Кой депутат, кой министър – решавам през май, отсече Борисов

Премиерът не иска да го питат по въпроса дотогава
Обновена: 30 сеп 2012 18:07 | 30 сеп 2012 15:15,
352
Кой депутат, кой министър – решавам през май, отсече Борисов
Борисов в село Анево. Снимка: БТА

„Кои ще бъдат водачите на листи от ГЕРБ за парламентарните избори, кои ще бъдат министри и заместник-министри и кои кметове ще стават депутати, ще реша през май месец догодина”. Така премиерът Бойко Борисов коментира предизборната си стратегия за предстоящия парламентарен вот през лятото на 2013 година.

Той помоли журналистите да не го питат на тази тема дотогава, защото всичко друго казано ще бъде интерпретация.

Борисов заяви, че няма информация за американския инвеститор, проявил интерес да строи АЕЦ „Белене”. Според него те той първо трябва да заяви официално интерес и внесе банкова гаранция, за да започват разговорите се него.

Още по темата

„Когато сложат гаранция от 200 милиона евро, тогава ще разговаряме с тях”, посочи министър-председателят.

Тази теза премиерът лансира още в четвъртък, когато каза, че “Белене“ все още е един гьол и единственото, което имаме е един гьол и едни намерения.

Тогава той постави няколко условия на американския инвеститор, който има интерес към изграждането на втората атомна централа като частен проект. Борисов уточни, че чак след като тези изисквания бъдат изпълнени, той ще разговаря с инвеститорите.

В Сопот премиерът присъства на отбелязването на 100 години от Балканската война, след което отиде в село Анево, където има изградена канализация за 2 милиона и половина лева, а кметът на населеното място е от БСП.

„Виждате, че който кандидатства, печели проекти, а в Севлиево се оплакват, че нямат вода, защото са спали 30 години, не може да ми мине яда от вчера заради тях”, посочи Борисов.

По-късно премиерът разгледа новопостроената църква в село Анево, която е изградена с пари от дарения.

Вчера премиерът беше на посещение в района на Севлиево, където има проблем с водоснабдяването. Премиерът обясни, че правителството прави всичко възможно, за да бъде решен проблемът.

Той изтъкна, че до това положение се е стигнало, след като повече от 20 години водопреносната система не е била модернизирана и е имало огромни пропуски в управлението на града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пази боже плешива мишка да не се вмькне да ни управлява някакси ,застото само болен човек иска таково животно пуснато в кьщата си свободно
197
13
 
10
 
! Отговори
НАЦИОНАЛИСТ преди 11 години
Ако искате просперитет за България - подкрепете НФСБ! Другите крадат и лъжат!
196
6
 
49
 
! Отговори
beauty преди 11 години
Охранено прасе гадно.Повръща ми се като го гледам тоя ***.И каквито и избори да идват, тоя смята да купува всичко така че с добро няма да се махне:(((
195
1
 
5
 
! Отговори
данек преди 11 години
Може би но те е страх ,че няма да сьм там оше дьлго
194
5
 
2
 
! Отговори
данек преди 11 години
До Софокъл жалко сьщество си ти,комплексар
193
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Палете свещ всеки ден от радост ,че има някой на който му пука за тази дьржава
192
6
 
21
 
! Отговори
Софокъл преди 11 години
Нищо не решаваш ти, Тикво зелена полята и натурена от пожарникарска пяна !!! Решава Брюксел, вместо нас !!! Ибрици смотани !!! Гилотина- в София на 24ч. работен ден !!!
191
1
 
10
 
! Отговори
данек преди 11 години
и на кого здравей бе ***??
190
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да кажем бай, бай на престъпнитаeБКП(Б С П)ДС,КГБ,ГЕРБ,БСП,ДПС!
189
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички вие сте импотентни относно политика,чалгари мрьсни
188
2
 
2
 
! Отговори
danek преди 11 години
До 69 ти си червив от тьпотия
187
5
 
16
 
! Отговори
@ преди 11 години
Лидерът на ГЕРБ е бивш (?) професионален рекетьор. Шайката потни милиционерски фуражки, които го бранят с баражи от сквернословия по форумите, не са в състояние да променят този биографичен факт. Той днес управлява държавата така, както навремето е управлявал бригадите от събирачи на рекет по "Витошка" и преките улички.
186
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Алооуу.. министър Константинов, намесете се бе. Че ставаме за кашмер и присмех из странство. Вижте там, някакви хапчета и отвари му дайте на тоя бе... Белким се спре с простотията. Алеко, Алеко... Що не си жив, та да видиш бай ти *** и с митницата и с Фалкона... Трагедия...
185
3
 
16
 
! Отговори
69 преди 11 години
Услади му се службата на Боко. Натиска се като червив пак да е мин.председател.
184
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Диана Найденова БТВ изгони Мишо Шамара от БТВ,пак се слага на Бойко
183
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тиквата показва прийоми от преди 15-17 години,когато ходеше с неговата шайка да събира дълговете на по-големите мутри...Остава тия дни някой,който му противоречи да бъде качен в багажника на някой джип и разходен в планината .... Колумбия на Балканите ....
182
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герб са менте партия,още повече дясна.Герб е комунистическо - социалистическа партия от руски тип,която защищава единствено интересите на комунистическо-социалистическата олигархия(бандитите) у нас и руските интереси (руската мафия)
181
3
 
33
 
! Отговори
S O S ! преди 11 години
Само Боко не е подменил вота. Нито е работил за бай Тошо, нито е бил в съдружие с Царо, нито му е бил бодигард, нито Царо го направи главен секретар и генерал, нито пък Боко беше водач на две листи на НДСВ 2005-та. Айде сега почвайте с минусчетата, мамини златни, докато кокошите ви мозъчета с памет по 2 минути като на маймуните не са забравили първото изречение.
180
3
 
20
 
! Отговори
пчеличката МАЯ преди 11 години
Има ли пилот в самолета?
179
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъкмо когато Доганя беше на власт ; ТОГАВА баце ти Бойче стана Генерал ! ( Изцяло по Калинкин тертип - без даже и да е стъпвал в Генерал Щабна академия ! ) ! А преди това ? Ееееех - преди това новоизлюпеният Калинкин Генерал , си беше пълноправен член на БСП и преди това - на БКП ! Хайде кажете КОЕ НЕ Е ВЯРНО ???