Яне ще нищи с Цацаров корупцията в енергетиката

Двамата ще се срещнат на 11 февруари в Съдебната палата
10 фев 2013 11:52, Петя Славова
183
Яне ще нищи с Цацаров корупцията в енергетиката
Яне Янев. Снимка: Булфото

Председателят на Комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта Яне Янев ще проведе работна среща с Главния прокурор на Република България. Поводът е, заради установения от експертите на Комисията гранд корупционни схеми в енергетиката, пише в съобщение до медиите.

Припомня се, че още на първото си заседание Комисията взе решение приоритетно да работи за разкриване на факти и документи, доказващи корупционните практики в енергетиката.

За по-малко от 4 месеца КБКВЕВ вече има готовност да предостави анотация в едно с документи на Прокуратурата, доказващи причинена вреда на държавата за над 90 млн. лева само от разликите между пазарната цена на електроенергията и цената, по която е продавано на фирма EFT AG. Ще бъдат предоставени и документи, доказващи умишлена безстопанственост в особено големи размери.

Срещата ще се състои на 11 февруари от 10.00 часа в кабинета на Сотир Цацаров в Съдебната палата. След нейното приключване Яне Янев ще направи изявление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БУДА ,не могат да го нападнат , той не се страхува от" 4ервените ескадрони " ,даже добре се справя.
63
1
 
8
 
! Отговори
ИВАНОВ преди 11 години
КАКВО Е ЗАВЪРШИЛ ТОЗИ ДЕТО ИМА НУЖДА ОТ ЛЕКАР ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВА С ПРОКУРОРСКИ НЕЩА - ГОРКАТА НИ ДЪРЖАВА ДОКЪДЕ Е СТИГНАЛА ТАКИВА ДА РЕШАВАТ СЪДБИТЕ НА НАРОДА НИ
62
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Протестиращи атакуваха със снежни топки министър Добрев.Недоволните от високите сметки за ток и парно са блокирали кръстовища и булеварди във Варна.Маскирани изпепелиха две коли на EVN в Пловдив.Протестиращи срещу високите сметки за ток се насочват към централата на електроразпределителното дружество.Всички телевизии немеят, а тя пък щял да нищи корупцията в енергетиката.От 3,5 години ГЕРБ са неотделима част от корупцията в енергетиката, това с Цацата ще го нищите ли?!
61
2
 
14
 
! Отговори
жалко..... преди 11 години
Народа е зле.....ама Борисов си е добре....Това недоразвито самовлюбено гнусно същество продължава да съсипва обикновения българин....Една велика нация е пред банкрут от един обикновен шут !!!
60
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Рзилът на България,вечната ***,на всеки имащ нужда от политически скодуумници и ***! Безгръбначно влечуго,които в името властта и парите е способно да изпълни най-долните поръчки! Плод на скопен дявал и ялова вещица !
59
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А защо се дразните , ве мандраджии?
58
1
 
10
 
! Отговори
човека преди 11 години
ще нищеш мойте дърти мъди..
57
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЯНКЕ ДА ТЕ НИЩЯТ *** !
56
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на хората които са нападнали този министър.Трябва по същия начин да нападна и Бойко тиквона.Дано мухобойко знае ще ако излее народа сте го линчува.Затова се скрива като мишкав дупката си
55
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На янката със женски хормола му се усладил г*за на бойко тиквона ха ха ха
54
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой министър бе?ПЛАЗМОДИЙ!Да не еТИКВАТА?
53
6
 
16
 
! Отговори
До 41 преди 11 години
Какво са 90 000 000 на Овчаров,пред 3 000 000 000 на ТИКВАТА?Като ще пишем,ще пишем истината,няма да си играем на наши и ваши!
52
4
 
19
 
! Отговори
щО така бе преди 11 години
ЗАЩО ЗАНИМАВАТЕ ХОРАТА С ЕДИН ЛУД И ОБРАТЕН ИНДИВИД.....
51
1
 
13
 
! Отговори
СВ. НИКОЛАЕВ преди 11 години
трябва с закон да се забрани на хомосексуалисти като яни янев да участват в политиката защото стават зависими от службите.нали помните че яне прашката искаше да уволнява боко но после след като данс му показа правелния път яне с вразуми.а данс са показали сигурно п*дерските изпълнения на яне янев.затова п*дерасите като яни янев да не се занимават с политика
50
10
 
4
 
! Отговори
64 преди 11 години
Според мен Цацаров е принципен и смел мъж. Вярвам му и се надявам, че ще постъпва като такъв!
49
2
 
15
 
! Отговори
КОЙ КОЙ Е !!! преди 11 години
Ако има някой комунист...то това е Бойко....баща му партиен секретар на Софийската пожарна....А за дядо си дето говори че е убит от комунистите...селска история за жени и нищо повече....защото докато едните са на фронта дедото гонил булките подред....не че Бойко е по различен.....
48
0
 
6
 
! Отговори
Й преди 11 години
защо снимате едни и същи лица - Борисов и Станишев -едни и същи - други хора нямат ли мнение -само тези ли ще слушкаме и гледаме цял живот? журналиститеи тези от телевизиите са толкова виновни колкото о иполитиците за лошото ни управление и кражби и обедняване !защо Герб не организира всенароден митинг пред Александър Невски- къде е диалога с народа? къде питам? само от медиите ли ще ни управлявате господа -народа ви мрази и нензвижда-независимо коя партия предстаВЛЯВАТЕ-ЛЕНИНСКА РЕВОЛЮЦИЯ!!
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Под такава статия нормалните хора пишат " кой каквото е дробил, да си го сърба" и то4ка. Хайде лек ден.
46
3
 
14
 
! Отговори
robeen преди 11 години
ДО НОМЕР 49: АБЕ ПРИЯТЕЛЮ НОВИЯ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ *** Е НАЗНА4ЕН ОТ БОКО ТИКВАТА - БУДА И ЦЕЦО ШЛИФЕРА....ЗА ДА НЕ ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА КАТО ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ...ЦАЦАРОВ Е ***
45
0
 
11
 
! Отговори
образ и подобие преди 11 години
Лицето не лъже.Там е изписано що за човек си.