Кунева – последната червена кукувица, нервничи Костов

Опитвала се упорито да снесе яйце в синьото им гнездо
16 май 2012 19:02,
143
Кунева – последната червена кукувица, нервничи Костов
Лидерът на ДСБ Иван Костов. Снимка: архив, БТА

Меглена Кунева е "последната червена кукувица, която се опитва да снесе яйце в синьото гнездо".

Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов в отговор на въпрос дали формацията на бившия български еврокомисар би могла да бъде новият политически субект вдясно и да измести оттам досегашната десница.

"Кунева не може да бъде десен субект", подчерта Командира. Вече стана ясно, че двама от напусналите ДСБ – Петър Николов и Хлисто Ангеличин, избраха проекта на Меглена Кунева.

Освен тях двамата от Командира се отцепиха и бившият кмет на "Лозенец" Прошко Прошков и Даниел Митов.

След тях още 17 членове и председатели на районни ръководства в София обявиха, че прекратяват членството си в партията.

Още по темата

След решението на СДС да не продължи споразумението "Синята коалиция" тъмносините започвали самостоятелна подготовка за следващите избори. Те знаели как да задържат доверието на избирателите, да привлекат нови последователи и затова не се притеснявали дали ще влязат в следващото Народно събрание.

Костов не пожела да влиза в разговор в стил има ли нечия "дълга ръка" при разбиването на "Синята коалиция", докато лидерът на СДС в оставка Мартин Димитров видя намесата на ГЕРБ в план за унищожаването на десницата.

"Имаше проект на споразумение, Националният съвет на СДС отхвърли предложената в него политическа платформа за превръщането на СК в траен субект", категоричен беше лидерът на ДСБ. Според него другото било лични коментари.

Иван Костов отново обяви, че няма да се оттегли и е "за" запазване на сегашните структури на "Синята коалиция" в Народното събрание, в Европейския парламент и в местната власт.

Той беше категоричен, че ДСБ ще продължи да ги подкрепя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
1
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
DO 120MOLA TE NE PI6I POVE4E,4E OTTOLKOVA MNOGO PARTII 6TE OSTANE ...SAMO 4LENA (1)OT N A S T O Q 6 T A T ANI KONSTITUCIQ,ZA6TOTO REALNO WSI4KO SI E PO...PE6TERNOKOMUNISTI4ESKI...
114
0
 
4
 
! Отговори
Говедарин преди 11 години
червена кукувица убаво, ама преди да снесе трябва някой да я оноди,инак яйцето ше излезе зАпъртък!:D :D :D
113
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А какво става с изкукалия Уорлик?
112
3
 
2
 
! Отговори
///// преди 11 години
No Kuneva e v parlamenta 2013, a Kostov chte go ***!
111
3
 
7
 
! Отговори
Stefan преди 11 години
Патологичният *** егоцентрик, съвсем е загубил връзка с действителността и в желанието си да стегне малкото останали му верни сектанти, ръси небивалица, след небивалица.Последно прочетох, че бил оставил България 2001 на второ или трето място в Европа по жизнен стандарт...Посмали ***, че бетер дърт *** лъжеш и мажеш...
110
7
 
3
 
! Отговори
мммда преди 11 години
костов е много добър икономист колкото и да го плюете как мислите дали е по добре да имаме министър на 33 год или малко по улегнал със стаж и опит? за мен икономиката трябва да се управлява със съвет от 3-*** души минимум за да не стават грешки
109
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
но е прав за крадлата Кунева-Пръмова
108
2
 
5
 
! Отговори
cska преди 11 години
kostov ti si nai golemia *** za poslednite 20 g ti i tvoite BOKLUCI MINISTRI rasprodadohte darzavata na bezcenica njama parlament za tebe povece *** takav
107
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бих добавил и никаквица
106
2
 
10
 
! Отговори
76 преди 11 години
Костов е от същото комунистическо гнездо. КУКУвичок.
105
2
 
7
 
! Отговори
вяра преди 11 години
Това е най-доброто определение за тази жена.
104
1
 
4
 
! Отговори
Не е за завиждане преди 11 години
Явно Кунева има огромни задължения към някои среди у нас, а може и в чужбина, защото иначе е нормално след толкова усилия и напъни в политическия живот да се отдръпне и да си почива, добре осигурена.
103
3
 
5
 
! Отговори
Денерис преди 11 години
Добре я е определил. Кунева е инструмент е ръцете на комунистите. Те спонсорираха образованието ѝ и я намърдаха в политиката за да може сега тя да им изпълнява поръчките
102
4
 
5
 
! Отговори
didoo преди 11 години
Костов е в правото си да се ядосва, защото Кунева наистина е червена. Някои от неговите депутати, които напуснаха партията му, за да се присъединят към Меглена, ще го разберат, но ще е късно за тях да се върнат обратно при десните.
101
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Е не мисля ,че преценките му са съвсем точни,нали? В доста преценки и решения е и грешал и най малкото не му прави чест да коментира точно така.За това , че го напуснаха няколко местни лидери на ДСБ , да потърси все пак накрая и вината и в СЕБЕ си!
100
1
 
3
 
! Отговори
иво преди 11 години
Че къде видя последните данни?Доколкото си спомням , освен твърдото влизане на четирите формации , доста странно , една продажна агенция обяви , че СДС е с 3.7% ,докато ДСБ едва минаваше 1%.Можеш ли да познаеш веднага, по коя поръчка и какво ще стане. Тези от СДС си помислиха , че са елитни *** ,а ГЕРБ ще им плати като магистрални.
99
2
 
6
 
! Отговори
arhar преди 11 години
През октомври 2010 г. Костов в ефир по БНТ каза, че Гоце е някъде около главата на октопода ... При това положение Костов лош човек ли е или казва твърде неудобни истини за некои ' величия ' ?
98
6
 
8
 
! Отговори
georgi_linkov преди 11 години
За мен Иван Костов е изключително прав в преценката си! Кунева до нищо хубаво няма да доведе България, ако седне да управлява. Нали я видяхме като еврокомисар - с толкова много власт, а абсолютно нищо не направи за тази държава! Аз съм дълбоко възмутен, че именно тя направи кариера в Брюксел на гърба на страната си и народа си
97
0
 
8
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Гоце нямаше ли Нобелова награда ... в пернишка област ?Наистина е по - добре Гоце да си направи своя партия и да си вземе там Румен П., К. Добрев, Л. Корнезов и останалите му верни по дух другари ! При това положение, след като Гоце и сие напуснат партията , то тогава ще може да се говори, че БСП вече е европейска партия ! Станишев многократно е доказал, че е европейски политик с позитивно мислене и висок морал ! Доказателство за това е и фактът, че той откриваше библиотеки, вкл. и най - голямата научно - техническа библиотека у нас през пролетта на 2009 г. Гоце си е зависим от кръга ' Монтерей ' и този факт, за съжаление , няма да се промени ! Но както казват - всеки сам си решава дали ще се движи по правилния път на европейско развитие или ще се движи по някаква грешна орбита ...
96
2
 
9
 
! Отговори
bottiglia_ преди 11 години
Ооо, червената снахица става все по-актуална! Апетитите й за власт нямат край, типично по балкански. Такива болни мозъци не могат да се задоволят да са прости чиновници, а винаги трябва да са отгоре и най-лошото е, че тази изкривена и болезнена мегаломания се подкрепя от депутати дупедавци и пишман бизнесмени, които субсидират подобни партии ментета.