Плевнелиев изненадващо пристигна в Кабул

Президентът се срещна с афганистанския си колега Хамид Карзай
Обновена: 29 фев 2012 14:40 | 29 фев 2012 13:12,
78
Плевнелиев изненадващо пристигна в Кабул
Карзай и Плевнелиев Снимка: Reuters

Президентът Росен Плевнелиев пристигна на изненадващо посещение в Афганистан.

От прессекретариата на държавния глава не са оповестили визитата предварително.

Агенция Ройтерс разпространи снимка, на която българският президент се ръкува с афганистанския си колега Хамид Карзай в Кабул.

Повече подробности за посещението не се съобщават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
zon преди 12 години
Г-н президента Плевнялиев е на посещение в Афганистан със секретна мисия-изучаване характера и социалното поведение на афганистанската дългокосместа хрътка!После щял да приложи наученото за да се справи с Г-жа Плевнялиева! За справка-''Някои Афганистански хрътки имат склонността да станат необщителни без правилнатa социализация, за това трябва да се подсигури, че е приобщена на ранна възраст. Тази хрътка е най-препоръчана на хора с опит с кучета и тренировката им, защото упоритата им черта прави възпитанието истинско изпитание. Пакостите също може да са трудност с тази порода
68
1
 
4
 
! Отговори
Ани преди 12 години
Няма ли,кой да го попита на чии разноски е заминал за Авганистан.Народа умира от глад и мизерия,те се почудиха къде да се подянат.Докога ще търпим това чудо,този терор спрямо народа си.Как ни подмамиха да гласуваме за тях,а сега да им ядем попарата.И що за наглост продължават да обикалят по селаата да заблуждават селяните,и те готови пак да ги изберат,и това ще стане.
67
0
 
4
 
! Отговори
AYYYYYYY преди 12 години
Да сте чували посещенията на^президенти в Афганистан да се планувани?Винаги са внезапни,защото ги е страх да не би да стигнат до Афганистан.НАТО си прибра офицерите защото ги требят,дано Плевенлиев да не ги замени с български
66
1
 
5
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Откакто САЩ окупираха Афганистан, там се произвежда близо 92% от световното количество суровина за хероин... Провинция Хелманд заедно със съседната провинция Кандахар е най-големият производител на опиум...!!!- Аз ще продължа информацията...:1. Американците контролират Кандахар, а Талибаните - Хелманд... и заедно снабдяват Света с наркотици...!!!2. Американците, вече не искат да делят тази далавера и... Пребиват от бой довчерашните си "ортаци"...3. Сега обаче, талибаните и Алкайда им го връщат- Въпроса е...:- Какво правим Ние в Афганистан и как от рота (120 души), без решение на НС, контингента ни сега е 600 души... и харчим по милиард годишно, в тази *** вайна..., а децата и пенсионерите ни мрът от глад и болести???- А ХИЛАРИ ПОИСКА ОНЗИ ДЕН ОЩЕ ЕДИН БАТАЛЬОН
65
3
 
4
 
! Отговори
мен преди 12 години
братя талибани пуцайте мамичката му.
64
4
 
5
 
! Отговори
ZLA преди 12 години
Как ще се радвам ,ако изненадващо и си остане там!Завинаги!
63
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едните си раздават бонуси , а други се разхождат на държавна сметка!?????????????????????????????????????????????????????????????????????
62
1
 
6
 
! Отговори
селянче преди 12 години
Политическо, икономическо или туристическо е изненадващото посещение?
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е надявам се , че е казал на Хамид Карза, че ше идва! :D
60
4
 
22
 
! Отговори
Браво преди 12 години
Това се вика да забегнеш на майна си гъзина докато държавата ти гори ...
59
0
 
11
 
! Отговори
krasi преди 12 години
Квота за нов канал?
58
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
'Изненадващо'? За кого, за самия него ли? Може би и той не е знаел, че ще пристигне там :)))
57
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хубава новина. А ще се връща ли?
56
0
 
1
 
! Отговори
До 59 преди 12 години
Тя вече е местна там. Преди години обикаля из пустините и снима филм. Даже има награда за журналистика, смятам заслужена.
55
7
 
5
 
! Отговори
ANONIMEN преди 12 години
стига ривали като някакви дърти оплаквачки , работа на президента е да представлява българия и няма нищо по естетвено от това да посети страна където има български мироопазващ контингент
54
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Дали другарката Маргарита Ралчева( Емил Стоянова) го придружава?
53
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кво дири тоя там???
52
3
 
9
 
! Отговори
Послушко послушков преди 12 години
Понеже в България нямаме никакви проблеми, не стават престрелки, не се взимат бонуси от по 100 000 лв. абе направо сме цъфнали и вързали Та затова Плевнелиев е заминал за Кабул!Интересно ми е какво мисли на Бойко послушкото за бонусите в държавната администрация ?нормално ли е държавен служител сам да си отпуска бонуси докато сме в криза? В момента на 99.9% от Българите не им пука за Кабул гн. президент какво правите там ?! Върнете се и вземете позиция като мъж какъвто надявам сте гн. президе!
51
4
 
14
 
! Отговори
ко прайш там, бре? преди 12 години
Къв го дири тоз клоун там ? Арчи пари за разходки, *** кат си дойде, да не му нареди Боко да ги връща ? .... Иначе и него ще изволни !
50
3
 
7
 
! Отговори
мадафака преди 12 години
Роска, я си идвай бързо да връщаш бонусите си за 2010 и 2011, че бате ти Бойко, както те направи гаулайтер, така и ще ти спретне един бърз импийчмънт. Даже преди жена ти.