Протестираме срещу холандски сайт за оплаквания от нас

МВнР: Държава основателка на ЕС толерира насаждането на омраза
Обновена: 10 фев 2012 09:36 | 9 фев 2012 20:22, Елка Василева
195
Протестираме срещу холандски сайт за оплаквания от нас
Герт Вилдерс. Снимка: Reuters

Министерството на външните работи не може да приеме, че една от държавите основателки на ЕС толерира насаждането на омраза, дискриминация и ксенофобия. Това противоречи на Хартата и на основните правила на ЕС.

Така говорителят на МВнР Весела Чернева коментира за БТА инициатива на Партия на свободата на Герт Вилдерс, която представи специален сайт, на който холандските граждани да изпращат своите оплаквания от източноевропейците.

Това показва проблем в самата Холандия, но е и заплаха за целия Европейски съюз и за неговите ценности, посочи Чернева. Призоваваме правителството на Холандия да се разграничи от тази инициатива на Партията на свободата и да предприеме съответните мерки, добави тя.

Тази наша позиция беше изразена днес от заместник-министъра на външните работи Константин Димитров пред посланика на Нидерландия у нас, каза говорителят на МВнР.

Още по темата

Българската държава обмисля вариант да сезира европейския омбудсман, евентуално Европейската комисия също така, ако се налага този въпрос да бъде обсъден на Европейски съвет, посочи Весела Чернева.

Днес румънският вестник "Евениментул зилей" съобщи, че румънското министерство на външните работи обвинява холандската крайнодясна Партия на свободата на Герт Вилдерс в дискриминация заради сайт, насочен срещу източноевропейците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
9
 
! Отговори
емигрант преди 12 години
Чернева или каква си , не те знаем и не искам да те знаем ? Съдбата на България зависи от Холандия , а не обратно ! Холандия казва че България е бандитска държава и ние трябва да докажем обратното а не брътвежите на разни нещастни чиновници като тебе които петнят името на България ?В какво ни обвинява Холандия , как можем да променим негативното за да повярва че ние сме цивилозовани хора !!!! Как да върнем доверието на Европа , към това трябва да се стремим, това да е главната задача .
95
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо няма сайт за олаване от араби , т.е. от супермургави холандци?? Нещо не могат да се справят с проблемите си с местните араби, че опряха до източноевропейците...
94
2
 
5
 
! Отговори
тоя маке преди 12 години
на дали пише от македония.100 % пребивава в Бг - *** там дето яде :о)
93
1
 
9
 
! Отговори
lpp преди 12 години
До'' македонец'',каквото и да значи това НЕЩО-''македонец''.Добри или лоши за нас българите поне нещо се говори.Някой някъде скоро да е чул де да се коментира нещото ''македония'' аз не съм.Това НЕЩО се споменава само в вестниците на една българо-гръцко-сръбска не особено спорна провинция.А, и извинявай приятелю от бивша югозападна БЪЛГАРИЯ,но докато ми висите като сополи за бг паспорти затвори си устата ,че ми смърдиш на рядка балканска ТОР/***/.
92
1
 
4
 
! Отговори
114 преди 12 години
от пребиваващ в цяла европа ли стигна до това заключение-'Българките са известна в цяла Европа като най големите проституки"аз където съм бил доста *** са главно ***(***.африканки,от рускини украйнки,полякини има и от източна европа но са малко на фона на другите )
91
0
 
7
 
! Отговори
SD преди 12 години
Тоя Азис крайнодесен *** що не погледне в държавата му как се плодат арабите с бясна скорост и само викат алах акбар,ще го напънат тия брадатите в най скоро време тоя гей смешен
90
0
 
2
 
! Отговори
111 преди 12 години
мани го тоя не е в час !!! :0)
89
1
 
3
 
! Отговори
110 преди 12 години
няма какво да говорим ,цитираш:"Според последното преброяване от 2011" сякаш е достоверно.ясно е колко си в час!!!
88
2
 
4
 
! Отговори
Edin преди 12 години
Да ви таковам онаковата. Ха накрая се справете с уличните кучета, проституцията, наркоманиите, битовите шантафльорки и т.н разните извращения. Фанете *** ни, заврете си го при вас, ако може - вземете и останалия при нас и се радвайте, холандци нещастни. Мислите ли, че на нас ни се е приискало да ходим при вас? Иска им се на *** ни - дето и вие си ги имате. Ха да не си доказваме ясни неща,...
87
1
 
6
 
! Отговори
До 106 преди 12 години
Нашенски *** наистина са плъзнали по Европа като ***. Няма лошо, там като са такива толерасти, нека те да си бият главите с нашите ***. И за какви "български ***" говориш? Преобладаващата част от рях са ромки, и това ли не знаеш?
86
1
 
8
 
! Отговори
от 106 преди 12 години
и не се хранят там от социални прав си проституция,просия,джебчииство им е препитанието
85
0
 
11
 
! Отговори
Етническият произход преди 12 години
да се отбелязва!!! Това трябва да се коригира в европейското законодателство! Да се съобщава не само от кои държави са престъпниците и хулиганите, но и да се казва ясно от какъв етнически произход са те! Тогава ще се види кой върши зулумите.На г-н Вилдерс - поздрав от БългАрия. И да вземе да си изясни каква е разликата между Източна Европа и Югоизточна Азия. Нали самият той е 1/4 югоизточноазиатец!Иначе, не можем да им се бъркаме - решили да се оплакват в сайт, ние как се оплакваме от ***
84
1
 
9
 
! Отговори
106 преди 12 години
не съм 101 просто ти видях коментара и не се сдържах да ти кажа 2 неща1- *** са много повече от няколкостотин хиляди и ще стават все повече в сегашното положение на раждаемост!2- това лято минавах през Италия с кола специално в Генуа на всеки ъгъл е пълно с Бг *** с чавета и семейства. така че не си много прав!!! ЗДРАВЕ :о)
83
2
 
6
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
Когато ние сме създали тая държава вие още сте живеели в гората ве комплексирани нещастници. Хан Тервел ако не беше спасил Европа от арабското нашествие през 718 г., днес всички щяхте да се кланяте на аллах бе прежулени наркомани такива. Какви националисти сте ве вие сте палячовци.
82
1
 
3
 
! Отговори
...... преди 12 години
I tova e strana v koqto prostituciqta i trevata sa legalni
81
2
 
4
 
! Отговори
do 96 преди 12 години
те от сега са се *** -имат население има няма 2 милиона, от които на 5-600 хиляди албанци!!!!нямат бъдеще според мен! е освен като албанска провинция-за това е нервен тоя маке,трябва да му простим :о)
80
1
 
14
 
! Отговори
Докога преди 12 години
Какво друго да очакваме след като стотици хиляди *** /смятащи ги за румънци и българи/ превзеха западна Европа и само крадат,просят и проституират. Наскоро белгийците бяха изненадани от кражби на кабели. Кой ли ги краде ?
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
интересно мие само, защо в америка и другите бели страни, когато някой "сиромах" спечели от лотария или някаква друга игра ги снимат и показват по телевизия, вестници и т.н., а у нас не съм видял такова чудо (think)... толкова "срамежливи" хора не е нормално да има по нашите ширини ;)... иначе да му е честито на човечеца, господ здраве да му дава да си харчи паричките с кеф...
78
6
 
0
 
! Отговори
A3 преди 12 години
"Тази наша позиция беше изразена днес от заместник-министъра на външните работи Константин Димитров пред посланика на Нидерландия у нас, каза говорителят на МВнР."Кой е чувал за страна Нидерландия!?!?!? Днесааа май трябва да направят едно предаване подобно на Господарите на ефира, ама да го кръстят Господарите на интернет .... Последно време нещо хич ви няма ..
77
2
 
4
 
! Отговори
noideawhoiam преди 12 години
Че прави са си да се оплакват хората,нии сигурно само крадем там..

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe