Връщаме се назад, когато Борисов беше главен секретар!

Хората на Кунева се възмутиха от стрелбата срещу Баретата
Обновена: 29 яну 2013 14:49 | 29 яну 2013 14:47,
213
 Връщаме се назад, когато Борисов беше главен секретар!
Меглена Кунева. Снимка: архив Булфото

Страната се връща към времената, в които сегашният премиер Бойко Борисов беше главен секретар, заявиха днес от “България на гражданите“.

Коментарът на секретаря на партията Калин Томов дойде по повод показната стрелба по Златомир Иванов-Златко Баретата. Той беше прострелян четири пъти по-рано днес на влизане в Съдебната палата.

По времето, когато Борисов беше главен секретар, станаха няколко знакови убийства, като едно от най-запомнящите се беше убийството на Георги Илиев.

“ГЕРБ обещаха, че хладилникът ще бъде пълен с полицейски акции, но се оказа, че дори и полицейските акции не ги умеят”, каза още Калин Томов.

Той изрази силната загриженост на “Движение България на гражданите” за нивото на сигурност в страната в последната една година.

“Бяхме свидетели на атентата в Бургас, от който не последва нищо, не стана ясно как беше допуснат и защо не беше предотвратен. Нямаме справяне с битовата престъпност, няма полицейско присъствие в голяма част от малките населени места и селата, няма резултат в борбата с престъпността в големите градове и доказателства за това са и многобройните заплахи за бомби в търговските центрове и училища”, заключи секретарят на “Движение България на гражданите”.

“България на гражданите“ ще внесе  проект за промени в законодателството, свързано с референдумите още в първите дни на следващото Народно събрание, заяви Даниел Вълчев. Партията на Меглена Кунева в момента не е парламентарно представена, но според резултатите на социологическите агенции нейни представители ще застанат зад банките в следващия парламент.

По думите на Вълчев партията ще инициира и национален референдум за свикване на Велико народно събрание за сериозни промени в основния закон.

Даниел Вълчев отбеляза, че повечето референдуми в света не са по един въпрос, а по няколко.

"България на гражданите" продължава да смята, че референдумът в неделя е бил нечестен и ненужен, обясни лидерът Меглена Кунева.

По нейни думи двете основни парламентарни партии -  ГЕРБ и БСП, за пореден път са показали, че нямат никакво понятие от реалните проблеми на хората. Според нея допитването е било голяма загуба и за двете партии, и за избирателите.

На призива на Борисов за тройно "не" се отзоваха между 7-8 процента от избирателите, а на апела на Станишев да се гласува с "да" - около 12 процента, отбеляза Даниел Вълчев.

Преди референдума в неделя, на който избирателите трябваше да решат дали да се развива ядрената енергетика чрез изграждане на нова ядрена мощност, премиерът Бойко Борисов призова да се гласува с “не“. Левицата пък категорично се обяви “за“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
3
 
13
 
! Отговори
коко преди 11 години
Аман от тая нагла и ограничена номенклатурна ***!Да застане на магистралата да разбере че за нищо не става.И тя се прави на новият месия,ама народа поумня!
142
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
М.Кунева ---23г.,....ВЕЧНАТА ЧЕРНА уВЦА!Кифлата с тоалетен пълнеШ!
141
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато тази *** бе в управлението на държавата,имаше 24 показни убийства,сега са в пъти по-малко.***,защото не помни или услужливо забравя,както е забравила и какво е подписвала в присъединителния договор с ЕС.
140
11
 
6
 
! Отговори
murmashka преди 11 години
Мутрите Бойко и Цецо трябва да влезнат в затвора! Само това ще е спасение за България.А ОПГ (Организирана престъпна групировка) ,,Герб" трябва да бъде забранена като терористична организация А в съда принадлежността към ,,Герб" да се смята като допълнителна вина!
139
4
 
6
 
! Отговори
До Стефан преди 11 години
Стефане, как да стане, като едва вчера избраха нов главен прокурор и нови съдий.. За съжаление мандатите им не са 4годишни а 7годишни. Затова Бойко ви казва на такива като теб неглижета, че му трябва втори мандат с аплолютно мнозинство. Анадъмно?
138
7
 
6
 
! Отговори
е и преди 11 години
Като изязоха факти , че е съдружник с Пашата,Кимбата.Алексей, какво стана?Потъна в земявта от срам?Или като Гоце Първанов го направи от Пожарникар в Генерал Полковник , а след това и Генерал Лейтенат , без НИТО ЕДНО разкрито убийствио????Що не коментираш тпва ,а?Цяла ЕВРОПА разбра , че една МУТРА ни управлява, ти пък не си разбрал , не си знаел?
137
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Коя е Кунева - Мазничката в НДСВ или хапещата в България на Гражданите?
136
3
 
9
 
! Отговори
Медик преди 11 години
КУНЕВИЦА, бих я отпрал пред пардния вход на ПРЕЗИДЕНСТВОТО,
135
2
 
10
 
! Отговори
Multi преди 11 години
Преди време излязоха снимки на Кунева, като експерт, консултант на Мултигруп, това 1990 1992г. някъде. Така, че номера с милата физиономия, не минава. Дамата съвсем не е толкова невинна и мила, както се представя. Нормален човек, с 20 000евро пенсия (като бивш комисар), би си гледал внуците и живота а не да се въргаля в *** като нея.
134
8
 
6
 
! Отговори
коментар преди 11 години
А,не БСП. Тази ще ви ракаже играта.Йес,мес, ама така се печелят хората от ЕС.Не ми вярвате, ама май на себе си не вярвате , след като един ПОЖАРНИКАР се "пошегува" с пенсионерите , че няма да им вдигне пенсиите, защото гласували за БСП, направо си е аут.Доказаха ви го.И това беше само началото.Краят си го знаете.
133
1
 
13
 
! Отговори
бай Петко преди 11 години
Мегленче, дано твоя референдум успее. Ще те призная, ако поискаш въпроса ти да бъде за броя на депутатите в НС не повече от 100 човека. Как може в Индийския парламент да са около 700 човека при над...1 милиард граждани, а ние се бабаним с 240 при под 6 милиона и при това 26 депутата изобщо не са се обадили от трибуната на НС /статистика/ Тогава и без кебапчета *** ще гласуват, ама не знам дали ви отърва да има такъв въпрос?
132
5
 
14
 
! Отговори
Ben Gan преди 11 години
Значи като е бил в МВР - е бил воновен. Сега като е премиер, пак е виновен. Като е бил пожарникар? Сигурно и тогава са ставали убииства?
131
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кунева е ,една дума от 4 букви ,.....с 5 грешки:УФТСЪ/ОВЦА/!
130
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До @удри - Не е виновен ББ но като другите обеща че крадците и престъпниците ще натикат по затворите а то к'во гледат и ни се хилят по телевизията. ЦарО обеща за 800 дни да ни оправи - айде гласувай за него, и ни "оправи" ;-)Станишев обеща да върне "татово" време и го върна - ама друг път. ББ обеща да натика престъпниците по-затворите - айде гласувай за него - и вече живеем спокойно всички лоши са зад решетките. Да не се връщам назад че все така .... Май искат да обезлюдят България а....?
129
7
 
6
 
! Отговори
Hajmanata преди 11 години
Твърдо за предложените промени. Колкото до миналото на Бойко, по-добре там да не се връщаме. Колкото и неприятен да е сега, по-неприятен ще е бил като СИКаджия.
128
3
 
16
 
! Отговори
По-леко преди 11 години
Данаилчо да си хапва от кексчето и да води леля Меги до клубчето, за да пее стари градски песни. Нейните шлагери се изтъркаха. Колкото до конституцията, по добре никой да не я пипа с мръсни ръце. Ще дойдат по-умни хора ще я дооправят.
127
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая никне самодоволно при всеки проблем като лешояд на ***.
126
5
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Как се не наяде тая Кунева. Снаха на комунистическо величие, лизачка на царя, пишман евродепутат. Защо не се скрие в миша дупка където и е мястото заедно с Първанов, Станишев, Р.Овч. По-спокойно ще се живее без тях!
125
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До анонимен111==да..народа е гладен от кражбите но боко-твоят любим вожд и ортаците му--фотоволтажки..милионерки........може би и ти си далавераджия на софрата...я си кажи...!!!!!
124
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Връщаме се във времето, когато Борисов беше главен секретар..., а Кунева - министър (София беше заприличала на Бейрут, а Кунева отговаряше с "Йес, сър!" на всички попълзновения на който откъдето дойде). В името на доброто старо време май ще вземете да се вземете, а? Пуста носталгия!