"Атака" поздрави "олигофрените" в НС с Радо Шишарката

Националистите излизат от парламента под звуците на "К****, сбогом"
Обновена: 6 мар 2013 15:00 | 6 мар 2013 11:41,
441
"Атака" поздрави "олигофрените" в НС с Радо Шишарката
Снимка: Dnes.bg

”Атака” излиза от парламента и повече няма да участва в заседанията на НС, заяви лидерът на партията Волен Сидеров, след което депутатите му спретнаха музикален поздрав към народните представители от другите политически сили.

Депутатите отхвърлиха предложението на ”Атака” в едномесечен срок да се отнемат лицензите на ЕРП-тата, прекратяване на приватизационните договори и връщането на активите им в държавата и това предизвика недоволството му.

70 народни представители гласуваха, 12 от тях бяха ”за”, против – 13, останалите се въздържаха.

Лидерът на партията Волен Сидеров за пореден път обясни, че ЕРП-тата трябва да се национализират, защото не спазват приватизационните договори, надписват сметки, подават ток с лошо качество.

В днешния ден минималните ни очаквания, че това НС може да направи нещо в синхрон с исканията на протестиращите, умряха, заяви Сидеров.

Според него проекторешението на националистите е било отхвърлено с циничен присмех от депутатите от ГЕРБ.

„За мен това са олигофрени. В момент, в които ние искаме българският парламент да направи нещо за българите, тези льохмани ми се хилеха в лицето“, заяви Сидеров.

„Излизаме от парламента и започваме борба следващият парламент да не включва такива национални предатели“, закани се Сидеров.

Той очаква на следващите избори „Атака“ да получи по-висока подкрепа от тази на вота през 2009 година.

Сидеров не си спести острите думи за депутатите от другите парламентарни групи, като ги нарече ”мушмороци” и ”национални предатели”. Гневът му беше предизвикан и от отхвърлянето на искането на „Атака“ 17 май да бъде обявен за ден на почит на загиналите българи при турското робство.

По думите на Сидеров във всеки град ще бъдат разлепени табла със снимките на хората, които са отхвърлили двете предложения.

„Нека българският народ да знае какви хора са изпратени тук. Нека хората, които са гласували за тях, да си посипят главата с пепел“, заяви Сидеров.  Според него всички освен представителите на „Атака“ са национални предатели.

Парламентарната група на „Атака“ залепи на вратата на стаята си в НС списък с имената на депутатите, които отхвърлиха исканията им днес в НС, заедно с техни снимки и с поздрав за всички тях с песента на Радо Шишарката ”Курви, сбогом”.

Минути по-късно от стаята на групата излезе депутатът от националистите Венцислав Лаков с включен таблет, на който звучеше култовата песен от 90-те.

Той обясни, че партията просто използва добре познат израз, а Радо Шишарката много добре бил нацелил тона.

Лаков допълни, че ”Атака” можело да покани чалга певецът на някой свой митинг.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
329
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С покачване на температурите Волен се активизира
328
15
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Атака е фаворита на нацията!
327
0
 
4
 
! Отговори
българин преди 11 години
моля, всички хобаво да погледнат постинг 378 по-долу И ПЕТТЕ (към момента) плюсчета, които са му писани. СТРАШНОТО СА ПЕТТЕ ПЛЮСЧЕТА, защото не вярвам писалите ги да схващат написаното като черен хумор, а буквално.
326
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 378:Не знам, дали си същият анонимен, който по-долу заля форумчето ченгенайско с комунистическо-арабска агитация, защото 378 звучи като черен хумор или сарказъм (надявам се), а ако не е, значи авторът страда от неизлечима олигофрения в много напреднала и опасна форма.Все пак се надявам да е демонстрация на чувство за хумор.
325
1
 
3
 
! Отговори
Angel преди 11 години
До Анонимен:Добре, че беше ти да ми обясниш как се управлява света, ти кога за последно го управлява ????
324
19
 
8
 
! Отговори
нацист преди 11 години
Ако Волен беше нацист - щях да гласувам за него, НО той не е !!! Поредния клоун с голяма уста и без дела!
323
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 371:Разбрахме, ***, органически ненавиждаш демокрацията, евреите и САЩ. Обичаш Либия на Кадафи. Това ли е управлението, за което агитираш с пяна на уста? Това ли е "национализма" ти. Как така става, че си адвокат на най-изостаналите, прости и мързеливи тълпи по света? Атака сериозно ли си мислите, че някога нещо ще управлявате? Ами, вие даже не знаете значението на тази дума. И даже за миг не спирате да бълвате лозунги. Не използвате даже и миниатюрните си мозъчета. ***.
322
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само след 2 месеца ще настъпи нашето време, на истинските българи-патриоти.Правителството на Атака веднага ще национализира поголовно всичкикомпани, заводи и фабрики и ще отнеме имуществото на всички предатели, турци, евреи и ***. Аз дори вече съм си харесал къщата на еднии с подкрепата си за Атака ще си я заслужа.Който иска да благоденства да гласува за Волен и Атака и да си избере имот на някой предател,тучрин или евреин.България за българите-патриоти, всички други в газови камери
321
1
 
19
 
! Отговори
НАМАЛЕТЕ ИМ БРОЯ преди 11 години
70 ГЛАСУВАЛИ И 25 С МНЕНИЕ???? ЕТО Я ЦИФРАТА - 25 ДУПЕТАТА! хора без мнение и хора дето не идват на работа не трябват. ВСИЧКИТЕ СА ***!!! - БЕЛЕНЕ ЗА ТЯХ/о.Персин/
320
5
 
9
 
! Отговори
Хайнрих Химлер преди 11 години
Напред расова чиска в парламента....
319
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен е чисто луд, да не говорим, че не е никакъв националист, а е 1 към 1 с другите ***! Света мили братя знаете ли как се управлява? Сега ще ви обясня! Има истина и лъжа! Светът се контролира като лъжата се разбие на няколко други лъжи и ти се дава да си избереш в коя лъжа да вярваш! Peace маняци и мислете с главата си!
318
2
 
17
 
! Отговори
Хайнрих Химлер преди 11 години
Напред расова чиска в парламента...Вънка ДПС....
317
3
 
11
 
! Отговори
Хайнрих Химлер преди 11 години
Напред националната борба. Расова чиска в парламента напред ...
316
9
 
2
 
! Отговори
иха преди 11 години
Аз познавам една *** дето вика понякога да не съм *** че......Ама си я знаем махлата колко струва.Аиде атака да не писка много.
315
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бре умници,дето защитавата демокрацията-нали "демократизираха" Либия с война,тоест я ограбиха и свалиха "лошият Кадафи"-да сте чули нещо за Либия по новините,по медиите-наши и чужди???Не сте,няма и да чуете,защото има повсевместно информационно затъмнение по темата "Либия".Защо?Нали сега там са демокрация,даите да видим как живеят,какъв им е стандартът,кой и как ги управлява?Не става въпрос за демокрация,комунизъм а става въпрос за марионетно правителство!!!В България имаме такова и виждате!!
314
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 363:Налага се да повторим: *** СИ КАТО ***. Идеологиите не хранят никого. А евреите на никого по света още не са взели земята. Не обичам нито евреите, нито американците. Просто констатирам, че добре са си уредили обществото. Факт е, че и вие, пишман националистите от Източна Европа, дупе давате да отидете в САЩ или Израел и да останете. А в Русия и Украйна още нито един от вас не е отишъл. Нито пък тук в България сте направили нещо полезно. Лаещи *** сте - червени мекерета.
313
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Плюещите като мене плюят всички чужденци,които управляват в България!Ама *** нямат доводи против няколко коментара,те не се побират в добрият стар спор "Запад-Изток","империализъм-комунизъм" и продължават да плюят!А бре умници,като демокрацията е най-доброто управление по света,защо се налага с военна сила по света.Странно защо в държави,желаещи банките им да са независими,да имат собствена икономика,да не са западни и евреиски слуги?Преди нали комунизмът се е налагал пак със сила???
312
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НИКОГА В БЪЛГАРИЯ ЕДНА ЗАПЛАТА НЯМА ДА СТИГА ЗА ТОК ДОБРА ХРАНА ТО И БЕЗ ТВА НЯМА ОТ ДЕКА ДА СИ КУПИШ КАЧЕСТВЕНА ХРАНА И РАЗНИ ДРЕБОЛИИ СЕЛСКА НАЦИЯ НАСТАНЕНА НАСИЛА В ПАНЕЛКИ
311
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всякакви съюзи ще се разпаднат и всякакви близачи на чужди *** ще се изпарят от България!И ще светне истината за това кой е заповядвал да ни мачкат,кой ни е крал и ни краде,кой ни прави геноцид с невоенни средства.В 21 век трябва да се пипа тихо.Знаете ли ***,че извън България за нея се пише или само лошо или нищо???Знаете ли,че дори Гърция ги хвалят по СNN,защото за едни е предвидено да има за други да няма!НАТО,ЕС...всякакви съюзи,за да сте зле,не да сте добре!Но ще го проумеете!!!
310
16
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
И за тези селяци и простаци ли да гласуваме после - НИКОГА! По-добре ГЕРБ или Кунева