СДС: Добавките Костов, Кунева и Станишев са виновни за тока

Кабаиванов ще преговаря за коалиция с десните партии, но без ДСБ
17 фев 2013 17:34,
203
СДС: Добавките Костов, Кунева и Станишев са виновни за тока
Снимка: Bulphoto

Настояваме да се потърси отговорност на предишните правителства за кражбите в енергетиката. Това оповести в Пловдив лидерът на СДС Емил Кабаиванов, цитиран от кореспондента на Dnes.bg.

Кабаиванов обвини правителствата на Иван Костов, Симеон Сакскобургготски и Сергей Станишев за високите сметки за ток в момента.

Той изключи вариант за национализация на енергийните дружества и обяви, че подкрепят протестите, като призова те да не се политизират.

„Добавката Костов, добавката Кунева и добавката Станишев са виновни за сегашните сметки, които плащаме”, каза още лидерът на СДС.

Той смята, че ако по времето на Царя дружествата са разпродадени за жълти стотинки, при евентуална национализация те ще се купят на три пъти по-високи цени.

По думите му сегашното правителство е виновно, че три години не е намерило механизъм, с който да вземе мерки срещу високи сметки.

Националният съвет на СДС е получил мандат да преговаря с партии от център-дясно за явяване на парламентарните избори. На национална конференция в Пловдив Съюзът на демократичните сили е взел решение да подпише споразумение с всички партии от Синята коалиция без ДСБ и със съюз „Единство”, в който влизат трима независими депутати.

В края на месец март от партията ще оповестят в какъв формат ще се явят на изборите през лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя не спря да прави *** на Тиквата!
92
1
 
10
 
! Отговори
66 преди 11 години
ПЛЪХ.ВМЕСТО ВЕДНАГА ДА ИСКА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ТОЙ СЕ ОПИТВА ДА ЛИЖЕ
91
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ казаха, че СДС не им трябва, като марка. Трябват им структурите им в страната. Кабата се опита да им ги даде. Този ще остане в историята като най - глупавия БЪЛГАРИН, достоен син на великия Алеко константинов. не, че и ние не сме негови рожби, но някои от нас си изгряват, като ярки червени звезди в синия небосвод на живота!!!!!!!!
90
1
 
3
 
! Отговори
Въйййй преди 11 години
Какъв мъж,какъв пич-как само настоява! Ей от такива настоятели и настоявания си викам-има светлина в тунела,има надежда.Направо на поезия ме избива.Само дето не се сещам- кой е тоя,кои бяха сдс,кой беше костов,и какво влияние могат да окажат тия корумпирани ,компроментирани и крадливи бивши политици? За някой партиики и политици такива протести за добре дошли и те да кажат мнението си и тях да ги дадат по телевизията как се пъчат мъжки.И тоя и Станишев и цялата *** да си затварят мръснитеусти
89
2
 
0
 
! Отговори
мнение преди 11 години
Пич , по добре опитай с БСП и ДПС , въпреки , че се съмняван.И май имаше някаква организацийка, "България за Живков". Там може да пробваш.
88
0
 
9
 
! Отговори
Еи,наглец преди 11 години
Мазна,тлъста мутра,ти къде беше бе,като гласувахте в Народното събрание за всичко,ковто изброяваш?Защо не поведе тогава народа,а сега се опитваш да се изкараш най-големия борец за народното добро!Махай се веднага,докато не ти е припарило под краката,че помним какви фи предлагаше за КС - същите нагли мошенници като теб!!
87
1
 
7
 
! Отговори
Тошо преди 11 години
Този ще довърши СДС. Голям слагач. 45 години ни убеждаваха, че виновни за състоянието ни е виновно предишното монархо-фашистко правителство. Сега ни убеждават е са виновни пак онези преди нащо правителство. И винаги се намират клакьори. Преди БЗНС, сега РЗС, а откак е Кабата и СДС. В наща татковина нищо не се променя, само се сменят героите.
86
11
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Колкото и да не харесвам сините ,той е прав.
85
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък настоявам да се потърси сметка на всички политици минали през парламента и правителствата през миналите 23 години и да им се потърси отговорност и да си платят за това, че докараха България до това дередже - ядоха, крадоха, живяха и сраха на воля. Някой от тях даже в парламента си направиха стажа за пенсиониране - всички вкупом сте маскари и не ми се правете на света вода ненапита, скрийте се и не дразнете хората, защото чашата наистина прелива.
84
1
 
11
 
! Отговори
До 60 преди 11 години
Нещо си се объркал.3 4 блок ги затвори Кунева.А по времет на Костов тока ми беше няколко пъти по-евтин.
83
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма никаква добавка Костов. но по злобата и завистта са основните качества в този човек ,който доубива СДС, но може би това е логичното. Автентичните демократи , дори и вече изхабени , но с качества и визия за бъдещето са в ДСБ и "Единство". Там вече има млади хора и е необходимо да ги подкрепим, те поне има от кого да се учат.
82
0
 
7
 
! Отговори
Хасму преди 11 години
Кабата, намери ли ти Бати G-точката?
81
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
последен валс.сдс свършиха окончателно
80
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кабаиванов,вземи се избръсни и се стегни малко! Приличаш на дърт алкохолик,сигурно миришеш и на вкиснато! Стози си вид,няма как да привлечеш много нови членове и симпатизанти !
79
0
 
2
 
! Отговори
марко преди 11 години
До НИЕ казваме Кои сте Вие?
78
0
 
9
 
! Отговори
OT преди 11 години
МЛЪКВАИ, *** !!!!!!! *** ГНУСЕН !!!!!
77
1
 
9
 
! Отговори
НИЕ казваме преди 11 години
За повишението на тока, топлофикациите, безнаказаността на ***, арогантността и мутренското държание на полицията е виновна ВЛАСТТА, която ни направи крепостни на държавата, на монополите, на мутрите, на кой ли не!!! ВЛАСТТА употребява властта като БУХАЛКА за тотален рекет!Този от снимката не е по-различен от хилядите други вече 23 години - те нямат ЦВЯТ, само безскруполен канибалски АПЕТИТ...Но НИЕ ще върнем България на хората, а 23 години ВЛАСТ - в септичната яма!!!
76
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кабаиванов,ако имаш достойнство си подай оставката.Ти ще довършиш СДС.Не разбираш ли,че от теб и ч*п за зеле не става.
75
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой пък ви вярва на вас бе ?!?! Защо всеки "политик" си мисли, че точно пък на него някой му вярва ? Абе я си хващайте дърмите и изчезвайте...
74
0
 
15
 
! Отговори
чарли преди 11 години
Каба я *** се скрий.Кой те познава пък теб ?