Борисов до Путин: Да разширяваме нашето сътрудничество!

Премиерът изпрати телеграма до новоизбрания президент на Русия
Обновена: 5 мар 2012 12:18 | 5 мар 2012 12:18, Красимир Ангелов
119
Борисов до Путин: Да разширяваме нашето сътрудничество!
Каракачанката Йорго, която също трябваше да развива българо-руските отношения. Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов изпрати специална поздравителна телеграма до Владимир Путин по повод избирането му за президент на Руската федерация, съобщават от правителствения пресцентър.

"Вярвам, че и занапред ще продължите да отделяте сериозно внимание на развитието на приятелските българо-руски отношения и да давате Вашия активен принос за разширяването и задълбочаването на взаимноизгодното сътрудничество между България и Русия във всичките му измерения", се чете в телеграмата на Борисов.

В нея министър-председателят поднася своите искрени пожелания за успешна и ползотворна дейност в името на благото на руските граждани, за мира и сътрудничеството в Европа и в света.

"Бих желал да изразя увереност, че на базата на изградените между нас отлични отношения, чрез открития и прагматичен партньорски диалог, заедно ще продължим да търсим и ще намираме най-правилните решения на въпросите от взаимен интерес за нашите страни и народи", завършва писмото на Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредния гаф на тиквата, избързал е с поздравленията. На Путин може да му бият шута. Ето какво е казала лейди Аштън: изборите в Русия са нечестни и сега Русия трябва да реагира и да дава обяснения."Брюксел. Върховният представител на ЕС по външната политика и сигурност призова Русия да реагира на недостатъците на руските президентски избори, на които Владимир Путин е победител.ЕС наблюдава предварителните данни от изборите в неделя, заяви говорител на Катрин Аштън на брифинг, цитиран от АФП. Тя добави, че администрацията на Аштън споделя опасенията на международните наблюдатели. Окуражаваме Русия да реагира на тези недостатъци, добави говорителят."
59
0
 
17
 
! Отговори
63 така е преди 12 години
България инвестира навярно 100 милиярда в хотели и съоражения които работят точно 2-3 месеца ,а можеше с 1/10 от тези пари да изгради (по скоро да запази) огромната си хранително-вкусова промишленост.Важно е да се произвежда дали ще е тор пак носи пари, с търговия на китаиски стоки сме живи умрели.
58
0
 
6
 
! Отговори
На 45 преди 12 години
Избърши си ***, който ти виси, докато" работиш," а в почивката си оближи ***, *** от самомнението за разбирането ти за пазарна икономика.Искам да ти светна, заедно с другите колеги "***", че не ти си открил пазарната икономика.Питай този, дето си му платил, за да заемаш работно място.
57
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А защо нашия президент не изпрати телеграма, нали те са колеги?Или той Плевнята е само за декор и да си приказва като се хили.
56
20
 
5
 
! Отговори
анти Тиква преди 12 години
г-н Путин, ние целокупният български народ не влизаме в тона на продажната Тиква, която ви се мазни. Ние ви имаме за диктатор и водач на руската политико-олигархическа мафия. Ние смятаме, че вие трябва да бъдете съден, осъден и вкаран в затвора, заради действия облагодеталстващи олигархията и в ощърб на обикновените руснаци и заради репресии и показване свободата на словото и гонениея на инакомислещи, които не приемат порочността на наглото ви крадливо управление !
55
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България от цигари , алкохол и кисели краставички за русия може да спечели много повече от всичките ЕС фашкии. ...Ех, ех, знаех си че има носители на нобелова награда за икономика между нас.
54
12
 
2
 
! Отговори
До 39 преди 12 години
А, леле ти си пълно куку. Ще умра от смях "симпатизирам на Изтока", ей, *** Русия няма нищо общо с източната мъдрост и култура, вземи та чети да се ограмотиш, да не плещиш глупости. Имперските амбиции са несъвместими с мирната източна идеология и начин на живот. Ясно ли ти е?!
53
0
 
21
 
! Отговори
Мнение преди 12 години
Аз мисля, че ако търгуваме с Русия, то ще се оживи нашето производство на зеленчуци и плодове, ще се събуди консервната промишленост.Навсякъде има мошеници, но нещата постепенно ще се регулират.Убийствено е традиционни производства на плодове и зеленчуци да са изчезнали.Спомням си какви ТИР-ове пълнехме с невероятни праскови за Холандия и Чехия! Беше преди 35 години.
52
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обаче кучето е уникално
51
2
 
6
 
! Отговори
djani преди 12 години
Позата "шпагат" е трудна и неустойчива, но по-достойна от "задна прашка". Трябва да се съобразяваме със статуквото - икономическо и това, че сме под лапата на мечока.
50
1
 
14
 
! Отговори
На платения 41 преди 12 години
Уважаеми "работещ"! Може би и бонуси получаваш. Най-големият ръст в икономиката имат именно тези страни и те са на Изток- Китай, Индия с многовековна история, от чийто опит се поражда мъдростта кое е най-важно. Простотата е, че не искат всичко!Ще допълня в неграмотното ти любопитство, че най-голямата военна сила в този район е Русия.С моята възраст и достолепие ще ти кажа да работиш, защото моята пенсия ми я дават с 300 лева по-малко, заради такива като теб.
49
13
 
3
 
! Отговори
снежанка преди 12 години
и аз пратих телеграма на джуджето с трибуквен жаргонен епитет
48
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** нали се прави на мъж нашия човек и на Путин, проекти, мроекти, не го интересува него , реже ги като краставици.. сега кво се умилква :)))
47
9
 
5
 
! Отговори
Путю преди 12 години
Искаме путюнизация на България! Давай Рапи!
46
2
 
16
 
! Отговори
от 50 преди 12 години
Защо е минуса , не всичко на тоя свят се върти около ЕС които е такъв притенциозен и слаб пазар ,че изобщо нетрябва да го гледаме.На нас ни трябва леко производство , за страни извън ЕС но доколкото виждам тотално сме абдикирали от пазари на които бяхме лидери.Тя парата дали е от германец или от 10 индиици е се тая.Поне тъпите бетонови комплекси по морето да измислим за какво да ги изпозваме извън 3 месеца алкохолен туризъм.
45
11
 
5
 
! Отговори
до 50 преди 12 години
От търговия с Русия не може да се печели, просто там пазара е толкова корумпиран и контролиран от олигархия и мафия че даже си нямаш на представа :)))Ше ти дам само един пример, в момента ние се възмущаваме от високата цена на яйцата от 32 ст., в същото време цената на яйсцата в Москва на дребно е около 140 рубли за 10 бр., което е около 70 ст. за яйце :))) като 60 % от тази цена се дължи на корупция и рекет
44
0
 
10
 
! Отговори
истински българин преди 12 години
всички "бивши българи" са говнари...
43
12
 
0
 
! Отговори
бивш българин преди 12 години
*** 47у за никъде не съм тръгнал, за да "стигам". Просто е смешно, недоразумение като теб да ми говорят за пазар, освен това, говоря с всеки, както си искам, а *** на баща си можеш да лижеш ти.
42
9
 
3
 
! Отговори
Evala преди 12 години
Във Франция се чудят какво да правят и каква точно поздравителна телеграма да пратят на Путин - или Цар Путин, както му казват - един недемократично, манипулативно избран президент. А Бойко бърза, но на него Путин му е идол, нали така беше?
41
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България от цигари , алкохол и кисели краставички за русия може да спечели много повече от всичките ЕС фашкии.