Посланик Алън обича баници и... чалга

Новият британски посланик встъпи в длъжност
2 фев 2012 16:35,
102
Посланик Алън обича баници и... чалга
Джонатан Алън Снимка: БТА

Новоназначеният посланик на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия Джонатан Алън връчи aкредитивните си писма на президента Росен Плевнелиев.

Дипломатът стана популярен в медиите, след като живя 4 седмици при българско семейство в Пловдив, за да научи добре езика и да се запознае с традициите.

Алън сподели също, че харесва българските баници и се „оплака“, че от тях е наддал 5 кг. Дипломатът разкри още, че харесва домашната ни ракия и вино, както и чалгата.

Той разказа, че домакинята, в чийто дом живял, обича тази музика и всеки ден я слуша и гледа. От фолк певиците пък най-много му допадала Мария.

Алън е роден през 1973 година. Заемал е различни длъжности в системата на британското външно ведомство, където постъпва през 1997 г., сред които директор на Департамент "Източна Африка и регион на Големите езера" /2009-2011/.

Бил е началник "Анализи, информация и комуникация" в Службата по сигурност и антитероризъм /2007-2009/; заместник-директор на Департамент "Международни отношения" /2006-2007/.

В периода 2003-2006 г. е работил в постоянното представителство на Обединеното кралство към ЕС в Брюксел.  Женен е за Елизабет Патриша Алън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: Джонатан Алън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много бързо учи глупостите тоя
4
11
 
4
 
! Отговори
Юристка преди 12 години
Щракам си със пръсти,леко ми е тук в душата,врътвам кръшно ханшав ритъма игрив на танца.Тип-топ е купона,мятаме гюбеци эдрави,дръж си панталонаи качи ме на пилона.Щракам си със пръсти,врътвам кръшно рамената,ох, кючеци пустище ме заболят краката.
3
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
malaumnik
2
41
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предпочитам Анелия,Глория,ДесиСлава и Райна пред сатанистките и илюминатски *** ,които пеят за разврат като Лейди Гарга и Бионсе рептила!Точка!
1
3
 
78
 
! Отговори
made in BG преди 12 години
Дотук правилно се развива, ще стане човек от него! Няма да си го познае майка му като си ходи през отпуските, ще е станал тъмен балкански субект!