СДС: Добавките Костов, Кунева и Станишев са виновни за тока

Кабаиванов ще преговаря за коалиция с десните партии, но без ДСБ
17 фев 2013 17:34,
203
СДС: Добавките Костов, Кунева и Станишев са виновни за тока
Снимка: Bulphoto

Настояваме да се потърси отговорност на предишните правителства за кражбите в енергетиката. Това оповести в Пловдив лидерът на СДС Емил Кабаиванов, цитиран от кореспондента на Dnes.bg.

Кабаиванов обвини правителствата на Иван Костов, Симеон Сакскобургготски и Сергей Станишев за високите сметки за ток в момента.

Той изключи вариант за национализация на енергийните дружества и обяви, че подкрепят протестите, като призова те да не се политизират.

„Добавката Костов, добавката Кунева и добавката Станишев са виновни за сегашните сметки, които плащаме”, каза още лидерът на СДС.

Той смята, че ако по времето на Царя дружествата са разпродадени за жълти стотинки, при евентуална национализация те ще се купят на три пъти по-високи цени.

По думите му сегашното правителство е виновно, че три години не е намерило механизъм, с който да вземе мерки срещу високи сметки.

Националният съвет на СДС е получил мандат да преговаря с партии от център-дясно за явяване на парламентарните избори. На национална конференция в Пловдив Съюзът на демократичните сили е взел решение да подпише споразумение с всички партии от Синята коалиция без ДСБ и със съюз „Единство”, в който влизат трима независими депутати.

В края на месец март от партията ще оповестят в какъв формат ще се явят на изборите през лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
7
 
! Отговори
Седесар преди 11 години
О, вие живи ли сте с Марков, рийш? Е, това е работа. Ей сега точно гледам същото във вариант Цветанов/Кеворкян. Абе атестациите за премиите не се ли правят в края на тримесечието. Мисля си измежду вас четиримата плюс Янето, когато ББ ви строява на плаца, кой застава дяснофлангови. Сигурно Цецо, щото е най-висок, пък и затова си е и десен:-)
72
0
 
8
 
! Отговори
ddd преди 11 години
Този труп какво се обажда !!!
71
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този Кабак още малко ще обвини Тодор Живков за високите цени. Хайде моля Ви се стига сте си придавали важности господине, че вече не мога да Ви понасям всичките вкупом. До като търсите кой е виновен изгубихте много време през което можеше поне мъничко да пооправите кашите в държавата. На идващите избори ще отида да гласувам, ако има съвсем нови лица, в противен случай ще Ви кажа - избирайте се сами господа.
70
4
 
3
 
! Отговори
Stilchev преди 11 години
И пак да кажа - всички политици в затвора без значение от коя организацийка са!
69
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Комуноидните платени писачи-*** да отиват под строй и да си теглят по един куршум в главата пред партийния дом. Провалиха се.
68
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ контролира ЧЕЗ ( Шеф на надзорния съвет е мутрата Димитър Стефанов - каратиста , Е ОН избяга от рекета и се продаде на ***, ЕВН е подставена фирма на БУДА има подставени лица в капитала на австрийското дружество, Всяка платена от нас смека за тока носи пари на милиардера Борисов . Богаташите И. Павлов , кюлев , Костов, Черепа, Софиянски са като бедни роднини, ако ги сравнявате с Буда , Мутрата е плечкосал всички нас и ни смуче кръвта ежедневно
67
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това на снимката е булдока на Герб
66
2
 
8
 
! Отговори
ха преди 11 години
СДС-Сдужение на Дрисливи ***:)))))
65
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този мърляв мишок откъде изпълзя?Нито един седесар не е и чувал за този мухъл...
64
2
 
6
 
! Отговори
NE SE преди 11 години
NE SE SRAVNIAVAITE, MOLIA S KOSTOV. NESAIZMERIMI STE.
63
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съюза на *** и *** разби ***.
62
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И кученцето на ГЕРБ изкяфка :))))))
61
1
 
3
 
! Отговори
късо-глед преди 11 години
До IOI Абе ти си бил много наивен.За да намериш някой чист требе да го търсиш в детската градина или началното школо!Всичките вклоючая споменатите от теб са маскари и не стават.Сичките са за затвора
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Vsi4ki ste vinovni nali togava ste bili v opoziciq be?Ne6tastnici!
59
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно кой бе на власт от 1997год. до 2001 год.,май СДС. Договорите за продажба на ТЕЦ Марица 1 и 3 бе от правителството на СДС. Затварянето на малките блокове на АЕЦ "Козлодуй" е свързано с СДС.Затвориха 1-ви и 2-ри блок и подписаха меморандум за затваряне на 3-ти и 4-ти блок -Надето Михайлова. И тези започнаха да ни правят на БУДАли.
58
19
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
точен е кабаиванов и му имам доверие
57
1
 
16
 
! Отговори
физиономист преди 11 години
Извинявай пич ,ама много тъпо изглеждаш. Иначе имаш вид на нормално политичрско ***.
56
11
 
2
 
! Отговори
СДС преди 11 години
Долу ръцете от СДС, там няма олигарси...
55
2
 
11
 
! Отговори
BG Гласоподавател преди 11 години
Един *** кмет и една още по-*** партия която си отива.
54
19
 
0
 
! Отговори
IOI преди 11 години
Ново правителство със СДС, ВМРО, Атака и партията на Касим Дал, чисти хора,а не бити карти, каквито са Костов и Борисов, плюс Станишев и Първанов...Само СДС