Посланик Алън обича баници и... чалга

Новият британски посланик встъпи в длъжност
2 фев 2012 16:35,
102
Посланик Алън обича баници и... чалга
Джонатан Алън Снимка: БТА

Новоназначеният посланик на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия Джонатан Алън връчи aкредитивните си писма на президента Росен Плевнелиев.

Дипломатът стана популярен в медиите, след като живя 4 седмици при българско семейство в Пловдив, за да научи добре езика и да се запознае с традициите.

Алън сподели също, че харесва българските баници и се „оплака“, че от тях е наддал 5 кг. Дипломатът разкри още, че харесва домашната ни ракия и вино, както и чалгата.

Той разказа, че домакинята, в чийто дом живял, обича тази музика и всеки ден я слуша и гледа. От фолк певиците пък най-много му допадала Мария.

Алън е роден през 1973 година. Заемал е различни длъжности в системата на британското външно ведомство, където постъпва през 1997 г., сред които директор на Департамент "Източна Африка и регион на Големите езера" /2009-2011/.

Бил е началник "Анализи, информация и комуникация" в Службата по сигурност и антитероризъм /2007-2009/; заместник-директор на Департамент "Международни отношения" /2006-2007/.

В периода 2003-2006 г. е работил в постоянното представителство на Обединеното кралство към ЕС в Брюксел.  Женен е за Елизабет Патриша Алън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: Джонатан Алън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
8
 
! Отговори
Ду Ю Шпек Йнглиж преди 12 години
едва ли е по-неадекватен от Варлик.
24
5
 
5
 
! Отговори
Калин преди 12 години
интересно ми е .. болшевишките лентяи от бъгъ ***..къде ги изпращат в чужбина с какво друго се занимават освен да задръстъват тоалетните в посолствата ?
23
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нормално е да му харесва чалгата. Това си е страхотна музика, единствения проблем е асоциациите които води у предубедения средно-статистически българин. А това са мутрите, нелегално изкарани пари и силиконки. Ако изключим това и трябва да оценим само чалгата самата музика изобщо не е толкова зле, по нищо не отстъпва на американската чалга лейди гага или мадона. Просто ситуацията в държавата ни е накарала повечето хора да я мразят. И така всички не-предубедени чужденци им харесва..
22
12
 
12
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
Само най лошото от България той хареса! Мазна баница и *** чалга! ***!
21
2
 
21
 
! Отговори
добе дошъл преди 12 години
Само дано това пловдивско семейство, при което се е обучавал не е от Столипиново!
20
2
 
9
 
! Отговори
полека с радостта преди 12 години
Тия възпитани и над нещата англичани колко *** са изтрепали , половината свят са " цивилизовали". Където не са стъпили , там не са изтребили.
19
5
 
19
 
! Отговори
spasimir преди 12 години
кефи ме,баница и чалга,ами вече е почти българин.
18
9
 
16
 
! Отговори
!! преди 12 години
Смятай какъв *** са ни пратили тука, щом се кефи на чалгата.
17
7
 
16
 
! Отговори
ее преди 12 години
Ако тук има някой от британското посолство да чете - абе кажете му на шефа си, че с любовта си към чалгата пада в очите на интелигентната част от българския народ, която е преобладаваща.Виж, че обича баница - ***-дойди, ще получи аплодисменти.Обаче му кажете също да обича шопска салата, боб чорба, а също и свински пръжки с лук.
16
4
 
17
 
! Отговори
чалга UK преди 12 години
Обичам баници и чалга,Уиски ледено да пия,Вълните на Ламанша да ме галятИ английската мъгла покрай мен.Къде ме пратиха не знаяЛеле мамо помогни.Чакам с нетърпение края.В къщи да се върна жив.
15
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре дошъл! Май не е живял близо до "Столипиново", въпреки че от предишната му служба в департамент "Източна Африка и регион на Големите езера", там щеше да се чувства в познати води.
14
8
 
22
 
! Отговори
Fox преди 12 години
Нагаждач! Ако беше живял 4 седмици в гейско семейство, дали щеше да се научи да предпочита да го дава или да му го дават...
13
3
 
7
 
! Отговори
maistoragb преди 12 години
Всеки има право да обича или да не обича какво то му е кеф на него ............
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Амчи начи в Бг се очакват терористи, кой ще организира цялата работа ако не специалист по тероризма. Ся само Тиквата да не даде на Хилари въздушен коридор за Иран и талибаните са ни в кърпа вързани:)))
11
4
 
10
 
! Отговори
кръчмар преди 12 години
Аийде Джони да сипем по една ракия , дайте и шопската салата . А наздраве ! Пускайте чалгата какво се мотате ! Иии брееее курортееее
10
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И какво ни интересуват личните предпочитания на поредния *** пратен тук за посланик ?
9
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо все в г.з? Това са много харизматични и талантливи жени ,които пеят за любовта,семейството,хармонията в отношенията,приятелството и страстта между мъж и жена.Нищо лошо!А американските пачи пеят за богохулство,разврат,содомия,ада,перверзии.Посланията в клиповете им пък ми докарват позиви за повръщане.
8
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Програмиран е така да каже. Един интелигентен човек, който знае с какво си имаме работа (чалгата) не може да каже, че му харесва.
7
4
 
31
 
! Отговори
СССР преди 12 години
Следващия месец ще може да направи дует с Милко Калайджиев :)
6
5
 
28
 
! Отговори
ined преди 12 години
Тука все някакви пияндета и чалгаджии пращат за посланици, сигурно за наказание.