Борисов ми отмъщава, сигурен е Марин

Скандалът с помилванията заличавал нарочно други скандали
5 фев 2012 20:20,
171
Борисов ми отмъщава, сигурен е Марин
Снимка: Impact Press Group

Скандалът с помилванията е отмъщение на премиера Бойко Борисов. Така смята предишният вицепрезидент Ангел Марин. 

„Отмъщение от Борисов за това, че аз му дадох такава квалификация какво представлява той – че той е позор за България. И отмъщение на тези, на които не съм удовлетворил молбата – ходатайството, искането за помилване или за българско гражданство”, заяви още той пред  bTV.

Марин обясни, че е помилвал 533 души, а е отказал помилване на 8628 души.

„Като се сметнат техните близки, познати, покровители, тези бандити, които си имат банди, колко много стават хората, които ме ненавиждат за това, че не съм намалил присъствието им в затвора”, посочи той.

Още по темата
 Според него с този измислен скандал се цели да се заличат другите скандали.

„На управляващата партия и на заемащия длъжността министър-председател Борисов е коронен номер да отричат всичко, направено от другите. Техен обичай е да очернят всички други, които преди това са били във властта и тези, които не са с тях”, коментира още Марин.

Според него има опит да се прикрият гафовете в борбата срещу престъпността, като се измисли, че вицепрезидентът „имам някакво едва ли не добро отношение към престъпниците”.

„Помилването е един акт на справедливост и на милост към хората, които са попаднали в такова положение, и на тях трябва да им се помогне”, заяви Ангел Марин.

Според него е жалко, че министърът на вътрешните работи не може да разбере това.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още по темата: Ангел МаринПомилвания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
1
 
6
 
! Отговори
умерен преди 12 години
Дедето 10 години кешираше помилвания на бандити и ръгаше секретарката си,сега се сети за чест и достойнство да го *** у червената шапка....
142
8
 
4
 
! Отговори
outsider преди 12 години
Марин е прав, но какво друго може да се очаква от една бивша мутра с пожарникарско образование, избрана заминистър-председател.
141
6
 
10
 
! Отговори
Марин преди 12 години
Отказах помилване на 8628 защото не си платиха, 533 си платиха и сега са си на свобода :) Аз къща строя, парите на улицата ли съм си ги намерил, а?
140
6
 
7
 
! Отговори
dhdh преди 12 години
вижте марин каква къща си направи в батак за 1г.секретарката му и тя с построен палат до неговия.питам..със заплати ли ги направиха или с парите от помилванията.
139
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде стига детинщини! Когато нещо се прави без законовото право и друг го посочи като грешка не е отмъщение, а просто спазване на правовия ред на Републиката. Все пак, ако първите в държавата не спазват правилата на какво основание ще искат простичкия и не толкова образован човечец да го прави, като капак и без да разбира от право или да има една сурия юристи на разположение!Пред закона всички сме равни - това е ДЕМОКРАЦИЯ!
138
6
 
16
 
! Отговори
Ахаааааааа преди 12 години
И да ти отмъщава няма нищо лошо - ти покровителю на убийци напълно си го заслужил - дано да те посети някой "помилван" в добавка !
137
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Защото нямаше толкова политически гафове"Напротив! Всички управляващи България до 2009 г. са един ОГРОМЕН ГАФ!А можеха да цъфнат някои нелицеприятни истини за организираната престъпност и участието на политически лица в нея!
136
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ елементарно манипулират хората, за да отвлекат вниманието от собствената си некадърност, но се оказва, че доста хора се хванаха на въдицата им. Лапнишараните осъзнаха ли, че ГЕРБ на два пъти приложи прокризни мерки и засили кризата в България, а наричаше мерките си антикризисни? Лапнишараните няма ли най-накрая да осъзнаят,ч е тетъра, който ГЕРБ прави с предишнта президентска двойка, е само за да ни отвлекат вниманието от ГЕРБ?
135
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес гледаме един пещернокомунистически римейк на Костовия напън в периода 1997-2001. За всички проблеми са виновни "комунистите", ама в никакъв случай не са виновни тия които държат властта. И на тоя мит приглася тълпа от платени модератори на общественото мнение.
134
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И да ти отмъщава, това не променя факта, че си изкарал навън една огромна група тежки престъпници. Не стига, че едва ги хващат и окошарват. ***!
133
4
 
24
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Въпросът не е политически а принципен. Ако Желев и Стоянов са освобождавали всевъзможни бандити значи и на тях трябва да им се потърси сметка . Както и на Марин.
132
5
 
4
 
! Отговори
bg преди 12 години
A TI KVO NAPRAVI ZA NEGO AAAAAAAAA,,,,,,DARJE6E SI STOLA DO PARVANOV
131
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Защо никой не говори за помилваните от Стоянов??? Или от Желев???'Хайде давй ги! И аз искам да ги видя! Но защо не попиташ защо бившите правителства от 97 г., вкл. стоянов и гоце защо ги криеха години наред и не повдигаха въпроса?
130
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Характеристика на една бананова република от Латинска Америка: Плосък данък, безработица, бедност, корупция, купени медии, смешнониски доходи на населението, обвинения към "комунистите" за щяло и нещяло, ежедневно бъка от "новини" за отклоняване на вниманието на хората от трудния им живот. Обещание на далечно светло бъдеще. Богатствата дадени на концесии за без пари...
129
5
 
11
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Потърпевшото семейство, чийто деца са станали жертва на престъпността у нас , имат пълното право заради бездействието на съдебната им система да осъдят държавата ни в Страсбург . При това положение ще попитам : Чия е вината за това, че у нас няма справедливост / обективно правораздаване / и кой после ще плаща , след като държавата ни бъде осъдена в Страсбург ?Вината ще бъде на онази ' независима ' съдийка и нейните колеги, а цената на тяхното ' независимо ' бездействие ще я плащаме ние, данъкоплатците . А въпросните ' независими ' съдии плащат ли въобще данъци към държавата ? Ами тогава за какво говорим ?Цветанов за пореден път казва обективната истина . Ако някои ' независими ' съдии имат проблеми със съвестта си, то това си е изцяло техен проблем !
128
7
 
12
 
! Отговори
Aх! преди 12 години
Помилването е един акт на справедливост и на милост към хората, които са попаднали в такова положение, и на тях трябва да им се помогне, заяви Ангел Марин.Другарю Марин! Разплакахте ме с чувството си за справедливост!Бързо тичам да колна съседа, че ме дразни.
127
3
 
15
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Списък с имената на помилваните престъпници и МОТИВИТЕ за помилването им ще има ли? Хората да видят с очите си кое как е! Иначе ,140 адвокатстването ти за Марин е само бърборене.
126
0
 
0
 
! Отговори
дан преди 12 години
Е едва ли някой може да бъде по невзрачен и смешен от мене.
125
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"За това в щатите има термини "смекчаващи вината обстоятелства" и "утежняващи...".Това го преценява съда, а не вицепрезидента при "пълна секретност"! Или не са ти ясни тези неща?
124
6
 
7
 
! Отговори
до 139 преди 12 години
Бачкаторе, абе я ми кажи знаеш ли колко е помилвал Кавалджиев. А пък за Желю знаеш ли?