните докладчици заявиха, че има небалансиран състав на комисиите на всички нива и доминират хората на ГЕРБ.И тъй като режимът на Борисов - точно така трябва да се нарича сегашната власт - беше напълнил всички комисии с неграмотните си хора, резултатът беше хаос навсякъде из страната. Не става въпрос само за чакането на хората да гласуват и за чакането по нощите на хора с чували с бюлетини.Шефката на Общинската избирателна комисия в София Марина Белчева съобщи, че в 80% от протоколите на избирателните комисии е имало допуснати грешки и поради това е станало забавянето и чакането с чували през нощта пред зала Универсиада в София.А секретарят на същата ОИК Диана Тонова съобщи, че всички протоколи са сгрешени, като има случаи някои от тях да са връщани по 11 пъти за поправки. Бива два, бива три пъти, ама 11 пъти е очевидно доказателство не за правна неграмотност, а направо за тъпота.И това става в София, може да си представи човек какво е из страната, където емисарите на ГЕРБ обикалят с черни джипове и всеки местен служител или член на избирателна комисия, независимо от коя партия, застава мирно от страх, че утре ще им е в ръцете на същите тия. Няма никакво съмнение в по-ниското културно-образователно равнище на сегашната власт, в сравнение с всичките предишни от 20 години насам. И не само в грамотността е разликата. Например властта на Костов навремето беше не по-малко агресивна към опозицията, позволяваше си да мачка медии, журналисти и т. н., но все пак спазваше някаква елементарна почтеност. Сегашната власт напомня поговорката По е лоша простотията и от лошотията. Двама депутати от ГЕРБ в явно нарушение на закона влязоха в ОИК София в зала Универсиада през нощта на изборите. Те се оправдаха, че не били там като депутати, а като партийни представители. Шефката на ЦИК Негенцова каза, че иска обяснение, защото по закон там нямат място никакви партийни представители, още по-малко депутати.В отговор депутатът от ГЕРБ Димитър Лазаров, който е един от двамата нарушители, каза: Той (кодексът) не е свещена крава.На фона на тази простотия обясненията на ПАСЕ, че комисиите не трябва да бъдат съставени от партийци, и особено ЦИК трябва да бъде не
63
2
 
4
 
! Отговори
до 58 преди 12 години
Нещо не се вързва с темата. Колко е *** комунистическият градски ***.
62
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Герберските почитатели(синчета и дъщерички на полицаи,съдии,мутри и други извратени криминални типове)Всичко си има граници. Внимавайте!"Хей, *** комуноиден!Наясно ли си, че минаваш всякакви граници щом отправяш заплахи към хората! А типични и за *** комунист ги поставяш под общ знаменател! Но за твой ужас сред "герберастите" няма потомци на Живков, Станишев, Пирински, Велчев и пр. номенклатурни фамилии! А вие от БКП-то ги издигате в култ, че и заплашвате инакомислещите! НЕщАСТИК!
61
2
 
8
 
! Отговори
До Герберясалите преди 12 години
Това герберите са е*ана от природата пасмина. Онзи плешив дебел *** глиган Борисов се извръщава с тях всекидневно, а те продължават да го ухажват. Той им казва че техните родители,баби и дядовци са лош материал,те му се хилят в лицето. Той им хвърля малко трохи-500 лева на месец, от богатата тарапеза на герб(нормален човек в нормална европейска страна взима тези пари за два дни), те му се умилкват и искат още шляпане по дупето. Ненормалният банкянски селендур се разкарва по цял ден с ножици и режи някакви си ленти. Като по комунистическо време верните герберчета премигват в опиянение и ръкоплискат за един километър нова магистрала.Хората питат: Ще има ли повишения на заплати,пенсии. Отговорът е: НЕ, ще има много магистрали.зали и стадиони. Малоумието на това правителство премина всички граници. Дори и най-закоравелите герберски подръжници започват да се пробуждат и виждат истината.Аз не искам да съм като сляпа герберска подметка. Не искам онзи да ме опикава всекидневно и аз да си мисля че е роса.НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ!
60
8
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА original преди 12 години
# 52Не забравяй как преминаха изборите... - 99 партии срещу Бойко - и пак ви би като като котка в дувар...
59
1
 
7
 
! Отговори
ФЕНН преди 12 години
ТИ СИ ЗА ЗАТВОРА БЕ КРАДЛА *** ...НЕ ДА ДАВАШ
58
7
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 12 години
Колко е просто да навиеш герберски селски селендур да повярва на глупости? Просто погледни герберските милиционерски коментари.
57
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***********************************************************************************На коледа един затвор ще остане без Масларова. Помогнете братя това да не се случи ************************************************************************************
56
2
 
20
 
! Отговори
Българан преди 12 години
Дамската чанта на Масларова е Гучи и струва 3000 долара, а обувките `и са Маноло Бланик на стойтост 1780 долара. Слага си грим на Живанши за 320 долара и се парфюмира с Кристиян Диор за 80 долара. Това е социалният министър на тройната коалиция. Това е едробуржоазната социалистка, която крадеше като за световно и за последно и знаете ли защо? Защото знаеше, че няма да влезе в затвора и беше съвършено права.
55
1
 
1
 
! Отговори
до 52 преди 12 години
Така е човече, абсолютно си прав. Само забрави да кажеш, че БСП са най-големите демократи.
54
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази крадкиня от затвора ли се обажда?
53
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***, тая кога успя да изхарчи 11 млн, че се върна за още. Е това ако не са широки пръсти.