"Атака" поздрави "олигофрените" в НС с Радо Шишарката

Националистите излизат от парламента под звуците на "К****, сбогом"
Обновена: 6 мар 2013 15:00 | 6 мар 2013 11:41,
441
"Атака" поздрави "олигофрените" в НС с Радо Шишарката
Снимка: Dnes.bg

”Атака” излиза от парламента и повече няма да участва в заседанията на НС, заяви лидерът на партията Волен Сидеров, след което депутатите му спретнаха музикален поздрав към народните представители от другите политически сили.

Депутатите отхвърлиха предложението на ”Атака” в едномесечен срок да се отнемат лицензите на ЕРП-тата, прекратяване на приватизационните договори и връщането на активите им в държавата и това предизвика недоволството му.

70 народни представители гласуваха, 12 от тях бяха ”за”, против – 13, останалите се въздържаха.

Лидерът на партията Волен Сидеров за пореден път обясни, че ЕРП-тата трябва да се национализират, защото не спазват приватизационните договори, надписват сметки, подават ток с лошо качество.

В днешния ден минималните ни очаквания, че това НС може да направи нещо в синхрон с исканията на протестиращите, умряха, заяви Сидеров.

Според него проекторешението на националистите е било отхвърлено с циничен присмех от депутатите от ГЕРБ.

„За мен това са олигофрени. В момент, в които ние искаме българският парламент да направи нещо за българите, тези льохмани ми се хилеха в лицето“, заяви Сидеров.

„Излизаме от парламента и започваме борба следващият парламент да не включва такива национални предатели“, закани се Сидеров.

Той очаква на следващите избори „Атака“ да получи по-висока подкрепа от тази на вота през 2009 година.

Сидеров не си спести острите думи за депутатите от другите парламентарни групи, като ги нарече ”мушмороци” и ”национални предатели”. Гневът му беше предизвикан и от отхвърлянето на искането на „Атака“ 17 май да бъде обявен за ден на почит на загиналите българи при турското робство.

По думите на Сидеров във всеки град ще бъдат разлепени табла със снимките на хората, които са отхвърлили двете предложения.

„Нека българският народ да знае какви хора са изпратени тук. Нека хората, които са гласували за тях, да си посипят главата с пепел“, заяви Сидеров.  Според него всички освен представителите на „Атака“ са национални предатели.

Парламентарната група на „Атака“ залепи на вратата на стаята си в НС списък с имената на депутатите, които отхвърлиха исканията им днес в НС, заедно с техни снимки и с поздрав за всички тях с песента на Радо Шишарката ”Курви, сбогом”.

Минути по-късно от стаята на групата излезе депутатът от националистите Венцислав Лаков с включен таблет, на който звучеше култовата песен от 90-те.

Той обясни, че партията просто използва добре познат израз, а Радо Шишарката много добре бил нацелил тона.

Лаков допълни, че ”Атака” можело да покани чалга певецът на някой свой митинг.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
309
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 360:ТОЛКОВА СИ ***, ПРОСТО НЕВЕРОЯТНО.Явно, от Атака всичките сте така. ***, тове че плюеш управляващите света - евреите и САЩ, не значи, че си по-добър от тях. А Русия и Украйна са просто слабо развити страни с бедни и нещастни народи като нашия. Те още не са донесли благоденствие на никого по света, а само разруха. Плюещите като тебе - също. Още не е измислен по-добър начин за управление от еврейския - демокрацията, затова САЩ са го възприели. Умните хора го използват.
308
0
 
1
 
! Отговори
,,PIPO,, преди 11 години
... DOLNI P R O S T I T U T K I .
307
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 361 коментарНационализъм,умнико е идея,идеология и изначална форма на управление,право на всеки един народ по света.А не ми хвали евреите-ако са толкова умни нямаше да им правят държава и да им наливат пари от чужди държави.Те ще ни вземат земята,след като други им вършат работата!И сега има наши сънародници прецакани с пари в Израел,Гърция-нали са им братовчеди и им наливат пари!И двете държави оставени сами на себе си са много зле!Нямате аргументи,остава да ми изтрият коментарите!!!
306
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А колкото до това,че евреите управляват света-управляват паричните потоци и средствата за масова информация,телекомуникации.Но светът знаеш ли кога ще го управляват?Като ми поникне нокът на х.я!Такива бездушни близачи първо към СССР,сега към САЩ и Израел сте ми еднакво противни!Великите сили винаги са искали да мачкат слабите,народите по света са будни,те няма да загинат!А такива платени драскачи като теб няма да оцелеят извън сегашната си дейност.Не пророкувам,такава е истината.
305
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 354:Национализъм, ***, е просто една дума. Тя няма да подобри ничий живот. Омразните ти евреи живеят добре, защото действат с акъл и са почтени един към друг, не се крадат и мамят масово като за световно, не се избиват взаимно. А у нас комунизмът насади манталитет на престъпници у хората, сред тях НЯМА СОЛИДАРНОСТ. Точно комунистите - БСП, ГЕРБ, Атака, ВМРО, НФСБ и пр. ОПОРОЧИХТЕ НАЦИОНАЛНАТА ИДЕЯ и "НАЦИОНАЛИЗМА", за който дрънкаш, без да знаеш що е. *** сте на БСП и ГЕРБ
304
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименА ти умнико да те светна,че писането против САЩ и евреите не означава,че съм русофил или комунист.Познато тъпо мислене,това е,защото не можеш да се напънеш да разбереш,че истината винаги е една,тези с многото гледни точки ги знаем -Юксел,Салич,Стаматис,БЕНАТова...и комунизмът и демокрацията са зараза и означават чужд контрол,нов световен ред!Как ще обориш национализмът като идея бре???И с поклоните към САЩ и Израел,световни агресори,Русия към Чечения,Балкария...
303
3
 
4
 
! Отговори
do Десния преди 11 години
Нищо добро не съм видял от тоя ЕС, само някакви европари, които отиваха в правилните джобове на мутри от разни калибри и цветове, а за другите балъци оставаше само да им бачкаме за без пари и задължително да им бъдем благодарни за това! Не съм гласувал никога за Сидеров, но този път съм за него, а и много мои приятели, които никога не са гласували изобщо, този път отиват с жените си и са за Атака! Очаквай изненади, бейби, и отивай ако искаш и на Северния полюс, все ми е тая, важна е България!
302
4
 
20
 
! Отговори
99 преди 11 години
САМО АТАКА !!! НО КРЕДИТ НА ДОВЕРИЕ ДО 1 ГОДИНА,А НЕ 4 ГОДИНИ !!! АКО И ТЕ НЕ НАПРАВЯТ НЕЩО КОНКРЕТНО И БЪРЗО, СЛЕДВА МЕТЕЖ И ЗА ТЯХ !!! СИДЕРОВ ГОВОРИШ МНОГО,НО ГО ДОКАЖИ И С ДЕЛА И ТО БЪРЗО !!! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА АТАКА !!!
301
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И моля ви спрете да наричате всеки един човек американофил или фоб,русофил или фоб,антисемит или шабец гой.Пристрастията на човек не са важни дотолкова,доколкото не го правят национален предател.Не мразя чужденците,мразя чужденците искащи да си вземат от България и да я унищожат,без значение руси,украинци,американци /няма такъв народ,просто смесица от етноси/,турци/и те са като американците/,гърци.Всички са ми еднакво противно,когато са против Българите.Факт е,от какъв произход са в Парламента!
300
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 350 и 353:Нямате умора, бе съветските агитатори. На ред ли ви плащат, що ли? От девет дерета мъкнете вода да ни докажете колко добри са "руснаците" и "украинците", а колко лоши - евреите и САЩ. Демокрация, ***, НЕ "се налага", а Я НЯМА НИКАКВА в КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2013 г. Въпросът изобще не е, дали "руснаците" и "украинците" са "кофти хора", А ЧЕ ГИ КОМАНДВАТ, СЪЩО КАТО НАС МРЪСНИ НЕНАСИТНИ КОМУНИСТИ - тях от 1917 г., нас - от 1944 г. А евреуте управляват света.
299
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така или иначе от днес.бг ще ми изтрият коментарите,когато говорят против неудобната истина,но все пак достатъчно хора ще ме прочетат и все някой ще се осъзнае.И моля коментиращите да не влизат през ФЕЙСБУК-социалните мрежи са ваши лични досиета,когато го осъзнаете ще спрете да се разголвате пред света и няма да могат да ви следят,с ваше съдействие!А компютърните зали масово са с камери,да се знае кой влиза и евентуално никой да не е анонимен,дори и да иска...България ще оцелее,българите също!
298
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Западът не утрепа нашата интелигенция,те просто я купиха,тоест кадърните заминаха навън за истински добре осигурен материален живот,затова и сега почти няма кой да поведе България от блатото на глобализма!Но когато ви говорят за национализъм се дърпате,без да осъзнавате,че само национализъм и изолация от всякакви съюзи ще спаси България от буквално изчезване като народ.Затова призивите "България на българите" ще стават все по-чести.Като последен изход ще има етническа война за нас!
297
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СССР и комунизмът по света има същите принципи на демокрацията -"свобода,братство и равенство".Трепане на интелигенцията за да няма как народите да се окопитят и да извоюват свободата си,преиначаване на историята по книгите и историческите артефакти.Демокрацията сега се налага както и преди комунизмът-където не става доброволно става чрез воини!Навсякъде се говори за свобода и равенство,но идеята И на комунизмът И на демокрацията се крие в глобализацията и Новият Световен Ред-липса на народи!!!
296
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наистина песента:" песента на Радо Шишарката ***, сбогом." е подходяща за раздяла с неонацистите от Атака
295
17
 
3
 
! Отговори
Десен преди 11 години
Ако не дай боже Волен спечели нещо на момента се изнасям от БГ, защото ще бъдем изритани от ЕС и ще ни сложат двойни визи. Чудя как има още хора които му вярват.
294
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И същите тези елементи,които държат банките по света,почти всички големи медии,телекомуникациите им правиха наскоро метани,вкараха си Мосад да "пази израелските туристи!",ще им продават българска земеделска земя...но нека плюем руснаците,че са ги поробили навремето,нека плюем украинците.Не че сред тях няма кофти хора,но прочетете кои са управлявали в СССР и какъв им е произходът.Почти без изключение-хазари,разбираите евреи.Но от днес.бг ще изтрият моите коментари,защото са им слуги!
293
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен"От 1944 до 1945год. комунистите и със заповед от Москва , бяха избити повече българи отколкото през турско. Ама руското *** Сидеров не смее да го каже."Да,след като масово са трепани руснаци,украинци и всякакви други в Съветският съюз,те са трепани и в България от чуждата нам власт.Съветският съюз е създаден от Запада /разбираите международните евреи,дето спретнаха и незаконна държава на съплеменниците си,въпреки тамошното население/.Достатъчно е всеки да се поинтересува !
292
10
 
4
 
! Отговори
българин преди 11 години
До Анонимен 345:НЕВЕРОЯТНО *** СИ. Изглежда, всички от Атака сте така.Да поясним: Сидеров не е "лудичък", а просто един лигльо. А шансът "да ги изпозатвори крадците и мутрите начела с ББ и ЦВЪКИ" е НЕ НУЛЕВ, А ОТРИЦАТЕЛЕН. Апропо, Сидеров е вербуван от ДС като не е затворен за кражба.
291
0
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
ЗАЩО СА ОТХВЪРЛИЛИ ОТНЕМАНЕТО НА ЛИЦЕНЗА ???? ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ -ВЪН ЕРПТАТА И ГЕРБ ОТ БЪЛГАРИЯ -ГАДНИ ПРЕДАТЕЛИ !! АЗ НЕ ОБИЧАМ "АТАКА" НО КОГАТО ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА СЪМ СЪГЛАСЕН С ТОВА !!!! СЪЖАЛЯВАМ чЕ СИДЕРОВ ПОДКРЕПИ БОРИСОВ ОЩЕ НА ВТОРИЯТ ДЕН ОТ МАНДАТА НА ГЕРБ -ТОВА БЕшЕ ПОЛИТИЧЕСКА КОРУПЦИЯ И СЕГА ВОЛЕН щЕ ДУХА СУПАТА !!!
290
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ще гласувам за Атака. Сидеров, е краен и малко лудичък, ама точно такъв трябва да ги изпозатвори крадците и мутрите начела с ББ и ЦВЪКИ.