Връщаме се назад, когато Борисов беше главен секретар!

Хората на Кунева се възмутиха от стрелбата срещу Баретата
Обновена: 29 яну 2013 14:49 | 29 яну 2013 14:47,
213
 Връщаме се назад, когато Борисов беше главен секретар!
Меглена Кунева. Снимка: архив Булфото

Страната се връща към времената, в които сегашният премиер Бойко Борисов беше главен секретар, заявиха днес от “България на гражданите“.

Коментарът на секретаря на партията Калин Томов дойде по повод показната стрелба по Златомир Иванов-Златко Баретата. Той беше прострелян четири пъти по-рано днес на влизане в Съдебната палата.

По времето, когато Борисов беше главен секретар, станаха няколко знакови убийства, като едно от най-запомнящите се беше убийството на Георги Илиев.

“ГЕРБ обещаха, че хладилникът ще бъде пълен с полицейски акции, но се оказа, че дори и полицейските акции не ги умеят”, каза още Калин Томов.

Той изрази силната загриженост на “Движение България на гражданите” за нивото на сигурност в страната в последната една година.

“Бяхме свидетели на атентата в Бургас, от който не последва нищо, не стана ясно как беше допуснат и защо не беше предотвратен. Нямаме справяне с битовата престъпност, няма полицейско присъствие в голяма част от малките населени места и селата, няма резултат в борбата с престъпността в големите градове и доказателства за това са и многобройните заплахи за бомби в търговските центрове и училища”, заключи секретарят на “Движение България на гражданите”.

“България на гражданите“ ще внесе  проект за промени в законодателството, свързано с референдумите още в първите дни на следващото Народно събрание, заяви Даниел Вълчев. Партията на Меглена Кунева в момента не е парламентарно представена, но според резултатите на социологическите агенции нейни представители ще застанат зад банките в следващия парламент.

По думите на Вълчев партията ще инициира и национален референдум за свикване на Велико народно събрание за сериозни промени в основния закон.

Даниел Вълчев отбеляза, че повечето референдуми в света не са по един въпрос, а по няколко.

"България на гражданите" продължава да смята, че референдумът в неделя е бил нечестен и ненужен, обясни лидерът Меглена Кунева.

По нейни думи двете основни парламентарни партии -  ГЕРБ и БСП, за пореден път са показали, че нямат никакво понятие от реалните проблеми на хората. Според нея допитването е било голяма загуба и за двете партии, и за избирателите.

На призива на Борисов за тройно "не" се отзоваха между 7-8 процента от избирателите, а на апела на Станишев да се гласува с "да" - около 12 процента, отбеляза Даниел Вълчев.

Преди референдума в неделя, на който избирателите трябваше да решат дали да се развива ядрената енергетика чрез изграждане на нова ядрена мощност, премиерът Бойко Борисов призова да се гласува с “не“. Левицата пък категорично се обяви “за“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
3
 
17
 
! Отговори
tribun преди 11 години
Ако не харесвам ГЕРБ защо трябва да харесвам БСП , ДПС АТАКА илиБългария на гражданите?
122
7
 
6
 
! Отговори
Стефан преди 11 години
Че не ме кефи Кунева не ме кефи. Ама че преди почти 4-ри години Герб ни обещаха че в края на мандата няма да има такива разстрели и че големите крадци ще ни гледат не от телевизора а от решетките на затвора, ни обещаха. А те все още ни гледат нагло и то свободни по телевизията, стреля се, краде се, гърми се все повече - Е нЕма такава държава, толкова пък 23 години не си уцелихме началници - май ББ се оказва напълно прав - В случая "Лош матрИял за чорбаджии" ;-) Направо Дерат а не стрижат стадото
121
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Човека с най-голяма заплата в историята на нашата държава.
120
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво е това изкуствено лансиране на Куневица в медиите. Тя няма реална подкрепа сред населението.
119
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А кога Борисов беше главен секретар на МВР, Пръмова? При управлението на НДСВ, където членуваше /ако не си забравила/. Трима Борисовци не можеха да ви смогнат на престъпните игрички. Да не говорим за десетките показни убийства по времето на тройното ООД, където ти също се изявяваше /ако и това не си забравила/. Хората обаче помнят, Пръмова! Всичко помнят.
118
4
 
21
 
! Отговори
БЪЛГРАИН преди 11 години
КУНЕВА, КУНЕВА ЗАТВОРИ Я ТАЗИ УСТА ДЕТО ОТ ЗЛОБА СЕ Е ИЗЧЕКНАЛА И СИ СПОМНИ ТИ КАКВО НАПРАВИ КАТО БЕШЕ ВЪВ ВЛАСТТА.ГОЛЯМО НИЩО.АМА ВЗИМАШЕ 15000 ЕВРА ЗА ДА СИМУЛИРАШ ПРИСЪСТВИЕ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА И СЕГА СЕ СЛАГАШ ЗА ГОЛЯМА РОДОЛЮБКА И НИ УЧИШ КАКВО ДА ПРАВИМ.ДА АМА НИ Е ПОМНИИИИИМ И ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ ТИ, ДОГАН И СТАНИШЕВ ЩЕ ЦИВРИТЕ
117
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брех, колко са възмутени от куневата партия, да не би Баретата да им е спонсор?
116
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прилича на злобна даскалица по химия :D
115
3
 
14
 
! Отговори
hagen преди 11 години
Връщаме се назад, когато Борисов беше главен секретар!==========Дано след години да не се връщаме назад когато Кунева управляваше страната.Дано не позволим тази жена да влиза в управлението на страната.
114
3
 
10
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Първанов : БСП ще победи на изборите Борисов трябва да си подаде оставката, каза Георги Първанов, .... БСП трябва предизборно заедно със своите партньори да обяви своите кандидати за министри, призова Първанов.Местан : Началото на края на ерата "Борисов" ...Колкото по-бързо дойде краят на тази ера, толкова по-добре за българската демокрация, заяви новият председател на ДПС....Ахмед Доган "Няма нищо по-значимо от отстраняването на ГЕРБ от властта и възстановяването на демокрацията", каза той преди да допълни, че това трябва да стане "дори и с цената на непризнаване на изборните резултат
113
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано не влезе в парламента... Който не гласува нито за ББ нито за стнишев най-добре да пусне за АТАКА за да остави кунева и костов извън властта
112
5
 
7
 
! Отговори
do 117 преди 11 години
Точно като продължава само със злобни изказвания ще направи политическо самоубийство защото хората ще видят в нея НДСВ, но плюса е че Воленчо ще спечели от залеза на кунева
111
5
 
11
 
! Отговори
алекс2 преди 11 години
Ей големо прескачане на Бойковия к-р става...май ще се наденат накрая
110
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Царската крадла многа ги чатка нещата, но би станала коалиция и с герб и бсп само да *** жал ми за съмишлениците и които си мислят , че този въздух под налягане ще ги спаси!!!
109
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая като я слушам как говори ми става ясно че иде нова тройна коалиция с прероденото НДСВ :D
108
2
 
9
 
! Отговори
Жорката преди 11 години
Когато е пълно с полиция... живеем в полицейска държаваКогато няма полиция....защо няма полиция!Интересно ми е ти Кунева, как точно и с какви мерки ще предотвратиш това убииство ? Ще накараш полицията да скочат пред куршумите ?Когато предлагате конкретни контра мерки може да се надявате на нещо, а не когато просто обвинявате
107
3
 
12
 
! Отговори
Dido преди 11 години
Курева! Когато ББ беше главен секретар и ти беше във властта или забрави?!?!Един главен секретар няма властта и лостовете да прави това което му преписвате без да има покровители от по отгоре!Това че много хора които когато и ти беше във властта си развяваха байряка,а че сега са подсъдими говори достатъно кой, кого и кога е покровителствал!!!!
106
5
 
14
 
! Отговори
Пеко-Кучето преди 11 години
Мнаго интересно ,че хора като Кунева,Станишев,Овчаров,Манолова който са затънали до гуша в лай*на викат с всичка сила,че види те ли другите смърдят а не те самите!Бааахти и наглостта и гьонсуратщината!
105
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В коя партия ,...още не е била М.Кунева ?
104
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МигРена Кунева ,.....също има ВИНА ,за 23г.преход!