Борисов подозира, че е обграден от шпиони

Вини Дянков и Трайков, които преговаряли по "Белене"
Обновена: 28 мар 2012 18:30 | 28 мар 2012 18:30,
226
Борисов подозира, че е обграден от шпиони
Бойко Борисов смята, че е взел правилно решение. Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов признава, че решението да се откажем от проекта АЕЦ "Белене" е било взето още преди няколко месеца. Това става ясно от публикуваната стенограма на МС от заседанието на кабинета.

"И аз истински се забавлявах, нас ни обвиняват в полицейщина, но имам чувството, че съм обграден от шпиони и всички наши решения, днес като го видях Костов по bTV същото, което като решение днес взимаме, той същото го показва. И няма да се учудя сега, ако отиде и каже – той Борисов се съобрази с нашите предложения на "Синята коалиция".

И тук виня някои хора, които участваха в преговорите, защото повтарям, Дянков и Трайков ги пратих да съобщят това на руската страна преди няколко месеца", заявява Борисов пред министрите си.

Още по темата

Според него решението на правителството е правилно, след като разгледали всички плюсове и минуси.

"Фактът, че нещо 33 години не е станало, има нещо, което да му тежи. Затова аз съм доволен, че и господин Путин прие моите тези като правилни и именно затова, защото много ми се иска да приключим с тези проекти, защото след "Бургас-Александруполис" това е вторият проект, който канцелираме, да отиде делегация, водена от министър Добрев, да уточним, по възможно най-дружеския начин да приключим с всички тези проекти, да намерят решения, да не се отива на съд да се харчат грешни пари, веднага да се стартира процедура за "Козлодуй" и съответно пак същите тези решения да се вземат за намиране на инвеститор, съвместна компания да се направи, да се търси хибридният модел", смята премиерът.

Той заръчва и ускоряване на действията по "Южен поток", който ставал газоразпределителен център на Балканите и по думите на премиера той е изключително изгоден за България.

"Това, което Путин ми каза, че декември 2015 г. трябва да тече газ. Беше изключително доволен и от това, че турският премиер Ердоган е подписал всички надлежни документи за минаване през икономическата зона на Турция за "Южен поток", така че в тази посока ни остава този проект", казва Борисов пред министрите си.

В решението да се откажем от АЕЦ "Белене" не фигурира точка, че на площадката ще градим газова централа. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя пък....***...млад комунист и нищо повече
114
16
 
7
 
! Отговори
ццц преди 12 години
Всичкото комунисти ***!! ДА видят как се пере след тях.
113
7
 
25
 
! Отговори
безсилие и глупост преди 12 години
Пожарникарят продължава да живее в някакъв си негов паралелен и параноичен свят, произведен от неговите халюцинации на сън и на яве. Свят пълен с някакви си ленти за рязане; с енергийна независимост от Русия с помощта на руски газ, закупен от Турция; с някакъв добър чичко от Мултигруп, който щял да спаси от самите себе си мините и миньорите; с чичка по джапанки от Катар, който щял да пръска стотина милиони долари в пустинята, наречена ***. В този паралелен свят пожарникарят се изживява и като придворен телефонист, докладвайки на Путин за поредното си безсилие и за граничещата си с безкрайността глупост. А това, че каруцата България стабилно е заседнала на всички възможни последни места в Европа за това нито думи, нито действия. Или както би казал лекаря: Разстройство на мислителната дейност, като симптом за психическо заболяване!
112
13
 
6
 
! Отговори
фен на герб преди 12 години
Страхотно изказване на г-н Борисов! "Давещите" се потъват и искат да потопят всички наоколо, но истината винаги излиза наяве.
111
3
 
20
 
! Отговори
7 преди 12 години
За двама съм сигурен че са агенти на ДС- Цветан Цветанов син агент на ДСи самработил в ДС над хотел Хемус...- Николай Младенов - сина агент на ДС...Цецко си подслушва Премиера мо мобилния телефон... подкупи Яне и секнаха флашките на откритоВсеки случай не е кака Пена или бай Иван от село... които подслушват и шпионират...
110
5
 
24
 
! Отговори
живко сталев преди 12 години
САЩ обещаха различни неща на ББ", за да се откаже от Русия. Ние се отказахме и се скарахме с това решение, само ,че САЩ няма да ни помогнат с каквото и да било. Колеги, това е политиката на разделяй и владей. Вече не сме хора на Русия, нито на САЩ, нито на никой,,,от много столове паднахме на земята. Това, че Белене няма да го има е голяма загуба. Не казвам, че трябва да го има,но това което се случва сега е автогол, към края на мача (мандата).
109
4
 
19
 
! Отговори
бай Петко преди 12 години
Бойкооо Бойко. Когато ти плюеха хората в ушите ти мислеше, че някой те лъже. Ами слез на земята и се вслушай и на опозицията. Пък ако си убеден, че и Дянков те шпионира, какво го жалиш още. Ти поне си българин и ако си с интереси за БЪЛГАРИЯ не чакай да те довърши и поредния шпионин, според тебе! А това, че си взел най-правилно решение, поне аз не вярвам. Най-евтината енергия е атомната, ама около тебе наистина има шпиони и всячески гледат да те откъснат от пъпната ни връв, според леля ВАНГА 1
108
5
 
27
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Господи спаси България от ЕТ "ГРОБ"
107
27
 
8
 
! Отговори
НАРОДА преди 12 години
С ТОВА РЕШЕНИЕ БОРИСОВ "'"ЗАКОВА'"" КАПАКА НА КОВЧЕГА НА БСП-КРАДЦИТЕ.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ БОЙКО.СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ МУ НАПРАВЯТ ПАМЕТНИК ДО НЕБЕТО.
106
3
 
28
 
! Отговори
ЦРУ преди 12 години
Нашите шпиони са:Цецко и Цецка,Дянков и Младенов,Плевенлиев и той иска ама не му стиска !
105
3
 
10
 
! Отговори
дядо преди 12 години
квото каже костов това ставамай излезна верно
104
3
 
36
 
! Отговори
параноя преди 12 години
Всъщност пожарникарят тормози цялата нация с един свой тежък психологически проблем. Той преследва миналото си, мрази себе си в миналото, било като дете, лишено от любов, (затова насъсква срещу майките с малките деца), било като мутра, било като комунист, било като монархист. Било поради факта, че е искал да работи в ДС, но там не са го приели поради липса на лични качества. Ако се вгледате внимателно ще разберете, че той атакува най-ожесточено именно своите сенки от миналото. Но България не е клиника. И ние гражданите не сме криви за неговото собствено мрачно минало, нито за неговата настояща параноя, нито за неговата неуспешна терапия!
103
2
 
18
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
ЯКА ГЪРЛО, Кое нещо в енергетиката ни почива на "пазарен анализ..." и конкуренция???1. Живеем ужким при капитализъм...2. Имаме ужким пазарна икономика, при това свръх-либерална...3. Живеем ужким в ЕС, където ужким имало свободно движение на стоки, капитали и работна сила...- НЯМАЛО ПАЗАР ЗА ТОК - ХА-ХА-ХА,Добре!!! НО ЗИМАТА ВНАСЯХМЕ ПО 400 Mw/дневно ОТ ФРЕНСКО-КУНЕВАТА АЕЦ-ЧЕРНА ВОДА!!! КЪДЕ СА СЕГА ПАЛЯЧОВЦИТЕ ОТ ОДС, КОИТО ГО ТВЪРДЯХА(а икономиката ни дори не работи)- ЗАДЪХВАМЕ СЕ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ЕДИН ГОЛЯМ ТЕЦ ДА СПРЕ И СТАВАМЕ ДИСКОТЕКА - ЕНЕРГОСИСТЕМАТА РАБОТИ БЕЗ РЕЗЕРВИ!!!(- Сталин се би без резерви пред Москва, Хитлер се би без резерви пред Берлин, Япония капитулира, когато им свършиха резервите)- ОЧЕВИДНО ЕНЕРГЕТИКАТА Е ПРЕД КАПИТУЛАЦИЯ!!!- Но ПИТАМ - Защо НЕК е ЗАДЪЛЖЕНА, да изкупува "вятърничевия" ток на 100%, за 25 години и на цена от 99 стотинки (без ДДС)... и да отказва ток от Козлодуй, струваща му 1.169ст И защо точно този ток се изнася, а ние купуваме скъпия!?!?!?- Защо изкупува тока от СПОНСОРИТЕ НА СДС, в Марица-Изток, за 17,5 ст., а от Държавния тец за 6,5 ст В СЪЩНОСТ ВЪГЛИЩАТА НИ СВЪРШВАТ СЛЕД 30 ГОДИНИ- Дори цената на тока от АЕЦ-Белене, да е 5.5 стотинки, което признава дори сребролюбеца Касчиев, тя пак е по-ниска от всички други Зелени и Въглеводородни източници на ел. енергия... - Приятели, ако бяха верни 1, 2, и 3 (по-горе), Козлодуй ще продава на 100% и не по 3,0ст. , КАКТО ГО ПРОДАВАМЕ НА ТУРЦИЯ, а по 8 стотинки, Белене ще продава на същата цена..., ПАЗАРНА ИКОНОМИКА е това..., а всички тецове, които не могат да се включат в тази "ценова игра", ще затворят или някои от тях ще останат, като Студен резерв... СПОНСОРИТЕ НА ОДС ЩЕ ИМ СПРЕ РУШВЕТА, НО КАКВО ОТ ТОВАТака ще изпълним и Евродирективата - Да намалим вредните емисии с 60%... Което ще направим всякак..., но САМО, ако го има Белене защото, ако го няма, до 10 години оставаме без ток..., ИКОНОМИКАТА НИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В КАМЕННАТА ЕРА, а по-точно ще го купуваме по 99 стотинки..., е, които можем да си го позволим де...
102
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
pravilno podozira.si4ki sa 6pionki.se pak jiveem v kali yuga.normalno e da buka ot degenerati
101
3
 
24
 
! Отговори
Gazibarev преди 12 години
Грешно решение, срещу националните интереси на страната! Всеки който твърди обратното е ***.
100
3
 
4
 
! Отговори
дедо Тъпчо преди 12 години
Дааа верно е!!! Яз ги зная шпионите-мойте приятели Киро и Спиро са-кат седнем да си пием мастиката на двора и се за Бойковите работи говорят гачели на една маса с него са сидели.Викам им -вий отде знайте бе ,да не сте шпионирали нещо,а?Ша ги издам на Бойко да ги бие по неколко пати на туй-тениса,оти те не могат да играт на таквиз щуротии ам поне да са засрамят малко бе...Па ако даде некой лев мога и доносник да стана,да ги топя тез гадове недни...
99
3
 
21
 
! Отговори
фиаско преди 12 години
Фалиралият селски цирк "Порисофф" продължава с гнилите си оправдания! Те сочат грешките на опозицията от миналото, за да оправдаят пълния провал на герб в настоящето, и панически се страхуват от програмираното им фиаско в бъдещето!
98
5
 
10
 
! Отговори
Който копае преди 12 години
Който копае гроба на БСП, той копае и собствения си гроб!
97
4
 
6
 
! Отговори
Яка Гърла преди 12 години
rumen221, като сам си признаваш, че си ***, защо се напъваш да драскотиш тъпизми, скоте селски? Гледам, че си изпуснал традиционното обръщение "приятели" в началото на поредната си словесна пръдня. Сменяш стила?
96
2
 
12
 
! Отговори
Лъжливото овчарче преди 12 години
Пожарникарят сам си е виновен, че вече никой не му вярва. Той лъжеше и продължава да лъже до забрава по кабеларките, прави народа на *** и будалка дори собствените си привърженици. И дори, случайно, той да каже някоя истина, пак никой няма да му повярва. Като на Лъжливото овчарче. Дето се казва, пожарникарят е жертва на собствената си глупост!