Костов режисира разбиването на СДС, смята Валентин Николов

Сдружението „Патриот” може да стане партия преди изборите
Обновена: 5 дек 2012 11:45 | 5 дек 2012 11:03, Веселина Йорданова
108
Костов режисира разбиването на СДС,  смята Валентин Николов
Сградата на Народното събрание. Снимка: Impact Press Group - архив

Сдружението „Патриот” може да стане партия, което е съвсем закономерно в навечерието на парламентарните избори”, заяви независимият депутат и член на сдружението Димитър Карбов пред Нова телевизия.

От сдружението водели разговори за сътрудничество със СДС от средата на месец май, в момента в който синята партия  се разграничи от ДСБ.  Валентин Николов заяви, че като бивш член на СДС това му вдъхнало оптимизъм.

Двамата отрекоха да са обвързани с някоя политическа сила и заявиха, че не са демократи от вчера.

Според Николов има сценарий за разбиване на синята партия с главен режисьор и сценарист лидера на ДСБ Иван Костов и главен герой евродепутата Надежда Нейнски.

Още по темата

„Синята коалиция се разби още мината година, когато те не подкрепиха кандидата си за президент Румен Христов“, каза Николов. По думите му Нейнски е „осребрила“ членството си в СДС и „ако някой изпълнява поръчки, това е тя“.

„Сценарият е прост – много скоро ще се създаде партия "Единство", тя ще стане партньор с ДСБ, но това трябва да мине през трупа на СДС“, допълни той.

Карбов и Николов заявиха, че са постъпили като национално отговорни политици с внасянето в парламента на кандидатурата на Галя Гугушева за конституционен съдия, за да се спре кризата в Конституционния съд и поредните упреци от ЕС.

„Не става въпрос за никакви водачески места в листи, а че трябва да се подаде ръка на СДС в труден момент“, каза Николов и допълни, че според него партията не само ще влезе в следващия парламент, но и ще излезе по-силна от скандала, когато се прочисти от хора, които й „забиват нож“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още по темата: СДСДСБсдружение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боже до къде стигна СДС някакви измикяри напуснали Атака да имат мнение за вътрешнопеартийните им работи , падението наистина е очайващо . Нищо така ми е по лесно тамън няма да се двуомя за кого да гласувам Гледали сте Междузвездни войни . Как започваха а . И апри нас така ДСБ е последната надежда.
52
25
 
8
 
! Отговори
ЯСЕН преди 11 години
БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ ,КОГАТО ВИДЯ КОСТОВ В РАИРАН КОСТЮМ ПОНЕ ЗА 15 ГОД. !!!!
51
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А пък според мене, Николов има задачата, да внушава и да генерира неистини.Защо пък трябва да вярвам на този човек. Той нито е фактор, а си един никой. Някакъв си плямпач от женския пазар.
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Една от грешките ни е че не можем да гласуваме за експерти, а за партии. Прочем вече напълно се износи идеята за партиен живот. Та какво ни остана - бачо Ванйо, непослушен икономически министър :)
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
стих на Дядо Славейков:"Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме..."За младите и за други, които не са чували мрачния пророчески стих, той ще прозвучи като писан току що, нищо, че е отпреди почти век и половина...
48
2
 
17
 
! Отговори
Велес преди 11 години
СДС има само един печеливш ход,да смени сегашното си прогерберско ръководство с нови лица /ако има ресурс за такива/ Иначе го чака незавидната участ на НДСВ!Колкото до ГЕРБ,искрено се надявам и те да последват участта им.Което не е изключено след четиригодишните постоянни издънки! Лошото е,че няма свестни политици на хоризонта...В нито една политическа формация!Засега,спасение има само в един бъдещ НАРОДЕН СЪД ,но пътя до него може би ще е разкървавен,неконтролируем,с ексцесии, но необходим !
47
8
 
25
 
! Отговори
Амън преди 11 години
Не спира помията изливана от страна на ДС върху ДСБ! Службите на мутроолигарсите действат много коварно и подмолно, за да попречат на единствената истинска дясна опозиция в България! А простолюдието чете вонящите пасквили и пцува и се прехласва.
46
8
 
5
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 11 години
И Нейска ще поеме по пътя на Пръмова и подобно на дърта квачка ще се обгради със седесарски люспи. И аз поддържам тезата, че тя със сетни сили се опитва да спаси политическата си кариера и е готова моментално да пристане на онзи, който преди години пусна бюлетина "с отвращение" за нея. Може би още тогава И.Й.К. да е бил много прав, защото Нейска наистина е политическа отврат!
45
0
 
11
 
! Отговори
......... преди 11 години
Ако си и вярват за всичко това, значи щъркелите яко са ги изпохапали.....
44
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
46, Станишев е махленец като бат Ви Бойко в изказванията, какво да му диря прилика с друг.
43
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Извинете, ама не разбрах каква алтернатива на г-н Костов предлагате, защото той според мен най правилно може да постави където е необходимо лостовете, водещи до положително икономическо развитие. Наречето го ако щете негова фикс идея и няма да сте далеч от истината.
42
1
 
3
 
! Отговори
andro преди 11 години
4ak takava idiot6tina ne beh 4uval
41
1
 
22
 
! Отговори
Стар преди 11 години
Стига сте манипулирали действителността през периода 1997-2000 г, аз всичко съм видял с очите си , 1997 год. комунистите оставиха една порутена държава.Мислите ли че тези хитреци комунистите щяха да дадат държавата си без бой ако действително Живков беше построил две Българии.Лъжа и измама на ДС и БКП.
40
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъвто и да е Костов, от три години му следя изказванията - логични, последователни и разумни. Забелязах и че иска да осъществи амбицията си да пребори кризата. Друг такъв няма - дори атакиста Волен се огъна и възхваляваше магистралната мода.
39
4
 
12
 
! Отговори
Стар преди 11 години
Ало, "журналист"Това е също мит-"защо раздаде всички предприятия на комунисти-социалисти-ченгета в т.н. приватизация".Аз също съм живял в този период - разберете нямаше раздаване, имаше търгове и който даде повече печелеше, защото можешеда се обжалва търга.Но всички в България беше доведено до фалит - справка речта на П.Младенов пред пленума на БКП през декември 1989 г.
38
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А със "Сапио" какво става...?!
37
15
 
5
 
! Отговори
уууууууу преди 11 години
Много ясно е че е партийния секретар-Костов
36
1
 
11
 
! Отговори
сашо преди 11 години
до 23, това журналист малко ме смущава, да не би да си МАДАМ В, дали журналистическата проституция отново е на мода, доносници, слуги и обслужващ персонал плювайте по Костов и ще има КОЛЕДНИ БОНУСИ, а за собствения си морал не мислете, нямате такъв от край време.
35
16
 
5
 
! Отговори
7 преди 11 години
Много сте късопаметни всички :))) Хайде към архивите на вестниците или в библиотеките и търсете архивите от октомври 96 до юни 97. Да няма изненадани от това, което прочетат :)) Така уважавания и величан като велик икономист Костов беше против валутния борд, що ли? Виденов започнаха подготовката за въвеждането му, а след изборите който и да беше на власт щеше да направи това, което направи Костов. МВФ просто не остави друга възможност. Та толкова за заслугите на един или друг. :)))
34
3
 
27
 
! Отговори
ДЕМОКРАТ преди 11 години
НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТ, ИВАН КОСТОВ НЯМА НИКАКВА ВИНА В СЛУЧАЯ. ВИОВНИ СА ХОРА КАТО КАБАИВАНОВ, РУМЕН ХРИСТОВ И ДРУГИТЕ ***, КОИТО СЕ ПОДМАЗВАТ НА БОЙКО И МУ ВЪРШАТ ЧЕРНАТА РАБОТА, С КОЯТО ДОРИ И ЦВ. ЦВ. НЕ ИСКА ДА СЕ ЦАПА.