Фениксът разпалва ДимКа-та на Димитър

Синът на Капка застана начело на Национал-демократическата партия
2 юни 2012 17:05,
101
Фениксът разпалва ДимКа-та на Димитър
Димитър Стоянов. Снимка: архив Булфото

Политическата "ДимКа" на майка и син Капка Сидерова и Димитър Стоянов от днес си има лидер.

Очаквано, след единодушно гласуване на учредителите, начело на Национал-демократическата партия застана Димитър Стоянов.

Още по темата
"Всички тук вярваме, че можем да направим промяна. Аз искам да променя света, като започна от страната си", обяви в привественото си слово настоящият евродепутат от "Атака"“ и доскорошен съратник на Сидеров в партията му.

Стоянов допълни, че приема поста си като "апостолска мисия",защото по думите му навсякъде в Европа се виждат патриотични политически движения, които излъчват млади лидери.

В управителния орган на партията влизат седем души, сред които председателят, майка му Капка Георгиева, Десислава Кочовска - дъщеря на Вера Кочовска, двама настоящи и независими депутати Петър Хлебаров и Борислав Стоянов, Величка Христева - председател на Асоциацията по фехтовка, и юристът Чавдар Стоянов.

За символ на новата партия бе избрана птицата феникс.

До новата формация се стигна, след като в "Атака" избухнаха скандали с пълна сила. Сагата започна, след като Димитър Стоянов поиска оставката на Сидеров.

Възникна и спорът кой иска да превземе партията – депутатката Деница Гаджева, за която се твърди, че е в близки отношения с лидера на "Атака", или Капка Сидерова, която вече се раздели със Сидеров.

Паралелно със семейните трусове "Атака" остана само с 10 депутати в Народното събрание, което е минималният брой за парламентарно представителство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Не му вярвам на тоя.Всеки иска да се намеси в политиката за да си осигури лесен живот и лъже избирателите, че ще защитава техните искания и интереси.Лъже преди изборите за да го изберат.След изборите забравя какво е обещавал или казва не зависи от мен, трябва да сме повече за да променим нещата.Докато нашите политици са такива няма бъдеще за БЪЛГАРИЯ!
69
0
 
19
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Кой го измисли този "мушморок" ? Ега ти държавата ,щом той ,майка му и ненормалната Д. Кочовска създават партия.
68
0
 
21
 
! Отговори
бай Колю преди 11 години
Не им се смеем , но такива мушмороци живеят на наш гръб и богатеят затова просто трябва да отпаднат на изборите . Основният въпрос , е кой ги създава и цепи такива мушмороци и с каква цел ????
67
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
партия атака не е сериозна
66
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още едно доказателство,че в България прави политическа кариера най-големият *** на обществото. А този *** с шизоидно излъчване е върхът на сладоледа.
65
0
 
16
 
! Отговори
Ха ха хааааа преди 11 години
В понеделник ще учредяваме партията на гъбарите. Всеки който е набрал днес повече от 1 кг. гъби да заповяда в пирогов.
64
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз току що се събудих и също основах партия-казва се ТЪПОКРАДидва от това че съм *** ама ще крада...
63
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
той и майка му в управителния съшет , после ще дойде и чичо му и леля му в управителният съвет , братовчедите , баджанаците и цирка е пълен , що ни занимават и с тоя мазник
62
0
 
11
 
! Отговори
ШИКЪЛГРУБЕР преди 11 години
Аз пък искам да си направим НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ !!!! Какво ще кажете , а ??? Емблема -знак ще е - петолъчка с вписана в нея свастика / пречупен кръст/ . Така ще обединим много сбъркан и не сбъркан народ-избирател ;))) ;))))
61
0
 
15
 
! Отговори
Избирател преди 11 години
Още един синковец ,който го мързи да бачка и с малко акъл да развие бизнес ще папка от държавната субсидия за партия.Крайно време е партия загубила избори и не е в парламента да и се спира кранчето на финансиране.
60
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Капка и Митето са си нарекли партията на свое име, както хората си наричат частните фирмички. е, то си е частна частна фирмичка за точене на парички. а колко са откровени, но и скучни. да беше поне Национална Димка, Българска Димка, или Димка за България
59
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хората които вярват, че тоя недорасъл откачалник и дъртия откачалник Волен са наистина скарани, са доста *** парчета. Лош матрял!
58
2
 
12
 
! Отговори
Гришо! преди 11 години
Преди да си счупя компютъра, четейки това, искам да кажа, че днес на 2-ри Юни, се замислих колко голяма нужда имаме от нови национални герои, но "апостола МИтко"?!?!?!?! Това вече е прекалено!!!!!!!!!!!!!!!!!! Време е да излязат естествените лидери на нацията!
57
1
 
5
 
! Отговори
Гришо! преди 11 години
А бе я се скрий бе!!!Това е първисигналната ми реакция на това заглавие и вече се замислям колко на място е тя......Искам да кажа, че колкото и да е читаво да е детето на мама той не трябва да присъства в политическия ни елит......... Просто няма за какво да се хванем повече от 5 години е доведения син на Волен и нищо повече...... Спирам.!!!
56
10
 
1
 
! Отговори
ZA преди 11 години
za novata partiq sum,zastoto sa 4estni,neopetneni hora i imat idei s razum,ne psihopati kato Volen
55
7
 
0
 
! Отговори
imat budeste преди 11 години
protestnite partii imat budeste,samo mafiqta reve,zastoto iska da e ve4na. podkrepqm ndp
54
7
 
1
 
! Отговори
ndp преди 11 години
i Bulgariq ima nujda ot nova i sveja nazionalisti4eska partiq,vijte gurziq i surbiq
53
9
 
1
 
! Отговори
podkrepa преди 11 години
Novata partiq e dobra,ste ima privurjenizi,horata obi4at novoto
52
1
 
5
 
! Отговори
хахаха преди 11 години
"Аз искам да променя света, като започна от страната си"- ихааа!! :)))) Това що за комедия е???
51
0
 
3
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Внукът на Радой Ралин реши да стане политик - да дава повод за епиграми, вместо да ги съчинява като дядо си.