Капка не е разбила „Атака”

Щастливата баба дойде на изписването на внучката си
Обновена: 15 яну 2012 22:28 | 15 яну 2012 22:27,
145
Капка не е разбила „Атака”
Капка чака Волен да подаде молба за развод. Снимка: архив, Булфото

Капка Сидерова отрече обвиненията, че е разбила „Атака”. След два месеца мълчание тя дойде на изписването на внучката си, която носи нейното име, съобщи bTV.

Попитана защо мълча за скандалите в „Атака”, Капка отговори: „За мен времето се дели на време преди раждането на Капка и след раждането на Капка. За времето преди раждането мисля, че хората достатъчно ясно разбраха за какво става въпрос. Аз ще гледам напред и ще започна нов живот и нови планове и нови проекти”.

Капка Сидерова обаче добави, че за нея страницата „Атака” никога няма да бъде затворена, защото е един от създателите на партията и докато все още има хора, които вярват в тази идея, няма да затвори нещо, което е създавала.

Още по темата
22 ное 2011 09:06
223
 „Страницата „Волен Сидеров” мисля, че той самия си я затвори”, каза Капка Сидерова. Все още няма постъпка от нейна или от негова страна за развод.

„Не, няма такава постъпка. Очаквам, като мъж той да направи такава стъпка. Също така и като богослов, който се е клел пред Бога”, каза съпругата на Волен Сидеров.

Щастливата баба дойде на изписването заедно със сина си Димитър Стоянов. Евродепутатът сподели, че е много развълнуван и препоръча на всички млади хора да не се колебаят в решението си да станат родители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
8
 
15
 
! Отговори
djoni преди 12 години
Каква атака сънуваш ве,кавал ? няма такава партия ,никога не е имало,ходи та се лекувай......
109
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И в този форум се напълни с турско-*** мекерета.Айде плювачите на АТАКА у лево.Продажна смръдлива ***.Депесарски *** и г.золизци.Само АТАКА !Победа ! България за българите !
108
0
 
24
 
! Отговори
всичко е за пари преди 12 години
Всичко е за пари и власт. "Народните избранници" получават големи благинки, дори и без да са лобисти или да вземат "консултантски". т.нар. им партия взе пари, постовете им на тях и на роднините им - струват пари... и т.н. Така и ще бъде....Те са нашите водачи, а ние сме техните лапачи. В разговори помежду си те точно и това говорят и мислят и така се отнасят с нас. Докато не престанем да гласуваме ....глас за никой.... тогва сами те ще се избират- 10 000 -20 000 души - ще лъсне истината.
107
13
 
31
 
! Отговори
ф-1 преди 12 години
Атака е вертеп на бивши корумпирани ченгета,заблудени "патриоти"и млади ***.
106
8
 
19
 
! Отговори
аватар преди 12 години
Това е безобразие,омръзнами от крадливи новоизлюпени първенюта и псевдо политици.Стига сте мътили на хората мозаците с тази *** наречени мръсни капки и долни сидери !!!
105
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Капка не е разбила Атака.Тя е само капката,която преля чашата.Тази партийка така или иначе си беше за закриване.Особено с лидер като Волен.
104
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Болен Волен направи за смях наивниците и уреди целият катун капкини роднини!Семейната партийка вече ближе ***.
103
12
 
30
 
! Отговори
избирател преди 12 години
Разкарайте я тази "Атака" с всичките там Воленовци, Капки, Митковци, Черневци, банда крадливи дупедатци и какви ли не ***.Какви националисти са тия психясали смешници, кресльвци и страхливци ?Айде , чао, влечуги бойкови.
102
10
 
9
 
! Отговори
жижи преди 12 години
Уфффф, ама много грозна, бе! С кой акъл се е оженил за нея? Помагала му ... глупости, ще си намери друга да му помага и да е по-така...
101
13
 
20
 
! Отговори
АТАКА няма доверие преди 12 години
Към момчетата от АТАКА. Истината е, че Капка и нейния син сринаха АТАКА. Преди години, във Варна изгониха основателите на АТАКА и сложиха роднина на Капка - Цвета. Волен се подаде на внушенията на Капка. Офшорките на Сейшелите са на Капка. Капка е Герберка. Но затова, че Сидеров допусна сляпо поддържане на ББ цели две години в гласуването на антисоциални закони, АТАКА вече неможе да бъде лидер на национализма. По-добре е НФСБ начело с Валери Симеонов. Само те отстояват интересите на Българите.
100
8
 
22
 
! Отговори
тролчо преди 12 години
болен и болна компания сами затвориха страницата за себе си в историята.. и да циврят че им бил виновен побойко, капка и арменския поп с турско самосъзнание това е истината!сбогом, няма да ни липсвате и не забравяйте: никой не ви харесва и никой няма да ви помни :) и по-добре!и не си трошете клавиатурите лягам си и не ме е*е какви помии неграмотни пак ще изсипeте, никога не сте били конструктивни или пък аргументираниаливидeрчи *** ... знаете какво :)))))))))
99
6
 
10
 
! Отговори
до 101 преди 12 години
ТУРСКО-ГОВЕЖДИТЕ ЕКЗЕМПЛЯРИ СА МНОГО ПРОСТИ КАКТО ВИЖДАТЕ. ТЕ ВСЯЧЕСКИ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРИКРИЯТ СЪЩНОСТТА СИ НА ТУРСКИ САТЕЛИТ НО ТО СИ ЛИЧИ ЧЕ ЧАК ВОНИ ОТ ТАЯ ДОЛНА ***. КАЗАХ МАРШ В АНАДОЛА ТУРСКО ПСЕ.
98
8
 
8
 
! Отговори
до 101 преди 12 години
Влечуго ,отивай в Анадола , там е твоят дом!
97
9
 
5
 
! Отговори
hihihiiiiiiii преди 12 години
:)))))))))))) Egati, atakajiyskite zombita!
96
10
 
10
 
! Отговори
до 101 преди 12 години
А ти какво правиш в този форум бе, *** турчино, защо не си отидеш в Анадола?
95
7
 
7
 
! Отговори
до 101 преди 12 години
Турчина иска тояга по голите си задни части. Бегом към Анадола да правиш статуи на Осман паша!!!
94
1
 
5
 
! Отговори
до 103 и 103 преди 12 години
Хехехехехеееееееееееееееееееееее, баси ***........разкарайте се бе диваци!
93
8
 
6
 
! Отговори
до 101 преди 12 години
Марш в Анадола турчино!!!!!
92
4
 
6
 
! Отговори
до 101 преди 12 години
Не се навеждай *** фес,но ако така ти е удобно,изчезвай от БЪЛГАРИЯ!Ти си едно *** и турска *** Моли се в джамията,а не на тротоара и площада!Те са направени да минават хора,а не овце,като вас!
91
8
 
6
 
! Отговори
до 101 преди 12 години
АБЕ ФЕС СМОТАН, НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ- МАРШ В 3ти КЛАС