Любимец 13 за футбола и още нещо...

"В условията на криза се прави максималното за спорта"
Обновена: 30 апр 2012 17:23 | 30 апр 2012 15:52,
170
Любимец 13 за футбола и още нещо...
Поредната прерязана лента за премиера. Снимка: БТА

В условията на криза максимално се опитваме да подпомагаме спорта, в това число и тениса, каза премиерът Бойко Борисов при откриването на обновената база на Българския национален тенис център в София.

Министър-председателят посочи, че модернизацията на центъра е струвала 1 млн. лева, но това ще позволи изграждането на талантливи млади спортисти, които да печелят награди за България.

Още по темата
"Спорт Палас е изцяло готов и там са инвестирани близо 11 млн. лева, като умишлено сме го направили с тенис-кортове", добави премиерът и заяви, че няма по-хубаво място за подготовка в Европа.

Премиерът припомни, че през тази година са направени инвестиции от близо 5 млн. лв. за провеждане на световните купи по ски, за световните първенства по мотокрос, за художествената гимнастика и за световната лига по волейбол.

Борисов отбеляза и строителството на спортни зали - в Пловдив трябва да заработят две - през юни в Пловдивския университет за 2500 места, а през декември следващата година - зала за 8000 места.

"В София, Бургас и Варна вече има хубави зали, а ще натиснем догодина да стане готова и залата в Русе за над 6000 места", добави Борисов.

Премиерът заяви в отговор на журналистически въпрос, че иска да чуе предложения и за развитието на българския футбол, така че той да стане толкова привлекателен, колкото е бил преди години.

"Трябва да има честна игра, много състезания, в момента, в който чуя такъв вариант, имаме готовност да започнем строителството на четири нови футболни стадиона, включително и национален.

Но да започна да правя национален стадион за 10 - 15 мача и на него да присъстват по три - четири хиляди души - за това няма да дам пари на данъкоплатеца", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На това културните и образовани хора му казват "пир по време на чума", а герберастите му викали "прогрес".
60
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека ех Тигре, Тигре реже лентички и събира парцалчета, че инак я е хвръкнал до островите Фиджи я до Паго Паго.
59
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***! Кога ще разбереш, че образованието е по-важно от спорта? Нищо лошо за спортистите, но умствения багаже по-важен!
58
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
соц. прасенцата *** на умряло,защото знаят че завинаги ще си останат в *** и никога повече няма да видят власт.И не само това,ами и непрекъснато се смаляват...по естествен начин разбира се.Гласуваите за бсп,те ще ви оправят...така както са ви оправяли толкова години-Отзад!!!!Ама как да обясниш на промит мозък.Да,лявото е прекрасно,но с тези крадливи другари няма как да стане...усмихни се Българино!))))))
57
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тигърът с ножицата!
56
29
 
5
 
! Отговори
САМО ГЕРБ преди 11 години
Само БАТ БОЙКО ще ни спаси!!! Само той ще оправи народа! С него сме и на следващите избори!!!
55
1
 
16
 
! Отговори
ТТТ преди 11 години
Хляб и зрелища!!!.......и когато няма достатъчно хляб , се предлагат зрелища!!!
54
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за тоя дето реже лентата повече няма да пиша коментарии
53
1
 
10
 
! Отговори
бсп преди 11 години
вярно е *** а и време да си заминава за банкя
52
2
 
24
 
! Отговори
Дядо Петър преди 11 години
Рапонът да ПРЕСТАНЕ ДА ХАРЧИ НАШИТЕ ПАРИ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО.И да престане да рита футбол на малки вратички В РАБОТНО ВРЕМЕ, ЗАЩОТО ПАК НИЕ ПЛАЩАМЕ ТЛЪСТАТА МУ ЗАПЛАТА, КАКТО И НА ДУЗИНАТА ОХРАНЯВАЩИ ГО ПОЛИЦАИЧЕТА.Явно, подобно на всички останали комунисти, Рапонът може само да лъже и да харчи чужди пари.ЗАЩОТО ЗА НИЩО ДРУГО НЕ ГО БИВА КАКТО НЕГО, ТАКА И ЦЯЛАТА МУ РАЗБОЙНИЧЕСКА БАНДА, НАЗОВАВАЩА СЕ ГЕРБ.
51
10
 
5
 
! Отговори
Иван преди 11 години
до 72 Толкова беше дала Масларова да отидат отбрани пенсионери на море та да оправят оборота на "нашите хора" по морето .По добре да се строи за да спортуват децата а не да ходят баби на море и после да гласуват за Станишев и Нинова да си пълнят депозитните сметки.Какво искате бе хора по 5 лв на калпак или да има спортни площадки, пътища ,детски градини,отремонтирани училища.Стига с тази еснафщина и егоизъм.Мислете за децата си а не само за днес за себе си.
50
5
 
4
 
! Отговори
Шваба преди 11 години
Тия българчетата ще умрат неуки и прости.Държавата пари не дава на народа,а е обратното взима от него.Ама българчетата са крива нация,все гледат да кръшкат,да минат метър,да не плащат за нищо,да си лежат по гръб и да чакат държавата да ги позлати.Майко,майко,толкова сбъркани хора на куп в друга държава няма да се съберат
49
4
 
19
 
! Отговори
Трета световна война преди 11 години
Пожарникарят отдавна е нападнал България и води Трета световна война срещу нея!
48
2
 
12
 
! Отговори
Тъпото Копеле преди 11 години
Той и Пеле е ритал с мехура от прасето,ама цял свят му се кланя,то от всеки див селянин ако ставаше световен спортист,мама щеше да живее на Марс.
47
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не очаквам правителството да ми оправи живота, но защо трябва да ми го спъва с техниет меко казани тъпанарски решения, до няколко години тук ще останат *** и пенсии
46
3
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Той и за Цвети Пиронкова не е чувал.Баща й горкия заложи апартамента и цялото имущество,за да може да тренира в чужбина,защото е талант,а държавата не си мърда пръста.Ама не се трови толкова,по форумите обикновено пишат нещастници гледащи само за своята паница,а за страната си не мръдват и пръст.
45
5
 
5
 
! Отговори
Свободен селянин преди 11 години
А ние селяните че си ритаме на бабуни и полянки с дереци че праим вратите и ще има да си чакаме и ние да станем,като Европейските селяни само на изборите търчат като бесни кучета да ни затрупват с обещания,затова пък и ние вземем парите и не гласуваме за никой пускаме празна бюлетина,каквито обещанията такива и изборите...
44
5
 
9
 
! Отговори
селянина преди 11 години
Хахах, тъпите комунисти били виновни, че се махали спортистите оттука...нашите спортисти са 1) Мързеливи, затова и всички ги мачкат,2) Капризни, и затова и не им изнася да тренират на настилки, които не са топ-качество.К'во, и "тъпите комунисти" в Бразилия също не дават кой знае какви средства за спорта, ама пак ще дойдат и ще ни скъсат гъзовете от е*ане в кой да е спорт, нали ? То бива да си *** шопски селянин като тоя горе на снимката, ама чак пък толкова...
43
12
 
3
 
! Отговори
До 72 преди 11 години
Чувал ли си за Сесил Каратанчева бе *** твойта майка нещастна ***.Това момиче отиде да се състезава за Казахстан,защото тъпите комунисти не си мръднаха пръста да създадат условия,нормални условия да се развива.*** като теб требва господ да ги прибира по-бързо щото сте като плевел за обществото
42
6
 
20
 
! Отговори
икономист преди 11 години
Пилеят се пари за реклама на Тиквата. Икономиката губи от всичко това, ЧАКАТА НИ ТЕЖКИ, МНОГО ТЕЖКИ ГОДИНИ !!!