Холандската крайна десница: България вън от ЕС!

Заедно с Румъния сме станали членове, без да сме готови
24 дек 2011 16:44,
837
Холандската крайна десница: България вън от ЕС!
Снимка: архив, Булфото

Холандската крайнодясна Партия на свободата на Герт Вилдерс иска България и Румъния да бъдат изгонени незабавно от Европейския съюз, съобщава независимата агенция Новопрес.

На пленарна сесия на Камарата на представителите депутатът от тази партия Ино ван ден Беселаар се изказал по позицията на правителството за свободното движение на работници.

Той изтъкнал, че България и Румъния са станали членки на ЕС през 2007 година, при положение че не са изпълнявали напълно критериите за членство.

Още по темата
 Според него това изобщо не е трябвало да се случва и ако зависело от Партията на свободата, България и Румъния щели да бъдат изгонени незабавно, но за това нямало мнозинство в холандския парламент.

Депутатът допълнил, че Румъния и България не са решили проблемите с организираната
престъпност и корупцията в двете страни, съобщава БТА.

Холандия вече наложи вето за членството ни в Шенген.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


837
Още по темата: ШенгенХоландия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
769
0
 
1
 
! Отговори
за Витков! преди 11 години
Еми не е излъгал човека не бяхме готови и към днешна дата като погледнем пак не сме готови!
768
0
 
1
 
! Отговори
сиси преди 11 години
изкам да го питам този депутат кой му каза че тук в холандия няма корупция има и то много но не се разнася лично аз се уверих и го изпитах.нямам право да си наема жилище все ми отказват такали. платих си и още на втория ден ми намериха и го наех без проблем.НО НЯМА КОРУПЦИЯ НАЛИ
767
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А пък в Холандия щото няма корупция, само дето не е ясно откъде се снабдява с мека дрога, като навсякъде отглеждането й е незаконно.
766
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на холандската крайна десница!
765
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
заради мача ще е много ги е яд! Скоро няма да им мине!
764
0
 
5
 
! Отговори
kk преди 12 години
Най -демократичната страна в Европа казва "НЕ" за България!БГ няма голяма полза от ЕС,освен разрешението за свободно преминаване и частичното отваряне на пазара на труда,както и частична промяна в законодателството ни,в полза на човека,наречен от Министър Председателя му "МАТ,РЯЛ"!ЕС с едната ръка дава,с другата взема!И все пак,добре,че са страните от ЕС,за да има този "МАТ,РЯЛ" какво да яде!
763
1
 
0
 
! Отговори
1 преди 12 години
evropa nemat faida ot nas da sme silni ili da nabivat parti v bulgaria shot otivat kum rusia i amerika niamat faida da si hranat protivnika.diga se standarta i hop digat gasta i toka.
762
3
 
6
 
! Отговори
antiglobal преди 12 години
Всъщност от Европейския съюз кой знае каква файда няма!А и перспективите не изглеждат розови!
761
3
 
7
 
! Отговори
ринго преди 12 години
ако на запад е било полезно за българина още Калоян навремето е щял да приеме папските мераци да сме католици.Още тогава е било ясно че ония ни мислят за варвари и непросветени но поне ги е било страх от мечовете и секирите ни а сега Вожда наш се радва на потупване по рамото от потомците на *** дето им ебахме майката при Одрин.Срам за народа ни е дето се навряхме в тая скотобойна дето скоро ще я няма.Нищо не печелим от ЕС освен презрение и рестрикции.Къде ли ни е достойнството?
760
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо просто ние не си тръгнем?По-добре независими, отколкото хора второ качество. Поне ще си спестим от вноските в ЕС и НАТО. От тях така или иначе нищо не сме получили в замяна освен хули.
759
2
 
3
 
! Отговори
plamenn преди 12 години
triabva nezabavno da izgoniat tazi darjava bulgaria ot eu korypcia na vsiakade po etajite na vlasta horata ne oceliavat daje veche tolkova sa bedni a opravliavashtite samo zablujdavat horata, naroda e bedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn niamat pari z ahliab d asi kupat tova e realnosta
758
1
 
13
 
! Отговори
Лудхаус преди 12 години
Аз съм на същото мнение - в БГ има корупция - иначе отдавна властимащите щяха да са си упражнили властта да свалят например виладжиите от Витоша, Рила, Пирин, .. да ги разкарат от чашите на язовирите. Да изискат да си докажат имуществото всичките останали.. да ревизират митничарсклите селища и т.н. Не става дума само за емблематичните изцепки. Но ще е добре и да предприемат нещо - аман от нескопосани крадци - да не дава Господ ние да тръгнем.. щото няма да има спиранееееее....
757
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
az i na DRUGI SAM IM MERAKLIA
756
1
 
14
 
! Отговори
ceco преди 12 години
Уважаеми поданици на Н.В. суверена на Кралство Нидерландия, не се блъскайте, вода в Северно море ще има за всички!
755
0
 
16
 
! Отговори
Вазов-ски преди 12 години
Има нещо гнило в Нидерландия!
754
9
 
13
 
! Отговори
kahdk преди 12 години
много са прави ! Смотани и бедни сме !!!Всеки който е ходил там знае че те са едни от най-белите в белите държави .Не че не бъкат от *** и мароканци ама айде Стандарта им е много добър А цените са им не по-високи от тези в бг !!!
753
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
холндия да го
752
1
 
8
 
! Отговори
xx преди 12 години
белите българи да бъдат възприемани като озита е все пак доста повече от актуалната репутация. между другото драги зрители от 01.01.2012 българите официално имат пълни социални права в германия след като си изкарат разрешителното за работа (лична карта,адресна регистрация +2 смислени изречения, може и от познат). за последните месеци маса народ се писа паразитка и сега държавата на меркел им плаща курсовете за езика, наема + кеш за фураж. всичко това на относително сносно ниво. много от познатите ми българи които бяха заети с евтин труд се възползваха вече от тази пролука а другите са в размисъл дали има смисъл да се трепеш, когато така или иначе ти дават почти същото. гърците са окопирали социалната служба още преди да са отворили а понякога когато ползвам метрото имам чувството че съм в атина. сипят се всъщност от всякъде и правят точно това за което плюят ромите, за ромите ще се сетите ,че се облажиха първи и сега се множат на воля в радост и безгрижие... така или иначе консомолката прецака еврото до безобразие, моят съвет към българите би бил да се възползват оптимално от възможностите защото другият вариант е да плащат за тях. за миналата година съм платил над 15 000 евро само за социални и здравни а за последните 20 години един път бях на доктор и си платих сметката за прегледа защото такъв бил застрахователният договор.. ако не ми се налагаше да виждам всеки ден с очите си как еврото се превръща в прогнила нео-рубла, отдавна щях да оставя работата си и да си въртя пържолите със студена бира в някоя весела пенерска градинка скърцайки против пришълците.
751
0
 
15
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
подкрепям идеятя на борисов да не се купуват военни самолети по време на криза!По добре да се инвестира в магистрали!Да се спре източването на капитали!Парите да стоят в български банки!Който инвестира от печалбата си в страната с още по ниски данъци!Който изнася печалбата с по-високи данъци до 35% както е в Германия!Лудост е да се изнасят капитали днес на Запад от държавата ни!
750
6
 
15
 
! Отговори
напушен педер преди 12 години
ХОЛАНДИЯ ПОД ВОДАТА !!!