Яне ще нищи с Цацаров корупцията в енергетиката

Двамата ще се срещнат на 11 февруари в Съдебната палата
10 фев 2013 11:52, Петя Славова
183
Яне ще нищи с Цацаров корупцията в енергетиката
Яне Янев. Снимка: Булфото

Председателят на Комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта Яне Янев ще проведе работна среща с Главния прокурор на Република България. Поводът е, заради установения от експертите на Комисията гранд корупционни схеми в енергетиката, пише в съобщение до медиите.

Припомня се, че още на първото си заседание Комисията взе решение приоритетно да работи за разкриване на факти и документи, доказващи корупционните практики в енергетиката.

За по-малко от 4 месеца КБКВЕВ вече има готовност да предостави анотация в едно с документи на Прокуратурата, доказващи причинена вреда на държавата за над 90 млн. лева само от разликите между пазарната цена на електроенергията и цената, по която е продавано на фирма EFT AG. Ще бъдат предоставени и документи, доказващи умишлена безстопанственост в особено големи размери.

Срещата ще се състои на 11 февруари от 10.00 часа в кабинета на Сотир Цацаров в Съдебната палата. След нейното приключване Яне Янев ще направи изявление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
4
 
! Отговори
Митю преди 11 години
голяма майтап, половината *** недоволни, какви са тези папки след толкова години, другата половина Буда, Буда, Буда
43
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРЕДИ ВРЕМЕ ТОЗИ УВОЛНЯВАШЕ БОЙКО И ГО НАРИЧАШЕ МУТРА И БАНДИТ А СЕГА МУ ПРАВИ ФРЕНСКА ЛЮ....В КАК МОЖЕ ДА ИМАМЕ ДОВЕРИЕ НА ТАКИВА ПРОДАЖНИ ТИПОВЕ .НО ЗА ВСИЧКО СИ Е ВИНОВЕН БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЗАЩОТО Е МНОГО ТЪРПЕЛИВ И НАИВЕН.
42
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яне пие ментета. На снимката се вижда. Бива ли бе?! С тая заплата!
41
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Все пак имаме нов прокурор,така,че желая успех на начинанието!Вече трябва да има наказани за доста престъпления към народа!
40
1
 
14
 
! Отговори
robeen преди 11 години
И ДВАМАТА СА ГЕЬОВЕ, Т.Е. ПЕД*РАСТИ, ТА ПИТАМ СЕ АЗ, ИМАТ ЛИ ПРАВО ЦАЦАРОВ КРАДЕЦА И ЛЪЖЕЦА И ****АЛА ЯНЕВ ДА ЗАЕМАТ ТАКИВА ДЛЪЖНОСТИ СЛЕД КАТО СА ГАДНИ МАЗНИ АМБРИАЖИ....
39
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Новият Народен съд ще е по-страшен от този след Девети септември.Народът е бесен,отчаян,готов да търси възмездие дори и там където няма вина.Идват страшни времена.Трябва да изкараме децата овреме навън.
38
10
 
7
 
! Отговори
Браво! преди 11 години
Покрепям ги и двамата в това начинание и УСПЕХ
37
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До малко факти за Гея-А,да се запитаме откъде средства за това?????Както знаем,той нямаше нито ден трудов стаж когато го избраха за премиер!Живее доста охолно с парите които получава като субсидии от държавата/казано ясно от нашите данъци/,а,моята майка,която има 40 години трудов стаж,получава 210 лв пенсия!И този *** иска да ме убеди,че ще работи за моето благополучие???АБСУРД!
36
0
 
8
 
! Отговори
уточнение преди 11 години
Името на индийският бог няма нищо общо с името на унгарската столица .През 90-те години тя се явява гангстерска територия на родните мутри.
35
2
 
8
 
! Отговори
миркобиолог преди 11 години
Този плазмодий още ли пълзи наоколо?
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нов бърдак,със СТАРИ ку.ви НЕ СТАВААААААААА!
33
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен номер24забравяш,че сега има нов прокурор,който може/надявам се/да няма нищо общо с *** и тези от висшите кръгове на БСП!Това е един много важен фактор за успех!Така,че не се опитвай да манипулираш слабо мислещите хора!
32
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко нали се хвалеше, че договорили 20% отстъпка от цената на газта? Защо сметките за парно скочиха? Къде отидоха тези 20%? Борисов ли лъже или топлофикация краде?
31
0
 
3
 
! Отговори
До 9 преди 11 години
А ние тъпанарите пишем коментари!
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хвърлят усилия да доказват кой крив и кой прав,кой колко е откраднал,чия е вината и т.н.Нищо,добре,така трябва да е ,но мисля,че това не пречи да обърнат внимание и на монопола на трите ЕРП-та,на изключително наглите лъжливи "промоции" на търговските вериги,особено КАУФЛАНД,на ВиК дружествата,на недосегаемите банки,които също са съучастници в унищожението на бизнеса,на големите производствени единици със значителна пазарна мощ,граничеща с монопол и т.н.УНИЩОЖИХА ЗЛАТНА ДЪРЖАВА НЕКАДЪРНИЦИТЕ.
29
6
 
4
 
! Отговори
малко факти за Гея преди 11 години
Средното си образование завършва в 35 СОУ Добри Войников в София. През 1989 г. завършва с отличие Историческия факултет на Московския държавен университет с дипломна работа на тема Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия.[3][4] Пет години по-късно защитава докторска дисертация на тема Система на служебното повишение на висшите граждански чинове в Русия и нейната еволюция във втората половина на 19 век.[5] През 1998 г. специализира по политически науки (Московска школа за политически изследвания), а в периода 1999-2000 г. - по международни отношения (Лондон
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изкарайте му "папката" на този *** най после и всичко да приключва!По долен човек от него НЯМА!
27
2
 
9
 
! Отговори
Лумпен преди 11 години
Така като гледам снимката забелязвам , че някой се е надърпал като казак .
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
янке,янке--оди се измии, че смърдиш ***...!!!
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами,материали за това колкото щеш!Например,как стана така,че Христо Ковачки се размина само с условна присъда за неплатени данъци в особено големи рамери/16 милиона/????И,това имали нещо общо с Първанов,на който Ковачки беше един от големите спонсори?Как така Вальо Топлото се размина с осъдителна присъда за едни взети 10 милиона от Топлофикация?Желая ти успех,Янев!