Цецка Цачева: "Ще играя"

Тя обясни, че не се е сблъсквала с лобизъм в правителството
16 мар 2013 11:48, Петя Славова
193
Цецка Цачева: "Ще играя"
Цецка Цачева. Снимка: БТА

Равносметка на случващото се направи Цецка Цачева в ефира на btv. Бившият председател на Народното събрание реши да повтори думите, които е изрекла в пленарната зала, защото те са били изстрадани.

„Улисани в своите вътрешнопартийни политически спорове в пленарната зала, не отчетохме какво се случва по големите площади и градове". Тя допълни, че много мъка и неразбиране се е натрупало в обществото още от началото на прехода. "Това не са процеси, които идват в рамките на година – две. Лошото е, че се пренасят и нови. В един момент тази енергия няма как да не бъде отприщена. Хората извикаха натрупания гняв”.

Цачева обясни, че протестите са започнали като справедливи и някои от тях са възможни да забързат посоката, която може да постигне развитие на страната. Също така уточни, че се чуват други лозунги, които не само спират страната ни да се движи в избраната посока, а и я връщат в изходна позиция.

Цачева обясни, че не се е сблъсквала с лобизъм. До нея не е стигала подобна информация и самата тя няма представа как действат тези структури. На въпрос дали това не е част от проспиването на правителството, тя отговори, че е възможно.

За нея сега е важно спокойно да се отсее зърното от плявата, като обясни, че има предвид хората, които никога не са чели действащата конституция, а си позволяват да искат нова.

Бившият председател на НС обясни, че вече в цялата страна вървят общинските събрания на ГЕРБ. В четвъртък самата тя е била на такова събрание в плевенската организация. „Ще играя играта”, каза Цачева, но уточни, че това зависи от решението на много хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецка Цачева. Откакто е станала човек, все с властимащите. Партийна секретарка. И казва: "Ще играя". Ами тя цял живот не е спирала да играе. А ти чакай такива да мислят за род и родина.
165
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Винаги е било зле, но като това по времето на ГЕРБ, никога не е било. И ще ми го сравняват с 97-***. Да, тежко беше и тогава, но Виденов излезе мъж. Дръпна се от политиката и никога повече не се натресе. А тия се канят пак да управляват. Нищо, нека се канят. То ще бъде тест за народа. Гласуват ли за ГЕРБ - отпиши я БГ. Колко ли още ще емигрерат? Тоя народ 23 год. го мачкат като червей, но има още живец в него. Дано да не изчезне, а да расте и кипи българският дух.
164
1
 
2
 
! Отговори
poni преди 11 години
Какво направи ти-ГОСПОЖО ЗА НАРОДА СИ!дА БИЕШ ЗВЪНЕЦА ИЛИ ЧЕТЕШ НЕ Е ВСЕ ЕДНО КАТО ДА СЕДНЕШ С ОНИЯ КОИТО БРОЯХА СТОТИНКИТЕ СИ ЗА ХЛАБА И ТОКА!
163
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е за какво ни е тази кукумявка а кажете българи
162
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
никога повече Герб
161
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да изхвърлим мършите от парламента
160
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** си в Плевен и си тропкай играй хорце с твойте другари от БСП
159
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво ще играе чичовото ли !!
158
2
 
3
 
! Отговори
detelina преди 11 години
Тежка е царската корона,ама който я сложи не я сваля!Този кокал,който го е гризала,има още месо за глозгане!Внимавайте,госпожо да не се- задавите!
157
2
 
8
 
! Отговори
Бай Добри преди 11 години
Тези хора,вместо да се извинят на народа,че не съ се справили поради некадърност,и да си тръгнат с наведена глава,те с цялата си наглост си правят снимки,пият шампанско,смеят се и т.н. И всичко това на фона на 5-*** самозапалили се и стотиците хиляди протестиращи против монополите и бедността.Не заслужават имената да им се споменават.Съд и затвор,това ще научи и бъдещите мераклий за власт какво ги чака,когато не работят за народа и държавата си!Протести до успешна смяна на порочната система!
156
3
 
4
 
! Отговори
ГМ Димитров преди 11 години
До Анонимен Баща му,чичо му,кака му, баба му били.. По онова време никога не съм обичал партийните и комсомолски активи с техния кариеризъм,както беше казал покойния Николай Добрев,като първи секретар на ДКМС в гр.Г.Делчев:Ще вървя нагоре!Но имаше и свестни хора,щото не можеше да си служител на отговорна длъжност,ако не си партиец.За МВР да не говорим.А неодобрените за кариеристи също бяха много.Съвсем различно е положението при агентите на ДС,който снасяли за свои близки -Гоце,Доган,Местан..
155
2
 
15
 
! Отговори
бай БУДАЛ преди 11 години
Ще играете , ако хорото се води от ФИДОСОВА. много сте УМНИ, КРАСИВИ и ОБРАЗОВАНИ от ГЕРБ
154
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЩЕ ИГРАЕ.ТЯ ЗНАЕ КАК.КЮЧЕК НА МАСА.ИМАШЕ НЕЙНИ СНИМКИ,КАТО ПАРТИЕ КАДЪР "КАК ИГРАЕ"...ЖАЛКА,ПРОСТА СМАХНАТА ***.ОСТАВИХМЕ ДЪРЖАВАТА 4 ГОДИНИ В РЪЦЕТЕ НА ПОЛУ-*** КАТО ТАЯ.
153
3
 
9
 
! Отговори
666! СУПЕР.... преди 11 години
Цачева: "Ще играя"....НА КВО *** ШОПКИНКЯ...?
152
2
 
7
 
! Отговори
DRUGARQ преди 11 години
nqma kakvo da se sardite na cecka tq e edna bibleotekarka ot provinciata vinoven e Borisov i Cv.Cv. koito se skrixa i rejisirat pak cirkove s kala6nici i kompromati vmesto da otgovorqt KAKVO STANA S DARJAVATA?
151
0
 
6
 
! Отговори
Mutkov преди 11 години
v internet - sotzialnite mreji - se vartyat spisatzi s adresite na bg 240 kradlivi deputati, deto ne sa opraznili darjavnite jilista i prodaljavat da kradat bg narodnite levove daje i sled izgonvaneto im ot rabota! bg grupi hora ot bg beden narod oformyat nakazatelni bg otryadi za progonvaneto im ot vedomstvenite jilista - s kamani, darveta - eftini podrachni sredstva za bednia bg narod da si spasyava bg parite v bg hazna na bg darjavata.
150
0
 
1
 
! Отговори
Cokov преди 11 години
ima merak da igrae - mnogo dobre! ste ya prodadem za 2 miliona bg leva naprimer v kluba "Fener bahche" - ako im se vijda polezen igrach - imat ya za kolkoto vreme ya pojelayat!
149
3
 
17
 
! Отговори
тото преди 11 години
Цецка да си играе с *** на Боко.Да не се появява повече по медиите, да не плаши хората. Може да изидрае ,,Елено моме,, на бос крак пред Народното сьбрание и да си отива дома.
148
3
 
11
 
! Отговори
явор преди 11 години
До 171, какво си седнал да я питаш тетка Цецка, като да е юрист? Не е, само дето има диплома.
147
3
 
15
 
! Отговори
Кире от Горно Уйно преди 11 години
Тази красавица леля Цуцка защо не се скрие в плодородната Плевенска област и там да си копа, копа, копааа следващите 4 години. Като известен крокодил може да си плува свободно по р. Осъм. Не е лошо София да се почисти от бивши уядени дупетати, които са се впили като кърлежи в държавната бюрокрация и само пият кръв.