Явор Гечев беше преизбран за шеф на младежкото БСП

"Целта ни е да бием ГЕРБ на следващите избори"
13 май 2012 14:20,
46
Явор Гечев беше преизбран за шеф на младежкото БСП
Млади социалисти гласуват на конференцията. Снимка: БСП
Да бием ГЕРБ на предстоящите парламентарни избори е основната задача пред БСП следващата година. Това заяви Явор Гечев пред делегатите на Конференцията на Младежкото обединение в БСП, след като беше преизбран за председател на НС на Обединението.
 
Гечев получи подкрепата на 315 от общо гласувалите 534 делегати. Трендафил Величков получи 157 гласа, Георги Кардашев - 54 гласа, а Георги Георгиев - 3 гласа. 
 
Явор Гечев благодари за доверието, което му беше дадено и призова младите социалисти да работят заедно. „Ще оправдая доверието ви, няма да се предавам и ще пазя интересите на младите хора в БСП”, заяви Гечев и се обърна към делегатите като към „приятели и другари”.
 
Младите социалисти избраха 59 членове на новия Национален съвет на Обединението. Очертаха стратегията си за действие през следващата година и приеха обръщение – „Да бъдем част от промяната за България!”. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Бат Митко преди 11 години
Тия кифли на преден план нямат 1 час трудов стаж, нито пък жизнен опит - кво ше биете бе? ...ще биете по една ч-кия на Явор Гечев......с п-тки политика ще правите...смешници!!!
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз бях тям, срещу 100 лв. разбира се !
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един и същи перко пише тук, май :)
24
2
 
8
 
! Отговори
НФСБ преди 12 години
Явор Гечев е син на вицепремиера Румен Гечев! Доказано с експертиза по митохондриална ДНК! Каето значи...приказката за крушата! Хлапето е с балонно самочувствие! Миналата година бомбастично тръбеше, че зърнения баланс е бламиран и зърното няма да достигне, а то бе в излишък! Така и стария Гечев твърдеше, че няма да има хиперинфлация...
23
4
 
7
 
! Отговори
Хитлин и Сталер преди 12 години
Това, че червените бабички са заблудени/е, облажили са се с апартаменти и коли при Тато/ може да се приеме като малкото зло! Но за младежи, живеещи в 21-ви век това е недопустимо, освен, ако и те лапат от "червените куфарчета" или по някакъв начин са обвързани със специалния списък "103"...
22
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДОГОДИНА НА ИЗБОРИТЕ *** ЩЕ ОТНЕСАТ ГОЛЕМИЯТ ЧЕРВЕН Х**4 ГОДИНИ ПРАЗНОГЛАВИЯ *** СЕ ХИЛИ КАТО ЗЕЛКА ВМЕСТО ДА СЕ БОРИ ЗА КРИЗАТА. И ТОЯ ПРЕЗИДЕНТ СИ Е ЖИВА ЖЕНИЧКА.
21
8
 
7
 
! Отговори
Гогата преди 12 години
Предтсавям си какво представлява младежкото Герб:на първите редове Дъмбела, Ряпата,Каратиста,до тях Гребцитезад тях:Ланеца,Борците, ***,Джамбаза и тн.
20
8
 
6
 
! Отговори
zuio преди 12 години
Само млади и красиви хора бяхме там.
19
6
 
14
 
! Отговори
мда преди 12 години
Младите Ц.ИЦИалистки показват с ръка дали са готови да д.ухат на когото трябва, за да напреднат в кариерата и в живота. На заден план се вижда, че и младежите са готови да го правят.
18
12
 
8
 
! Отговори
Кире преди 12 години
Я колко млади хора има :) развенчани са митовете, че в БСП има само възрастни!
17
5
 
5
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 12 години
Ще бият *** на слона в зоологическата градина и то защото е женски.
16
5
 
9
 
! Отговори
Левата ръчичка преди 12 години
Знае се, че от БСМ са тръгнали много червени *** в БСП(к). Например - Вигенин.
15
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези младите да не би да са с увреждания?
14
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По колко ли са им платили?
13
4
 
14
 
! Отговори
дърт социалист преди 12 години
ей тия младичките ще ги вкарам в голямата политика и големите пари, но това няма да е напълно безвъзмездно, преди това ще ми се отчетат по канален ред, както си е прието в нашата партия.
12
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
искам да попитам защо прехвалените комунисти набутаха хората в панелки? а като отида в зоопарка в софия - ужас , все едно влизам в концлагер. соц ком творенията са егати извращенията. Не съм видял едно нещо направено от тях да буди възхищение, освен ако не става дума за тъпота и упоритост. и след като биете минусите, в яда си и безсилието ще си признаете че това е истина.
11
13
 
7
 
! Отговори
Бай Иван ЧеПа преди 12 години
ха- ха -ха виждам че пишете глупости и простотии за МО БСП явно имате интерес към БСП щом и пишете и четете какво се случва с партията. Благодарим ви гербаджиичета. Цял свят знае какво означава БСП, а ГЕРБ някой знаели какво значи .... пхаххахаха
10
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много п*ткалък там бе, явно си прекарват добре ***!
9
13
 
11
 
! Отговори
MG преди 12 години
Ей, ГРОБ-ари и БОКО-висти, пръскате ли се от яд, че БСП ще го има и след 120 години, а ГРОБ пее лебедовата си песен в момента? Хохохох
8
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
KAK MOJE MLADEJI DA SIMPATIZIRAT NA BSP TRIBVA DA SA MALOUMNI ILI LUDI DRUG VARIANT NIAMA