Костов режисира разбиването на СДС, смята Валентин Николов

Сдружението „Патриот” може да стане партия преди изборите
Обновена: 5 дек 2012 11:45 | 5 дек 2012 11:03, Веселина Йорданова
108
Костов режисира разбиването на СДС,  смята Валентин Николов
Сградата на Народното събрание. Снимка: Impact Press Group - архив

Сдружението „Патриот” може да стане партия, което е съвсем закономерно в навечерието на парламентарните избори”, заяви независимият депутат и член на сдружението Димитър Карбов пред Нова телевизия.

От сдружението водели разговори за сътрудничество със СДС от средата на месец май, в момента в който синята партия  се разграничи от ДСБ.  Валентин Николов заяви, че като бивш член на СДС това му вдъхнало оптимизъм.

Двамата отрекоха да са обвързани с някоя политическа сила и заявиха, че не са демократи от вчера.

Според Николов има сценарий за разбиване на синята партия с главен режисьор и сценарист лидера на ДСБ Иван Костов и главен герой евродепутата Надежда Нейнски.

Още по темата

„Синята коалиция се разби още мината година, когато те не подкрепиха кандидата си за президент Румен Христов“, каза Николов. По думите му Нейнски е „осребрила“ членството си в СДС и „ако някой изпълнява поръчки, това е тя“.

„Сценарият е прост – много скоро ще се създаде партия "Единство", тя ще стане партньор с ДСБ, но това трябва да мине през трупа на СДС“, допълни той.

Карбов и Николов заявиха, че са постъпили като национално отговорни политици с внасянето в парламента на кандидатурата на Галя Гугушева за конституционен съдия, за да се спре кризата в Конституционния съд и поредните упреци от ЕС.

„Не става въпрос за никакви водачески места в листи, а че трябва да се подаде ръка на СДС в труден момент“, каза Николов и допълни, че според него партията не само ще влезе в следващия парламент, но и ще излезе по-силна от скандала, когато се прочисти от хора, които й „забиват нож“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още по темата: СДСДСБсдружение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
85 и кой от ДСБ е имал съпричастност към тази служба , *** ***.
72
1
 
20
 
! Отговори
Петър преди 11 години
Има ли нещо, за което да не е виновен Костов?
71
25
 
7
 
! Отговори
Абривиатурата ДСБ преди 11 години
Държавна Сигурност България. Председател: др. Иван Костов. / Успешно справил се с поставената задача: Чао-Чао СДС /
70
2
 
15
 
! Отговори
ПИСНА НИ ! преди 11 години
А полека Се ДеСе да влезне в следващия парламент. Се ДеСе е мъртва партия. Вградените типове на БСП и Герб я доумъртвиха. За СеДеСе престанах да гласувам още когато турчина Румен Христов ни го пробутаха да участва в предизборната кампания за президент. СДС не направи никаква кампания и това беше показател, че са се разбрали с Герб да изберат турчина от Гоце Делчев Плевнелиев. Днешното СДС е партия на сантименталните избиратели, от него не остана нищо.
69
2
 
16
 
! Отговори
@82 преди 11 години
А ти си най големият *** измежду всички тук :)
68
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най голямия престъпник от Бг.политиците е иван костов.
67
13
 
6
 
! Отговори
Ха ха хааааа преди 11 години
Не костов а дс и бсп с костов го постигнаха.
66
4
 
23
 
! Отговори
Ме преди 11 години
Прав е! Костов е виновен :)Както съм казвал нееднократно.. с оттеглянето на Костов от СДС, то (СДС) се обезличи и там останаха само ***..
65
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Господин Николов, досега вие сте минали през БКП, СДС, НДСВ, Атака, независим бяхте покрай Герб, сега се връщата в СДС. Политическото номадство и келепира ли са в основата вашия патриотизъм? И кой ви дава право да бъдете съдник на много по-морални хора от вас?
64
6
 
30
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Много ми е интересно след като постоянно наричате Костов "политически труп" защо всички треперят от него? Защо ви е трън в очите, нали нямал никаква подкрепа? Ще видим догодина кой ще е трупа, а вие си пишете глупостите по форумите, с това ще си останете. И още нещо- човек, който пише само с главни букви- явно има комплекс за малоценност и страда от липса на внимание :)
63
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Седесарията ,бате ви ***. "големия седесар", както го титулува Кабагайдов,се отказа от СДС през 2001 на президентските избори .Забравихте ли как ни зае..а и се напарави на "независим" !Имате ли поне малко памет ,като плямпате,че Костов разцепил СДС,защото го напуснал.Ми това стана през 2004 г.И аз напуснах ,не защото Костов ми е казал.Напустнах през 2003 със три страници заявление да тогавашния председател на СДС "Средец" Иван Сотиров -типичен седесарски клиентелист,каквто е и до днес:сол-ташакт на Кабагайдов.Много върл антикостовист (Костов му беше казал на едно събрание на нашата организация,че такива чорбари като него ще гледат парламента през крив макарон).Той е харесван от остатъчната седесария, за щото тя е като него.Той им е за пример: като кмет на "Средец" подкрилото на Софиянски се облажи с пет общински имота.ОТ ТАКИВА ИЗБЯГАХМЕ ПРЕЗ 2003 И 2004 Г ЗА ДА НЕ ИМ НОСИМ КАШМЕРА И ОБРАЗУВАХМЕ ПЪРВО ГРАЖДАНСКОТО СДРУЖЕНИЕ "ДИАЛОГ" А СЕД ТОВА И ДСБ,СЛЕД КАТО И КОСТОВ НАПУСНА ПОЛОВИН ГОДИНА СЛЕД НАС !Анадънму ?Ето това е историята на "цепачите"!А обективно СДС беше разцепено от Симеоон Крадливи още през пролетта на 2001 г.След това го разцепи и Софиянски през м.юни 2001 (образува ССД), а през есента на същата година и изгонения от СДС клиентелист Бакърджиев(образува "Радикали" ).Забравихте ли ги тези разцепвания ?Седесарията ,много услужлива памет имате ! Май въобще я нямате
62
0
 
19
 
! Отговори
nemam nervi преди 11 години
Синята коалиция се разби още мината година, когато те не подкрепиха кандидата си за президент Румен Христов- Тоя така наричащ се седесар май забрави,че СДС нарушиха споразумението в Синята коалиция за явяване на президентските избори,като се съюзиха с ухиления кмет и екзекутора на мавзолея
61
4
 
40
 
! Отговори
демократ преди 11 години
Безмозъчното плюене по Костов , само вдига рейтингът му . Продължавайте в същия дух !
60
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Държавата ще се оправи,когато Костов поеме отново нейното управление.А всички плювалници по негов адрес го правят единствено от злоба,безсилие и некадърност.
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво стана с партията на гоже и ковачки или се вляха в гробаджийската партия?
58
1
 
23
 
! Отговори
добричлия преди 11 години
Това май не е Валентин Николов от ГРАБ, а е Валентин Николов-Валио Варакса от Атака, бивш член на БКП, СДС, НДСВ, понастоящем "независим депутат" с купена доплома от ВИНС-Варна, замогва се от контрабанда на цигари през 90-те. Депутат е от добрички многомандатен избирателен район
57
2
 
18
 
! Отговори
ГЕРБ и Костов са ви преди 11 години
Костов режисира разбиването на СДСЕ чакайте малко сега! Нали Бойко беше разбивача на СДС или поне те така казаха, като им даде аванта да изберат те Конституционен съдия. Сега изведнъж пък Костов се оказа. Айде разберете се последно - ГЕРБ ли са виновни или Костов е виновен :)
56
3
 
35
 
! Отговори
edno kuni преди 11 години
Привърженик съм на Костов, преди всичко заради това, че не е популист като Яне, Волен и Бойко, а и говори разумно. Човек не може да бъде сигурен в никого, но след като гледам кои най-много го плюят, продължавам да му вярвам.
55
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като го слушам този от "Патриот" просто се чудя как навремето е влязал в СДС. Този човек няма никаква политическа грамотност и не само политическа. И се чудя как ще създават партия и кой ще гласува за тях. И още нещо, защо за всичко в тази страна е виновен Костов. Как лесно се забрави 1997 г. , в какво положение взе страната Може да има грешки , но това е единствения политик, политик който спаси държавата от фалит. И сега тези които пишат против него, не се знаеше , дали щяха да могат да пишат.
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ясене 62 по скоро би се оправиля , ако ти отнемеха правото на глас , но заради принжипите на демокрацията трябва да турпиме диктата на посредствеността чийто ярук представител си ти.