Не сме герои в сериал, за да си прощаваме!

Нейнски: Нападките показват, че интересите на ГЕРБ са засегнати
Обновена: 17 дек 2012 10:05 | 17 дек 2012 10:00,
99
Не сме герои в сериал, за да си прощаваме!
Снимка: neynsky.eu

„Атаките срещу опитите на традиционната десница да се обедини като тези на вътрешния министър Цветан Цветанов показват, че са засегнати интересите на ГЕРБ.” Това заяви пред bTV евродепутатът Надежда Нейнски, която наскоро напусна СДС и оглави преговорите с ДСБ от името на изключените и напусналите съюза, които целят възстановяването на Синята коалиция за парламентарните избори догодина.

„Процесът тече от известно време. Целта е останалите хора в СДС да обслужат интересите на ГЕРБ", коментира още Нейнски нападките на управляващите, някои от които бяха насочени лично срещу нея.

„Управляващите наричат СДС марка. Необходим им е символ, който да ги легитимизира като демократичния партньор на СДС,” смята бившият външен министър на България.

Още по темата
Критиките на Нейнски към ГЕРБ били точно в това дали са демократична партия. „Виждате какво се случва например с избора на конституционен съдия, за който дори президентът даде своята оценка,” посочи тя.

„Единството е единствената формула за десницата, за да стане гарант, че демократичните промени в България няма да бъдат променени,” заяви Надежда Нейнски. По думите й ключово е да бъде съхранена истината за реформите в България.

„Не сме герои в сериал, за да си прощаваме", каза Нейнски в коментар на отношенията й с друг бивш лидер на СДС Иван Костов, с когото, след разединение в миналото, сега търсят обединение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скрий се, мумийо! Всички знаят каква гнилоч сте!
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 20 , ти май се се бивш ,както сам пишеш !? Не си по добър от тия които плюеш ,защото и ти се пребоядисваш както тях ! Утре и червено знаме ще вееш ,защото си продажник !
21
7
 
17
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Е сега много ще се изкефя, ако от Европейския Съюз въведат визи само за България!Да си спомнят неблагодарните фенове на БСП и на ГЕРБ и всички които плюят по Надежда Нейнски какво беше преди нея!!!Ама жалко че няма как да стане. И в Шенген няма да ни приемат, ама и визи едва ли ще има.Но ако ГРОБ спечели още един мандат, може пък и да ни изключат от ЕС. Знае ли човек ...
20
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
стар БАРДАК---НахАранете медиите ..!Хубавото Наде ,...минало бешело,тая я видяхме ....давайте следващата!
19
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тази защо не беше съдена за Либия Тогава оставиха нашите да ги съсипят а външно с години не си мръдна пръста за нищо Но всички винаги ръсят мозък а като лапнат кокала забравят какво са обещавали .
18
14
 
20
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Брей, колко много *** има в тоя форум, платени от ГРОБ да плюят по Надежда Нейнски!Плюйте, плюйте, така ще спечелите някой лев за бира и кебапчета!Ама ако не беше Надежда Нейнски, щяхте да влизате в страни от ЕС и Шенген през крив макарон! Щяхте да разберете какво значи да се редите на опашки за визи!Не заслужавате такава привилегия, драги другари!
17
3
 
16
 
! Отговори
Гласоподавател преди 11 години
Как може никой да не вижда "култ към личността", "само доброто за партия герб е добро за народа", "Дайте кандидатура, а моите дупетати ще я изберат" - че това е най-комунистическата и болшевишка партия след промените през 1989-а. Дори в БСП всичко сериозно се решава на конгреса и с делегати от села и паланки, а в герб - каквото Той каже?!
16
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката е показано бостанско плашило, а като сетя, че на тази й викаха "хубавото Наде", отврат.
15
5
 
14
 
! Отговори
стършел преди 11 години
За съжаление в България никога не е имало дясна партия!!! Всички са клонинги на БКП! Яко са ни стегнали примката...Комунизмът никога не ни е напускал , просто мутира все по- успешно...жалко!
14
18
 
5
 
! Отговори
SEDESAR преди 11 години
Много се радвам, че Надка и останалата *** депутати алчни за местата си избягаха и пристанаха на Костов.Така по естествен път СДС най-накрая се изчисти от всякакви кариеристи и смъртоносната прегръдка на драгалевския мавър.С удоволствие ще гласувам отново за преродената синя идея.СДС и Герб - кошмара на комунистите:)
13
9
 
11
 
! Отговори
нене преди 11 години
Това,че съм отвратен от тази скумрия и дружката й Костов, въобще не означава,че ще гласувам за ГЕРБ! Писна ми дилемата да бъде по-малко зло/ по-голямо зло! Крайно време е народът да покаже,че е суверен не само 1 годишно и после да го бият с тоягата 4 години до следващия път!
12
5
 
17
 
! Отговори
Десен преди 11 години
Идеята на ГЕРБ да приватизират СДС излезе печеливша. Българите са един много малък и много *** народ и изобщо не усещат когато ги работят по най-елементарен начин. Единствената ви надежда е ДСБ или Синята коалиция, ако бъде съставена такава, но вие няма как да го разберете. За вас е важно какво ви казва Славчо *** и какво пише в жълтите парцали, които наричате вестници.
11
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредния политически скелет извадиха *** от БКП-ДС от нафталина.
10
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съжалявам, че години наред съм гласувал за тая ***!Само личен интерес и празни приказки. НАДМИНАХА И КОМУНИСТИТЕ -СДС-та, ДСБ-та. Унищожиха надеждите ни и нямат срам.Винаги сме били бедни, но ГЕРБ поне нещо стойностно оставят след себе си.
9
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тази е олицетворение на лъжата и лицемерието
8
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още една бита карта ...........дреме и , нали се наяде с парички, и тя беше една гладна и скъсана на времето
7
14
 
18
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Ще гласувам за Синята Коалиция на изборите! Ще гласувам за Надежда! Само в нея ми е надеждата! Явно истинските антикомунисти настъпиха псевдоантикомуниста и прикрит комунист Бойко Борисов по опашката!Дядо му бил убит от комунистите? Да бе, да! Моята баба пък беше отвлечена от извънземни с летяща чиния!
6
13
 
21
 
! Отговори
Отвратен преди 11 години
Отвратен съм от Г-жа Нейнска. Бившият и съпруг бе известен с "голямата сделка " за паркинга...Тя самата е едно обикновено БГ момиче добре ориентирано към парите и корупцията.
5
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сините плашат, че ще се коалират с комунистите, Куневица и Доган срещу ГЕРБ :)))))))
4
1
 
14
 
! Отговори
boza преди 11 години
V Bulgaria oste razchitat na kusata pamet na horata !