Яне ще нищи с Цацаров корупцията в енергетиката

Двамата ще се срещнат на 11 февруари в Съдебната палата
10 фев 2013 11:52, Петя Славова
183
Яне ще нищи с Цацаров корупцията в енергетиката
Яне Янев. Снимка: Булфото

Председателят на Комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта Яне Янев ще проведе работна среща с Главния прокурор на Република България. Поводът е, заради установения от експертите на Комисията гранд корупционни схеми в енергетиката, пише в съобщение до медиите.

Припомня се, че още на първото си заседание Комисията взе решение приоритетно да работи за разкриване на факти и документи, доказващи корупционните практики в енергетиката.

За по-малко от 4 месеца КБКВЕВ вече има готовност да предостави анотация в едно с документи на Прокуратурата, доказващи причинена вреда на държавата за над 90 млн. лева само от разликите между пазарната цена на електроенергията и цената, по която е продавано на фирма EFT AG. Ще бъдат предоставени и документи, доказващи умишлена безстопанственост в особено големи размери.

Срещата ще се състои на 11 февруари от 10.00 часа в кабинета на Сотир Цацаров в Съдебната палата. След нейното приключване Яне Янев ще направи изявление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
1
 
2
 
! Отговори
free man преди 11 години
wh.gov/VODE Моля,помогнете
123
14
 
13
 
! Отговори
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ преди 11 години
МНОГО Е ЗАБАВНО КАК СРЕЩУ РАЗСЕКРЕТЕНИТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ БСП,БСП ИЗЛИЗАТ С НЯКАКАЪВ КЬОРФИШЕК "БУДА"!
122
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИСКАТЕ ЛИ БСП И ОБРАЧЪТ ОТ ФИРМИ ОКОЛО ОТНОВО ДА КИ КРАДАТ?
121
1
 
11
 
! Отговори
ТУРЧИН преди 11 години
ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ НЕСЕ НАДИГАТ //ТОЛКОВА ЛИСА ПРОСТИ КАТО НАРОД //ЩЕ ПОДКРЕПЯМ И АЗ КАТО ВИДЯ ЧЕ СЕ ОГРАБВАТ /////ЕЛЕКТРОПРОВОДИТЕ ///
120
6
 
11
 
! Отговори
БиволЪ преди 11 години
Абе Янке, при тоя ЯК БУДА, кой гледа димки.....
119
5
 
10
 
! Отговори
БиволЪ преди 11 години
Документите за Будаса автентични, не са компромат!afera.bg/pozitsia/36648.html Документите за агент Буда са автентични и не могат да се тълкуват като компромат. ДОН Буда е доказателството, че МВР или лъже, или манипулира обществото. Това се казва в анализ за случая Буда на Мария Дерменджиева, известен изследовател и експерт на архивите на Държавна сигурност, с награди за работата си, преводач и журналист. Самата тя е цитирана в публикациите на Биволъ. Анализът е изготвен специално за Агенция БГНЕС.Агент Буда: това е кодовото име, което днешният премиер Бойко Борисов е п
118
1
 
5
 
! Отговори
хахах преди 11 години
хахахаха
117
2
 
8
 
! Отговори
BAY PANDEL преди 11 години
ABE, TOQ JEN4O NQMA LI KOY DA GO IZRAPA TA DA MIRQSA ??????
116
2
 
15
 
! Отговори
realist преди 11 години
А вас кой ще нищи, мили ми Яне и Сотире!
115
5
 
8
 
! Отговори
tdmils преди 11 години
Яне,Янеее, КАКВА Е ПОЛЗАТА, ЧЕ ПУБЛИКУВАШ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, СЛЕД КАТО ТЕ БЕЗНАКАЗАНО СА ВЪРШИЛИ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВЪРШАТ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ??? ДО КОГА ЩЕ СЛУШАМЕ ЗА ТЕЗИ МАФИОТИ, ДОБРЕ ЗАВИТИ В ИМУНИТЕТ, КОЙТО ГИ ПАЗИ ДО ТАКАВА СТЕПЕН, ЧЕ ТЕ ОТ ОБВИНЯЕМИ СТАВАТ НАЙ-ЖЕСТОКИ ОБВИНИТЕЛИ ??!! ДАНО ДО ИЗБОРИТЕ, ПЪК И СЛЕД ТЯХ НАРОДЪТ БЪЛГАРСКИ ВИДИ ПОНЕ ЕДИН ОТ ТЕЗИ МАФИОТИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ?!?! Народът вярва, че ВИДЬОВ ДЕН ЩЕ ДОЙДЕ И ЗА БЪЛГАРИТЕ, ОК? Само ДДА НЕ Е КЪСНОООО!
114
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цацаров да внимава като нищи с Яне че тва *** да не погали Сотю Цацара по пакета и да поиска да му нанищят вълняжа по ***
113
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яне е по мъж от костов и сидеров взети заедно. Доган им разпука задни**те на последните.
112
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато истината говори и боговете мълчат,но това не се отнася за социалистите антихристи и ГАЛА02.
111
2
 
4
 
! Отговори
........ преди 11 години
Да ви имам "образния" език! Нищи се вълна. Поне сменяйте клишетата чат-пат.
110
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека разнищи и корупцията при заменките че дръгарите до подледния ден си оправяха родата които сега най много пишат тук срещу правителството.
109
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
IANE I CACAROV 6TE PRAVIAT SEDENKA I POPRELKA . 6A NI6TAT NE6TO I 6A 4EPKAT VALNA . MOJE I DA IMA SGLEDA , KITKI , DUMA I GODEJ . AKO RE4E GOSPOD SLED 5 MESECA I SVADBA 6A SA DIGNE
108
2
 
13
 
! Отговори
един риторичен ? преди 11 години
КОЙ има интерес да назначава толкова компрометиран човек на толкова важна позиция?
107
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Турция понеже са много прости веднага можеш да си намериш работа, дори и да нямаш опит. А ние понеже сме много умни ни искат един куп изисквания, стажове, десет езика за мизерните 300 лева. И освен това у нас всеки работодател си наема близките и приятелите. Вижте смешните обяви в ***.bg, които са фалшиви и ги пускат само проформа.
106
0
 
3
 
! Отговори
до 112 преди 11 години
Човека ти казва,че там тая машинка веднага ти вади касов бон или фактура както искаш го смятай и от там разбираш колко да платиш и ако имаш претенции веднага реагираш,а тук само ти пишат данните и ги пращат в центъра и чак после разбираш ,че си надупен.
105
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Рядко *** народ сме и затова сме зле. 2008-2009 преди да дойдат ГЕРБ на власт тук в коментарите масово плюехте Станишев и казвахте "Ела, Бойко!", сега пък плюете Бойко. Ами съжалявам, но тези, които са гласували за него нямат моралното право да се оплакват, аз не съм! И още 2008-2009 го критикувах и си знаех, че ГЕРБ нищо няма да оправят.