Кой сега е Емел Етем?

Цветанов да си подаде оставката, настояват от левицата
Обновена: 9 фев 2012 15:02 | 9 фев 2012 13:25,
213
Кой сега е Емел Етем?
Депутатите Антон Кутев и Петър Курумбашев Снимка: БСП

БСП припомни стара декларация на ГЕРБ, в която от партията искат оставката на тогавашния министър на държавната политика при бедствията и авариите в правителството на тройната коалиция Емел Етем.

Депутатите от "Коалиция за България" Петър Курумбашев и Антон Кутев прочетоха пред журналистите в парламента декларацията на ГЕРБ от юни 2007 г. Тя е писана във връзка с наводненията в Пазарджик и Пловдив дни по-рано.

Тогава от политическата централа на ГЕРБ пишат: "Наводненията в страната от последните два дни, доказват още веднъж престъпното бездействие и неспособността на министър Емел Етем и служителите в подопечното й министерство да изпълняват служебните си задължения".

Социалистите припомниха, че нейните функции са били поети от вицепремиера Цветан Цветанов.

Още по темата

"През 2007-ма година ГЕРБ питат има ли система за ранно предупреждение на населението при бедствия и аварии, как работи тя и защо не е изградена? При такава ситуация те са поискали оставката на Емел Етем. Ние питаме кой днес е на мястото на Емел Етем и трябва ли да си подаде оставката?", риторично зададе въпроса си Курумбашев.

"Когато те вече са управляващи, същите въпроси може да бъдат зададени със същата сила и нямат отговор", допълни той.

"Колегите от ГЕРБ са с къса памет", подкрепи го Антон Кутев.

"Нашият въпрос е кой днес е Емел Етем. Цветан Цветанов отговоря за "Гражданска защита". Кога ще поиска ГЕРБ оставката на Цветанов?", попита и Кутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
2
 
2
 
! Отговори
До 152 преди 12 години
Пишеш фантастики и недей да маскариш името на Баба Ванга!
123
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На герберите пак са им виновни предишните управници ... Аз бих попитал защо избрахте този неандерталец за министър претседател?
122
0
 
1
 
! Отговори
П. Кур. преди 12 години
Живот и здраве тази година подписваме договори с Private Spice и Marc Dorcel
121
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето това е добър въпрос! И ние знаем отговора. ГЕРБ не направиха нищо по-различно от предходните правителства. Едно всъщност е по-различно. Лъгаха и обещаваха какво ли не. Това им бе стратегията за да дойдат на власт. Плюй по всички и се прави на голям. Е видяхме колко сте големи. Важно е да прогледнат и овцете които гласуваха за вас.
120
3
 
12
 
! Отговори
nedkodd преди 12 години
nedkodd Ако тия двамата заедно със цялата си парламентарна група напуснат парламента ще спестят много милиони на данъкоплатците,не виждам за какво друго освен за собственият си интерес посещават сградата на ПАРЛАМЕНТА.....На трудовата борса има място и за ТЯХ.
119
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ - не са безгрешни. И при тях им много ***.А някой ще отговори ли, защо всички скачат срещу тях така ожесточено. Много просто:- на Костов не му позволиха да си налага мераците.- БСП, ДПС - търсят реванш.Много кранчета пресъхнаха, а други излизат наяве.Имам няколко въпросчета:-защо никой от тройната коалиция, или ГЕРБ не казва нещо за ***(Защото всички са в кюпа)-какво става в БСП - властта е сладко нещо, и колко милионери има там. Извод: всички политици и депутати от 22г в Белене.
118
1
 
14
 
! Отговори
Долу ДПС преди 12 години
Само че тия наводнения са по вина точно на гнусната вмирисана турска *** Емел Етем - *** с турско-*** кръв!
117
8
 
11
 
! Отговори
Баба Ванга преди 12 години
На следващите избори БСП ще получи двойно по малко депутати от сега.Герб ще имат малък ръст в гласовете.Партията на Миглена Кунева ще застане като втора политическа сила.Атака няма да съществува.На по следващите избори Герб и партията на Миглена Кунева ще се конкурират за власта.БСП и ДПС няма да влезнат в парламента.Станишев ще се омъжи за Доган и двамата ще заминат на далече,взаимно да се разширяват ***
116
0
 
13
 
! Отговори
червени боклуци преди 12 години
Атентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света. Извършен е на 16 април, Велики четвъртък, дейци на на Българската комунистическа партия (сега преименувана на БСП) взривява покрива на църквата Света Неделя в София. По това време в нея се провежда церемонията по погребението на генерал Константин Георгиев, убит на 14 април същата година от други дейци на комунистите. Специалната цел на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително цар Борис III. При атентата в Света Неделя загиват 213 души мирни граждани присъстващи на литургията. Ранените са 500.
115
0
 
16
 
! Отговори
до 142 преди 12 години
Комунизъм няма в България от 23 гл, но в момента децата и внуците на същите тези *** живеят приказно богато и на гърба на бедния народ! Кой от тях живее като нормален средностатистически българин - живкови ли, станишеви ли, пирински ли, паси ли, пръмови ли... Не бих казал! Изводът е, че *** си направиха демокрацията, а не като в другите бивши соц. страни - народа да си я докара!
114
3
 
10
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Депутатите от "Коалиция за България" Петър Курумбашев и Антон Кутев прочетоха пред журналистите в парламента декларацията на ГЕРБ от юни 2007 г. Тя е писана във връзка с наводненията в Пазарджик и Пловдив дни по-рано.В края на декларацията обявиха че дават 2 млн за с.Бисер от субсидията на парламентарната група.Последното не е сигурно.Някой да чул нещо като помощ от тази партия - какво като са опозиция - нали са българи.Или за тях е по важно да махнат Цветанов че иначе лошо им се пише.
113
4
 
13
 
! Отговори
до 129 преди 12 години
За 3 год. не могат да се оправят поразии, сътворявани със замах в продължение на 20 гл.! Или и с това не си съгласен, куманизе...
112
3
 
10
 
! Отговори
Dan до 138 преди 12 години
Смешни сте ми как само 5 човека пишете в този измислен сайт под какви ли не никове за да създавате впечатление на мнозинство и само се заканвате сега ще видите "даваме 1 година управление на ГЕРБ", "сега на кметските народа ще ви покаже, че не ви иска *** от ГЕРБ", "сега на президентските ще ви смажем..." и какво ГЕРБ си изкараха почти мандата, на кметските спечелихте в селата където кметовете са от БСП от край време, и няма млади хора, а на президентските...пак греда....ФАКТИ!!!!!!!!!!!!!
111
6
 
8
 
! Отговори
Истински Комунист преди 12 години
Никога повече не бих гласувал за бсп. За мен това са едни мутанти загърбили всяка свята идея. Ако се кандидатира истинското БКП бих гласувал, иначе съм пас.
110
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** Кутев: Кой сега е Емел Етем, защото вече ми омръзна да лапам резаната пастърма на Доган ага!
109
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да разбера за какво се карате на ГЕРБЕРИ и КОМУНИСТИ? Първо комунизъм в България няма от 23години, второ каква вразка има предишните със сегашните? Вярно сегашните само се оправдават, но пък са си абсолютно същите като предишните. Дали трябва да има наказания за сегашните, че заради тюхната неадекватност има умрели българи е риторичен въпрос, както и въпроса дали трябва да има наказани от предишните правителства при подобни провинения. Оправданията, няма да върнат умрелите и покъщината.
108
1
 
14
 
! Отговори
Дежа вю от 2006г. преди 12 години
Що милиони откраднаха тия комунисти начело с *** етем,2006г.потоп елин пелин и още няма осъден за потопа и още имат наглостта да ни поучават,тия само АК-47 може да ги вразуми друг никой.Що пари взеха ужким да изградят сигнализация в кризисните райони в БГ и за почистване на коритата на реките,и за изграждане на диги,и за правилната експлоатация на всички язовири и да се знае кой ги стопанисва.Резултата след 6г.нов потоп и никаква отговорност...
107
2
 
12
 
! Отговори
vini преди 12 години
Конкуренция по наглост на тия двамата им правят само двете мажоретки Мая и колежката и Корнелия.Няма такава наглост и такова безочие.
106
0
 
8
 
! Отговори
до Дан преди 12 години
Ти си точно никой за да казваш кога и кой да управлява и коя партия да бъде на власт.Нещастен мишок.
105
3
 
13
 
! Отговори
до 129 преди 12 години
Явно не знаеш много работи комунистко ***.Бегай в балкана и се скри че ни излагаш всички