На прощаване с Трайков

Дадох всичките си сили, не съжалявам за нищо, каза министърът в оставка
Обновена: 20 мар 2012 16:04 | 20 мар 2012 16:04,
74
На прощаване с Трайков
Днес е последният работен ден на Трайков в МИЕТ. Снимка: архив, БТА

"Не съжалявам за нищо", отсече министърът в оставка Трайчо Трайков в последния си работен ден в икономическото ведомство.

"Дадох всичките си сили според своите възможности и тези на хората от екипа ми, на които благодаря, които ми повярваха, работиха дълги часове по същия начин както и аз. Така че това, което сме постигнали, е това, което е възможно да бъде постигнато", изтъкна Трайков.

Още по темата

"Затова хората трябва да се сменят, защото когато ти си направил нещо, следващият след теб може да използва твоя опит, но и да даде това, което той има повече като възможности", допълни той. 

Трайков отказа да отговаря на каквито и да е въпроси, свързани с проекта за АЕЦ "Белене".

Утре той ще предаде поста на наследника си Делян Добрев, който до момента беше негов заместник в министерството.

Трайков вече похвали наследника си на поста и заяви, че Добрев ще бъде добър министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
19
 
! Отговори
азе и тизе преди 12 години
Какво стана с Миро яйцето ,който донесе от Ирландия 20 годишно месо за "Стара планина"....в Бг!
25
11
 
13
 
! Отговори
нали! преди 12 години
На прощаване "Не плачи Трайков Не тъжи ,че стана и ти айдутин ....''
24
15
 
9
 
! Отговори
KOKO преди 12 години
татовото време свърши бе ***,вече няма мандат от 45 години!Или работи и показва конкретни резултати или навънка.Траичо освен шеврона които ни докара,нищо друго не направи,затова и Уорлико го защитава и напада ГЕРБ
23
3
 
16
 
! Отговори
тома неверни преди 12 години
аре стига ни занимавахте с този Трайчо де.Роден е министър ли.нещо епохално ли направи,чудеса с икономиката ли,що ли?като е влязъл в отбора на пожарникаря,не му ли е ясно,че поема всичката вина за провали от всякакъв характер,та да не се накърни имиджа на вожда.уСПЕХИТЕ САЗА БОКА,ПРОВАЛИТЕ ЗА ТРАЙЧО,КОЙЧО,ДРАГОЙЧО...
22
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отиде си министърът на икономиката на страна без икономика!Трайчо Димитров Трайков е роден на 19 април 1970 година.Трайков е магистър Международни икономически отношения (три пъти лауреат на стипендията на фондация Отворено общество" агент на Джордж Сорос, по съвместителство хомосексуалист- за студенти по икономика)Професионален опит в консултиране и мениджмънт:- Мениджърски и проектни задачи в рамките на дейността в България на австрийската група за услуги в областта на енергетиката и опазването на околната среда EVN. Основни постижения на компанията за периода: повишаване на ефективността на процесите в компанията повишаване цените на тока с всякакви измами, намаляване на технологичните загуби, решаване на проблемите със събираемостта в рискови квартали като Столипиново в Пловдив, успешното интегриране в групата на Топлофикация Пловдив-повишаване цените на парното пак с всякакви измами, успешното и в срок юридическо и оперативно разделяне на дейностите разпределение и снабдяване.- Консултиране на EVN по интеграцията на двете придобити български електроразпределителни дружества. Трайчо Трайков е одобрен от Народното събрание за министър на икономиката, енергетиката и туризма в кабинета на Бойко Борисов на 27 юли 2009 година.Това е Трайков дребен американски агент, с поставена цел съсипване на енергетиката в България. Чисто и просто: страна без енергетика страна без икономика!
21
4
 
24
 
! Отговори
Тя преди 12 години
Изкупителна жертва...иначе кадърно и скромно момче. Трябва да му дадат медал за търпение, не е лесно да те каратт да нямаш мнение, щото да изглежда така, че такова има само министър - председателят.
20
5
 
22
 
! Отговори
Петя преди 12 години
Честен, интелигентен и скромен човек е Трайчо Трайков.Той ще успее и извън Министерския съвет, но ние - българите сме безморални и в това ни е проблема.
19
8
 
7
 
! Отговори
ЗАЩО НЕ? преди 12 години
Има и такъв термин ----УВОЛНЕНИЕ ,какво толкова е станало ?Политиците и управниците в Бг да се научат ,че в чужбина "командировка" значи ,че отива да представлява Бг и да работи ,а не да си мисли ,че е на екскурзия или на почивка -----прав е Бойко !
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"В тия времена восташа разбойници многи, които се назоваха дехмокради- някуи бисипари, други сидисари, трети герберасти. Тия, герберастите, бяха най-върли разбойници. Водеше ги срашният Боко Тиквеникооглу Пишманкартоф, с байрактар паша Дянкооглу Кючук Пицарли и вярното му куче Цветанооглу Ибрахим Шериф ага. Изгориха села много и дойдоха на село в неделю месопустную, и оловиха много человеци и обраха и изгориха цал ***..."Из летописа на поп Йовча, за историята на *** древна държава, изчезнала в началото на 21 век.
17
4
 
9
 
! Отговори
Лелее преди 12 години
Не че Трайчо беше цвете, но новото пишлеменце вече започна да говори за шистовия газ. Като нищо набързо ще "ограмотят" народонаселението колко е хубав и безрисков и Шеврона на Уорлик ще се нахендри бързо-бързо.
16
14
 
7
 
! Отговори
13 преди 12 години
Какво ми пука Траичо дали е скромен!!!Плащаме му за резултати а не за скромност...Какво направи Траичо за България?Освен шеврон да ни домъкне!!!!?
15
7
 
0
 
! Отговори
jambo преди 12 години
Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012! След регистрацията ще получите имейл на български език с кратки съвети! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Лесно е, става за минута! Успех! Вашата покана е тук:signup.wazzub.info/?lrRef=d0fef1cc
14
1
 
3
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
Ти пък толкова да разбираш от рИформи, а да не знаеш правопис! Бива ли такова нещо?!
13
4
 
4
 
! Отговори
KOKO do 10 преди 12 години
Комплексар,не използвай форума за да избиваш комплекси.Аз също правя грешки технически защото нямам кирилица и ползвам ложициел.Важното е че се старая да използвам българската азбука
12
1
 
4
 
! Отговори
100 преди 12 години
Делян Добрев da beshe zavarshil Ikonomika predi da stava minister-eh tozi GERB-nova "Kalinka" v kabineta-ami da vzemat da im proveriavat diplomite predvaritelno pone-ne e tolkova slogno....
11
5
 
20
 
! Отговори
така е преди 12 години
Днес на на прощаване с Трайчо,а скоро и с ГЕРБ!
10
4
 
15
 
! Отговори
6 преди 12 години
Гърция и Испания имат селскостопанска икономика.Ние имаме АЕЦ,ТЕЦ ове и изнасяме ток.Защо ES ni spirat Белене,защото е руска или защото ги е страх да не забогатеем!Нали Оли Рен каза че не трябва да ни допускат да се развиваме,защото имало ред в Европа и ние не трябва да сме в групата на големите
9
2
 
18
 
! Отговори
до 8 преди 12 години
Какво искаш да направи Трайчо каквото и да направи минава през парла-мента там едни хора гласуват.
8
7
 
19
 
! Отговори
ДО 6 преди 12 години
Как ще изчезне нещо което още Костов го съсипа, ми то икономика няма от години бе другарю.
7
21
 
13
 
! Отговори
KOKO преди 12 години
Та какво направи Траичо за България!!!?Отговорете...защо ми слагате минуси?