За изборите ще разчитам на всички, включително на Първанов!

Целта е само една - да свалим ГЕРБ от власт, посочи Станишев
Обновена: 9 юни 2012 18:11 | 9 юни 2012 17:42,
256
За изборите ще разчитам на всички, включително на Първанов!
Георги Първанов не коментира новото Изпълнително бюро на БСП. Снимка: БТА

Трябва още днес да започнем подготовката за парламентарните избори. Това заяви председателят на БСП Сергей Станишев на заседанието на Националния съвет на партията.

НС на БСП гласува предложението на Сергей Станишев за състава на Изпълнителното бюро на БСП. На тайно гласуване всички предложени членове получиха подкрепата на повече от половината членове на Националния съвет. Гласуваха общо 161 души, като недействителните бюлетини са 3.
 
Новото ИБ на БСП се състои от 23-ма души: четирима заместник-председатели - Янаки Стоилов, Георги Пирински, Евгений Узунов и Димитър Дъбов, шестима секретари - Антон Кутев, Бойко Великов, Катя Николова, Красимир Янков, Кристиан Вигенин и Евтим Костадинов, говорител - Ангел Найденов, и членове - Анна Янева, Борислав Гуцанов, Владимир Топенчаров, Деница Златева, Дора Янкова, Илияна Йотова, Йордан Стойков, Михаил Миков, Любомир Петков, Милко Багдасаров, Станислав Владимиров и Явор Гечев.
 
БСП има само една цел - да свалим ГЕРБ от власт, заяви пред журналисти Станишев. Според него още четири години управление на ГЕРБ ще означава катастрофа, мизерия и голямо изоставане на България в ЕС. Срещу нас ще бъде хвърлена цялата държавна машина - МВР, компромати, пари, медиен ресурс, коментира лидерът на БСП. Според него натискът срещу БСП не е спирал в последните три години, но оттук-нататък ударът ще бъде тотален и целенасочен. 
 
Лидерът на БСП Сергей Станишев заяви, че за предизборната кампания ще разчита на всички сили в партията, включително и на Георги Първанов.
 
Председателят на БСП отрече някои досегашни членове на ръководството да не са предложени в новия състав, защото не бил доволен от тяхната работа. Всеки има своите силни качества, въпросът е да се разпределят по най-ефективен начин електоралните, лични способности на всеки един член от Националния съвет, отбеляза Станишев. 
 
Георги Първанов коментира пред журналисти, че е правил много успешни кампании. Той отбеляза, че ще обикаля страната и ще помага на онези региони, които имат нужда. Първанов отказа да коментира предложения от Станишев състав на Изпълнителното бюро, като отбеляза, че отстоява екипния принцип и го приема като факт.
 
Депутатът Корнелия Нинова заяви, че свършеното досега е добра основа за новото ръководство да надгражда с нови идеи и реални действия. Тя каза, че вчера Сергей Станишев й се е обадил и днес не е изненадана, че не е предложена в новото бюро. Върших си работата, но очевидно не е било достатъчно, посочи Нинова. Според нея Националният съвет ще одобри предложения от Станишев екип, защото в него има много силни и качествени хора. 
 
Със 129 гласа „за” и 1 „въздържал се” беше гласуван и съставът на Националния предизборен щаб. 
Още по темата
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
2
 
5
 
! Отговори
Сокол преди 11 години
Всички марш в Сибир, несретници крадливи! А тия от снимката не знам какво мъчение от Инквизицията е по-подходящо да им се измисли:))
207
2
 
6
 
! Отговори
Габи преди 11 години
Добре, ще свалите ГЕРБ; впрочем, както е тръгнало те сами ще се свалят, но какво ще предложите: К.Нинова, М.Манолова, К.Добрев, Вигенин? Или агата Доган и резервната писта на царя М.Кунева? Въобще ,вие имате ли си представа после какво ще правите? А и няма какво да крадете!
206
3
 
5
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
ZA GLASUVANETO,SEREGEI4O 6TE RAZ4ITA NA WSI4KI,DOIDAT LI NA WLAST--SAMI 6TE SI KRADAT...SEREGEI4OVA,G%CEVA,MASLAROVA,OV4AROVA,TLASTATA MAINA SVINAROVAI TAKA DO KRAQ NA MOSKVAAA.NIE SME NA WSEKI 4/TI KILOMETAR...
205
2
 
5
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
W OPOZICIQ--WODKA "LICEMERNA",ANAVLAST--KRAJBATA BEZMERNA...HA NAZDRAVE,I NE SE NAPIKVAITE...NA PROSKUBANIQ PETEL G%CE SAMU OSTANALI SAMO TRI PERA.E IMILIONITE,KOITO MU PLA6TAMEZA SKAPATA GAZPROMSKA BALVO4...
204
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хора, бъдете нащрек!Задава се нов червенотурски цирк, този път с участието на другарката Кунева-Пръмова!Чухте оня *** от Сливен как се пазари за кметски кандидатури и какви далавери от най-ниско до най-високо ниво върти (дори и "експлоатирал жестоко" служебния си телефон, плащан от общината!). И мутри за изборните комисии искал да наема!Така става всичко в тая престъпна клика БСП! Ами Кирилчо Добрев и сърбите, ами Румен Главата и Р.Овч.? МАФИЯ!!!КУНЕВА Е ТРОЯНСКИЯ КОН ТОЗИ ПЪТ, ПАЗЕТЕ СЕ!!!
203
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, знаем, че целта ви е единствено да свалите ГЕРБ от власт, но не и да подобрите положението на народа, безродни червени ***!!!
202
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Празни момински мечти!
201
1
 
2
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
248 ZA 246
200
1
 
5
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
TETRANITROTULULOL E TOVA,KOETO ZASLUJAVATEWIE LILIPUTKITE--OPROPASTILI RODINATA NI...4AKAI...TI PAK SI KREMALSKA PODLOGA I TRQBVAMNOGO DA TI OBENQVAM KAKVO E PAK TOVAR O D I N A ...
199
3
 
3
 
! Отговори
Маркофф преди 11 години
До 238 ББ ще живее, а за теб се съмнявам, че ще живееш добре, ако оцелееш...
198
1
 
2
 
! Отговори
Маркофф преди 11 години
До TNT първо да те попитам, знаеш ли какво е тринитротоулол ? А грамотен ли си? Че си *** е видно, но на теб ти отива...
197
2
 
2
 
! Отговори
Маркофф преди 11 години
Ако си нормален, нямаше да бъдеш анонимен...
196
2
 
2
 
! Отговори
Маркофф преди 11 години
до 225 на теб ти го набиха ГЕРБ, бръкни си в джоба и ще напипаш нечия ръка от ГЕРБ...гордей се...
195
7
 
6
 
! Отговори
ДО МАЛОУМНИТЕ преди 11 години
НАЙ-ДОБРОТО,КОЕТО ЩЕ НАПРАВИ ЗА НАРОДА БСП Е ДА СВАЛИ АЛЧНИТЕ КРАДЛИВЦИ,ЛЪЖЦИ,НЕКАДЪРНИЦИ И МОШЕНИЦИ ОТ ГЕРБ.СЪС СТАНИШЕВ НАЧЕЛО,КОЙТО Е ЧОВЕК НА БОРИСОВ НЯМА КАК ДА СТАНЕ.ТАКА ПОНЕ МУТРИТЕ ЩЕ СЕ ОТДАЛЕЧАТ ОТ ОФИЦИАЛНАТА ВЛАСТ.ЕДИН ДОСКОРО ПОКЛОННИК НА БОРИСОВ,КАЗВА УМИРАМЕ ОТ ГЛАД.ВСИЧКО Е ПРЕЛАПАНО ОТ МУТРИТЕ МУ И НЕГОВИТЕ ФИРМИ.ЕТО ТОВА Е БОРИСОВ И МУТРЕНСКАТА МУ ГРУПИРОВКА.НАПРАВИХА СИ ПАРТИЯ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА И ДА ВЛАЧАТ ЯКО.БАЛАМИТЕ,СТИГА СТЕ ГО ХВАЛЕЛИ БАНДЮГАТА,ТОЙ Е ОБИКНОВЕН ПРЕСТЪПНИК
194
1
 
5
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
DO 240POSLEDNIQ TAKAV E SASE4EN NASRED SOFIQ OT KREMAL.SLED TOVA--OTE4ESTVEN FRONT--BELENE I SEGA SA6TO ZA BELENE IZKAT DA PRAVQT OTE4ESTVEN FRONT-KREMAL...
193
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Посочете политик, който да не се стреми към властта само за лична изгода. За нещо повече трябват държавници, а в България към сегашния момент такива не виреят.
192
3
 
8
 
! Отговори
съсльо преди 11 години
да се извини на електората, както др. Кутев за Перник.Хората не са му пионки да му изпълняват болните амбиции
191
6
 
14
 
! Отговори
Smurt za BSP преди 11 години
Neshtastni PRESTUPNICI ....da jivee Boiko Borisov..!
190
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Забележете внимателно какво казва тоя : тяхната цял не е да работят за България, а да свалят Герб от власт. И след това - много крадене!!!
189
4
 
9
 
! Отговори
do233 преди 11 години
Vseki koito iska da razbere zna4enieto na APOKALIPSIS zadaljitelno NE TRQBVA DA GLASUVA ZA BSP.