Нели Нешева дари парите от бонуса

С 12 156 лева шефката на НЗОК ще помага на децата на улицата
21 фев 2012 13:25,
159
Нели Нешева дари парите от бонуса
Нели Нешева Снимка: БТА

Шефката на Здравната каса Нели Нешева дари взетите като бонус 12 156 лева.

След избухването на скандала с допълнителните пари тя с назидателен тон обясни, че цени труда си и не би върнала приетия бонус.

Впоследствие обаче размисли и реши, че ще даде сумата за благотворителност.

Договорът за дарението е подписан между Нешева и Мариана Писарска, представител на Сдружение "Деца и юноши", в присъствието на двама юристи.

Още по темата

Волята на дарителя е да подкрепи дейностите в Центъра за работа с деца на улицата, като средствата да бъдат използвани за храна и облекло от първа необходимост, медицински услуги, образователна и спортна дейност на децата и юношите, които живеят на улицата. 

Заради скандала с взетия бонус Нешева си подаде оставката по настояване на премиера Бойко Борисов.

Днес депутатите от ГЕРБ трябва да вземат решение дали приемат оставката й.

В последните дни съсловни, пациентски и работодателски организации се обявиха в подкрепа на Нешева и заявиха, че промени в ръководството на касата биха довели до сътресения в системата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: бонусНели Нешевапари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
малиии.тая ще я поря като рибка.
74
0
 
23
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Тази Г-жа би трябвало да върне парите там от където ги е взела, а не да прави "помен с чужда пита" !
73
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След всичко, което наговори не и вярвам нито думичка.
72
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това прасе се е нагрухала мнооого яко...Досега несъм видял министър или политик да излезне от властта отслабнал....Винаги стават СИНЕ !
71
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А някой заинтересува ли се дали "добрата самарянка" не е взела и някое хонорарче, като консултант? Журналистите, защо не проверите?!
70
0
 
9
 
! Отговори
баба преди 12 години
егати наглата ***.
69
1
 
20
 
! Отговори
st.anger преди 12 години
защо продължават да ни я навират в лицата тази? с това поведение (и ***,хехе) не и е там мястото. ако е толкова недоволна, има си съд и т.н. баси наглостта!
68
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
П И К Л А
67
1
 
23
 
! Отговори
65 преди 12 години
ХУБАВА ХАПКА Е ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ.ТАЗИ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ЛЕСНО. БИЛА ЗА НАМАЛЯНЕ НА ЦЕНАТА НА ЛЕКАРСТВАТА А СЪЩИТЕ КОИТО ПРОДАВАТ Я ПОДКРЕПЯТ ...А СЕГА КОИ Е НАИВНИЯ....
66
1
 
13
 
! Отговори
pege преди 12 години
Айде плевня награди я с със стара планина Аман от люде на ползу рода
65
3
 
27
 
! Отговори
asdas преди 12 години
тая продължава да ни дразни с наглостта си. как може да се слагаш някъде след като цяла една държава не те иска. НАГЛООООООООООСТ.
64
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така де. Няма да остави парите на българчета я. То здраната каса и без това е измислена да взема от българите и да дарява на ***.
63
1
 
17
 
! Отговори
препоръчкова преди 12 години
Дарила или не съвсем не ме интересува, искам да е вън от държавната службица, защото я гледах колко е нагла в обясненията си. Тя е явно от този типаж хора, които много бързо се налапват с благинки и ако Бойко е на място нека ги изчисти.
62
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До мимито Ти гледа ли пресконференцията на тази ? Видя ли как ни се кара и ни се репчи..... ??? Репчи се на тези които и усигоряват хляба в къщата и, репчи се на тези от които взима 12 000 бонуси !!!! Няма нищо лошо да има такива бонуси, но защо трябва на едните 700лв на други 10-ки хиляди ? Като дава бонуси по 750лв на служителите в касата, тя да вземе 1500лв, не 12 000 !!! Но тя си призна, че е готова и на корупция ако не си вземела бонуса и по това съдя, че въпреки всичко го прави
61
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
няма ли един читав във герб .в тази партия са се сабрали всички *** от останалите партии.борисов-мутра,плевнелиев-смешен хахо,цветанов-лъжец и некадърник,дянков-финасов импотент,найденов-недоразумение,рашидов-пиянде,ангелов-*** без армия,федосова-нагла свинка.но да не продължавам много от герб са такива.ето я и тази кифла нешева тя е събирателен образ на герберите -наглост,безочие, некадърност,нарцизам.не знам дали сме грешни че бог ни наказва с такива управници като тези от герб.
60
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЯКОЛКО НАРОДНИ ПОГОВОРКИ:Докато умния се намува лудия се налудуваНе е луд които яде зелника ,а които му го даваи приказката за враната ,сиренцето и хитрата лисанкаЗа тези които четът новините и разъждават ,а не се задоволяват" предъвканото" да поематБонуси от ГЛОБИЛекарства с ПЪТИ по-скъпиНапоителни системи на ЗАГУБА с ДИПЛОМИРАНИ и НА ПЕЧАЛБА С НЕДИПЛОМИРАНИПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ след 11 години ,защото имало ОБИР от неизвестни и 2 законни милиона на ДОГАНКОНСУЛТАНТ ХИДРОЛОГ филосов
59
5
 
8
 
! Отговори
123 преди 12 години
ПЛАТЕНИТЕ МИЛИЦИОНЕРЧЕТА НА ЦВЕТАНОВ ДА СИ ВЗИМАТ ФУРАЖКСИТЕ И ДА СЕ ПРИБИРАТ ЧЕ ЖЕНИТЕ ИМ СИ НАМЕРИХА ИСТИНСКИ МЪЖЕ. ПРЕКАЛЕНО СТЕ *** ЗА ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА МАНИПУЛИРВАТЕ НИКОЙ НЕ ВИ СЕ ВРЪЗВА ВЕЧЕ МААААРШ КУЧЕТА УМРЕЛИ
58
3
 
12
 
! Отговори
Фокус мокус бонус преди 12 години
Тази *** даде парите по принуда. Това не е дарение. То се прави от сърце за лично вътрешно удовлетворение. Вчера беше АЗ,АЗ,АЗ, колко съм заслужила, как си оценявам труда, парите са мои... После типично по Герберски направи завой.Между всички тикви на бостана има и кухи кратунки.
57
3
 
5
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Много народ иска да напусне поста, сега пък много народ иска да остане. Това на българина няма угодия, затова сме в калта.
56
6
 
10
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Това е моята заплата за година и половина бе, *** ! Моята работа да не би да е по-долна от нейната. И аз работя с хора, и аз искам бонус от 12-13000 , но никой никога няма да ми даде, въпреки че оценявам работата си на три пъти повече, отколкото получавам.Затвор за такива нагли тарикатки. *** държава,ей!